-
MAFIA 2 A CIVILIZATION 5 ZDARMA
CVG a GMG potichu obnovili hry zdarma za hlasování v Golden Joysticks. Hlasovat možno ještě asi dva dny.
Edit: Aby nedocházelo ke zmatkům, tak znovu upozorňuji, že až odhlasujete a na GMG se pokusíte vyzvednout hru, dostanete odkaz, který s největší pravděpodobností bude hlásit, že jste ještě nehlasovali. Nepanikařte, protože to je v pořádku, kontrola hlasování probíhá nárazově, takže na GMG hned nemusí vědět, že jste hlasovali. Když na odkaz kliknete znovu po nějakých 18-24 hodinách, už bude vše, jak má a vám přijde email s klíčem. -
Phil Gaskell (Ripstone): PS4 je tiché jako myška s silné jako jev.
Tady je nekdo nalitej. -
Infinity Ward si chce s pomocí nových Call of Duty převzít zpět titul nejprodávanější novinky, který...
Budu držet pěsti....Rockstarum -
48FPS jsem bohužel zatím neviděl.
A já vysloveně proti 24FPS ve filmech nic nemám, ale na akční filmy je to dnes už málo. O hrách nemluvě, tam 24FPS pro mě hraničí s nehratelností (záleží ale samozřejmě na hře). -
Silne jevy mam nejradsi! -
to mas pravdu :)
-
*14* -
Do doby než tě zabanujou?
-
Moje pointa byla, ze na filmy 24 bohate staci, nic o hrách
-
nemá to cenu...přehlídl jsem, že to psal Predator
-
Tak týden
-
Herní ovladač Delta Six pro fanoušky FPS her bude dostupný pro PC, PS3, X360 a pravděpodobně i next-gen.
bude to jenom k jedný hře a to CoD, stojí za tím Activision -
To vidíme. *6*
-
nevidel, ale srovnavat hranej film a pocitacovou grafiku asi uplne nejde (jak si to napsal, tak jsem si precet jeden clanek a tam taky pisou, ze sceny s lidma a skutecnyma vecma to spis kazi, ale digitalni upravy spis vylepsuje)
a hlavne, mne neslo o vnimani obrazu, ale o plynulost/sviznost hry, 30 fps je proste tak na tahovky a adventury (pri rychlejsich pohybech je to tragedie) -
Herní ovladač Delta Six pro fanoušky FPS her bude dostupný pro PC, PS3, X360 a pravděpodobně i next-gen.
Waw, kdybych si neprecetl clanek v bleskovce , respkt nerozklikl rekl bych obycejnej herni ovladac. Ted jeste k jakejm hram to bude a jestli to bude fungovat presne tak jak tam pisi. *4* -
Uz to je trapny, doufam ze moc dlouho nevydrzite. Dete uz k certu. *16*
-
Dinoshare
Jak dlouho to ještě vydržíme?
www.dinoshare.cz -
Blb se zas hlasi a dela ze sebe vola. *1*
-
on se ptá na nový hry pak proč sem taháš Hot pursuit 2?
-
A viděl jsi Hobita 48fps? To zas vypada jako nejaka telenovela z Novy