Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • residentevilfans
    ROFL Ty patris do PRVNI LINIE *1*
  • Inquisitor
    Muheheee
  • Drakens

Velevážení velevážení

Pohleďte zde prosím Blboun nejpaný ...velice rozšířený druhy s iq mrtvého osla...
  • Ano, Piráti první den ve funkcích zavedou stahování her na Steamu pro ČR zdarma. *15* *15* ... mentále.
  • Ronox
    Jedinej kdo ti to dělí na ty rary jsou ty tvoje groupy co to uploadujou. Warez groupa vypustí ven crack a jak to další groupa/user uploadne je na nich. Ten crack resp steam_api nebo jak to je, je náhražka za online aktivaci Steamu. Steam jako takovej za nic nemůže. Je to online distribuční síť s hromadou featur a ne jenom online obchodem. Já skončil s pirátěním v době, kdy to chtělo hromadu další kravin místo jednoduchýho cracku. Teď jsem spokojenej. Zadám cd klíč, steam hru stáhne, nainstaluje a já už jen spustím a hraju.
  • Ronox
    Díky za info, vím o tom, ale svůj už jsem dostal. Další pro kámoše jsem sehnal z druhý ruky free. Napiš mi bnet id a můžem dát match.
  • Miserius

Hearthstone

Ronox, hlídej si Xzone (fb a twitter) behem chvilky bude zase soutěž o klíče do bety Hearthstone (pokud to teda uz nemáš)... Ja měl štígro *14*
  • Ferdis2

Zmeny v PS+ pre PS4

"Odložený Driveclub nahradila štýlová hra Contrast"
    Paráda, na Contrast sa teším už dobre dlho.... *14*
  • Miserius
    Tezko ti to vysvetlit, kdyz postradas samotny morální základy...
    Ale kdyz uz teda, pomoci klíče aktivujes hru na Steamu což je program kterej ti ukládá všechny tvoje takle aktivovaný hry a kdykoliv si je mužes stáhnout a zahrát...
  • Steam

Ahoj prosím vás co je vůbec ten Steam zač? Znám ho dlouho mam ho od CoD 2 nebo BO v PC.
    Ale včera a dneska sem stahoval 2. teď 3. hru a pokaždé tam byl ten steam,3 cracky na jednu hru a pokaždé jiný Fatal error....:-D Tak sem pak našel rar od známe firmy a hned to šlapalo :-)
    To se jako snaží chránit hry? Tvl :-D vždyť je toho všude mraky...Jako to má dneska každá originalka?jakto? Takže někdo to muže v klidu dát na net ,Já si to stáhnu nainstaluju a spustit to už nemůžu protože Steam? Nebo ten Steam už by to měl zakázat vůbec dělit na ty rary atd?To nikdy nebylo pána boha, v budoucnu to bude všude? Já jen abych volil Pirátskou stranu, zlatý cd-key
    *7*
  • A odstranili GFWL a Securom.
  • a ty pro zmenu nechapes, ze 30fps je zalostne malo (i stabilnich)

treba v hl jsem hraval se 100fps, ale kdyz jsem k tomu nekde sednul a byl tam vsync se 60hz monitorem (takze mi to forclo 60fps ve hre) , tak to bylo o dost horsi (prestoze pro ten engine byl hw kosmickej, schopnej davat stovky fps), a se 30 to uz je lepsi si to rovnou hodit
  • Ach jo a ja jsem se chtel kamaradit :(
  • God-of-War
    Přesně. Nejsem tu od toho, abych tu rozjížděl nějaký kamaráčofty.
  • Inquisitor
    Na steamu 75% sleva na oba díly Batmana a to už se vyplatí!! :)
  • residentevilfans
    Je to god of war *1* vyjadruje se trvde a nekompromisne! *5*
  • ucho
    no nevím, ale mám pocit, že tím jen zabijou místní prodeje a lidi si to budou nechávat dovážet ze zahraničí... popřípadě ideální podpora černého trhu :)
  • Az budete nadavat na nase politiky

Tak si vzpomente ze porad muze byt o moc hur - http://www.gamespot.com/articles/ps4-costs-1-850-in-brazil/1100-6415637
  • Ronox
    Tak možná jde jen o styl jeho vyjadřování tady. Mně ty jeho bojový výkřiky a smajlíci nevadí, ale někomu to v žaludku asi leží no *1*
  • God-of-War
    Je to pravda. Těch mínusů si nevšímej. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit