-
Taky je těch 24FPS u filmu zatraceně málo. Některé akční scény vypadají příšerně. Zvlášť v poslední době, kdy mi přijde, že se všechna akce ve filmech zrychluje.
Schválně co budou konzolisti říkat na to, až jejich krabičkám začne docházet šťáva a budou se muset vrátit na těch 30FPS. -
Ale alespoň proto něco udělá, taky jsou lidi který pros tě žijí s tím že kdo první přijde je to jeho, tady je alespoň snaha aby si to ten dotyčný zasloužil
-
tak urcite, filmy maj 24/25 fps, a bystry konzolista pracuje s tou informaci jednoznacne, 30 fps je vic nez u filmu, vsechno je v poradku, aspon 60 fps pro akcnejsi druhy her je jen kryptofasistickej zvast pc-ckaru *5*
-
Sni dál, chlapče
-
Konzolista co nikdy nepoznal víc než 30fps :)
-
Seznam změn v Batlefield 4
Stuck on loading screen. Wow, tato otravna chyba ma prenasledovala uz v BF3, ale ziadne strachy, teraz si veria ze to konecne opravia *1* -
je potřeba rozlišovat mezi uzamknutým fps, kdy hra výkonově zvládá víc a má dobré odezvy, a nízkým fps, které je omezeno výkonem HW a odezvy lagují, tedy se to i naprd ovládá.
-
Spíš je problém když vám FPS skáče, než když máte plynulých 30 po celou dobu.
-
Thief upustil od XP systému (zkušenostních bodů).
V EM dostávají rozum? *8*
Ale je pravdou, že vzhledem k příběhu, který pro Thiefa chystají, jsou tam XP za zabíjení naprosto mimo mísu.
Tohle není malý spoiler, tak si kdyžtak nekazte zážitek:Jen ve zkratce - Garrett přibere učednici Erin (další WTF krok od EM - vždy to byl přeci totální loner), která v sobě při kradení mj. objeví zálibu v zabíjení. Což se jemu nelíbí a jejich cesty se rozejdou.
Garrett se v minulých dílech snažil zabíjet co nejméně, protože je přeci Master Thief, který zabíjet nepotřebuje, a dělalo to dobře jeho egu. V této hře z něj vývojáři podle dosavadních informací dělají "ufňukánka", který zabíjet nechce právě kvůli Erin, protože si vyčítá její pozdější "smrt". Aneb jak zabít fungující herní charakter... -
To opravdu neni nutne ja moc nepiju a Mafia 2 je navic uz dneska letitou hrou. Ja to uz dohral davno na PC a PS3 jsem dostal s tim tak si rikam ze by treba nekomu udelala radost :D
-
OK, už ti píšu na e-mail.. přemýšlím, že bych ti taky něco za to přivezl.. Piješ červené nebo bíle? ;-) Když už jen tak rozdáváš hry... :-)
-
Pravda u zavodnich her je kazde FPS podstatne. Kazdy zasek muze mit fatalni dusledky. *3*
-
Jako ze mi napises na drasta@tiscali.cz nejakej svuj kontakt at se domluvime a prijedes si pro ni a ja ti ji dam.
-
Čau, jak jako za odvoz? Já bych to bral i když mám Mafii na PC, ale nikdy sem ji nedohrál, páč mě už nebaví vysedávat před monitorem, když u toho lapím celej den v práci..
-
rozdiel medzi 30 a 60 je v závodných hrách obrovský, pri prechádzaní zákrut je to cítiť najviac. Niektoré staršie hry som kedysi hrával na 120hz crt pri 120 fps a tá plynulosť je niečo hrozne príjemné pre oči.
-
Rozdavani klicu je vzdycky sympaticke, ale ta pripojena hadanka k tomu je o nicem, muzes stejne zkouset postupne jedno pismenko po druhem dokud se netrefis
-
Jo, 30 je dostacujici (behem hrani si toho nevsimnu), ale je to takle znat v porovnani...
-
Výraznějšího rozdílu jsem si všiml až ve zpomaleném záběru. Ano 20 fps bylo už i v normální rychlosti divné ale 30 fps dostačující.
-
Porovnání 60, 30 a 20 fps ve hře F1 2013.
Jo, takle v porovnání je to fakt dosti znát... -
Wau, novej způsob rozdávání klíčů. Takhle by se to mělo dělat... respekt. \m/