-
n: motáš tady strašně moc věcí dohromady. a dohadovat se chceš jen proto, že jsi nepochopil to, co jsem napsal... -
Jestli je to pravda tak super (nechapu za co mas minus? *15*) *5*
-
díky za tip :) maifii 2 sem dohral civ 5 jsem hral nej chvilku ale rad si ji zase zahraju legalne :D
-
Je to hodně návykové, jakmile jednou člověk pochopí mechanismy *4*
-
"výkon využijou na grafiku", takze bud mas detaily/efekty (grafiku) nebo vykon (fps nebo tvoje "skryty" fps), ty odvaznejsi z nas tomu rikaj neprima umera
z nejakyho duvodu se dohodli na 30fps locku, takze to jede 30, kdyby tam byl nakej prebytecnej vykon, tak pridaj par efektu, ale zadnej "skrytej" vykon tam nenechavaj, tomu neveri krome beznadejnych konzolistu nikdo
takze jsme zpatky u toho, ze 30fps je na akcnejsi hry malo -
n: jsi trochu mimo. nikde jsem netvrdil, že ten lock je tam z plezíru... čteš moc věcí mezi řádky ;)
-
sice to nejde srovnavat, ale verit, ze nekdo schovava vykon za min fps, aby byla lepsi odezva, no tak to asi nepotrebuje dalsi komentar, tomu veri jen spolek pratel ucho *6*
-
tak tvoje inteligence ma asi drobny vypadky, kdyz chvili tvrdis, ze je tam lock z pleziru (kdyby to umelo vic jak, tak to locknou treba na tech 60), vzapeti, ze vykon navic se meni v dechberouci grafiku (jakej vykon, kdyz to umi sotva 30, viz gta v a jeho dropy), mas asi pocit, ze ty krabicky jsou kouzelny *8*
-
Mě nikdy Civ nezajímal, ale šel jsem do něk místo mafie spolu s bratrancem, abychom měli co hrát přes co-op, páč von streamuje. Jsou skoro dvě a já už prostě musim spát, ač bych nejradši hrál dál. Civ5 je fakt skvělá hra. Doporučuju...
-
Ucho: já to vzal tak nějak z praktického hlediska ;o) Ale níže jsi to popsal o dost lépe (uzamknuté FPS s rezervami) Je to jak říkáš. Popsal jsem spíše zkušenost z většiny simulátorů, kde když ty detaily přepísknu (třeba pCars) a jede to byť stabilně 35 fps, jsou celkově odezvy volantu dost bída, i když je obraz na oko plynulý. Volant ve hře začne plynule a bez lagu reagovat až tak od 45-50 fps, ale samozřejmě záleží na té či oné hře. Čím více pak FPS, tím lze očekávat rychlejší a detailnější odezvy volantu. Dodnes mi tkví v paměti Grid1, koukal jsem na intro (60fps) a říkal si, kež by tak plynule jela i ta hra. A ona na těch zamčených 60 fps fakt jela a ten efekt byl k nezaplacení.
Ono třeba u těch stříleček to dělá taky rozdíl, ale mám pocit, že právě u toho ježdění s volantem jdou cítit ty rozdíly nejvíce. Mnohdy stačí při v-syncu vypnout "render frames ahead" na monitoru vypnout post-process a dělá to neskutečný rozdíl. -
ndu to taky prubnout, už jsem o tom dříve něco zahlédl :)
-
Hanzales: nelze srovnávat fps hry s odezvami hry. tedy srovnávat se to dá, když to někdo blbě naprogramuje, ale v současnosti snad tolik matláků není...
-
když už to budou zamykat na 30, tak k tomu budou muset mít důvod, tedy by to na 100 nejelo, výkon využijou na grafiku. řada her pojede na 60, stejně jako pár výjimek teď na ps3, jen jich bude zřejmě víc... já nevím, proč se vždy najde někdo, kdo má narážky na konzole. tohle je obecný problém, který se týká naprosto všech her na všechny platformy. konzole však v tomhle mají výhodu, protože je to jeden HW, takže si to můžou dovolit ušít na míru výkonu toho HW. nic víc v tom není... ale holt ne každému byla dána do vínku inteligence. přeji dobrou noc ;)
-
zamykaj to na 30, ale umi to 100, a next gen nejsou pc, tak jeste nakou konzolistickou pohadku, jinak dnes neusnu *5*
-
Jevy jsou vzdycky velmi silne. *15*
-
Diablo 3: Reaper of Souls bude na BlizzConu hratelný na Playstationu 4
*5* -
Naughty Dog nemá v plánu portovat hru The Last of Us na PS4. V brzké době přibudou do hry singleplayerové...
hodilo by se dodat, že trofeje pro DLC -
Nejses nahodou v tom "profik" ze nad tim tak badas. *15*
-
Clovek co zapne za rok akorat CoD a karty v práci asi moc hrac neni
-
Já jsem byl o koupi přesvědčen po "8" *1*. Geniální demo!