-
ultima uz je velke retro :)
ale popozeram po tych ostatnych, dik
*4* -
Chtěl jsem Homefront, ale je pryč, tak to nezkoušejte. Každopádně díkes anyway. *3*
edit: nebo sem to posral ňák *15* *15*
edit2: ne, neposral, je pryč -
Thief upustil od XP systému (zkušenostních bodů).
keď čítam reakcie autorov mám pocit, že iba teraz spoznávajú o čom thief vlastne je *1* *7* -
Co nás čeká a nemine v nejnovější (16.10.2013) aktualizaci PS Store?
Giuseppe Morello děkuje za Mafii. -
Mafia 2 na PS3
Nema o to nejakej prazak zajem? Bylo by to za odvoz. -
nejaky klice me se nehodici, tudiz k rozdani
M A F I A II -greenmangaming
94RAC-WI55P-II42☻ –smajlik nahrad druhym pismenem z inicial mafianskeho bosse (lisaka), ktery byl zavrazden a zil v letech 1867–1930
H O M E F R O N T -steam (z LEVELu)
09Q65-X568F-98IX☻ –smajlik nahrad prvnim pismenem posledniho slova v (originalnim) nazvu novely, kterou napsal John Milius a Raymond Benson -
Dirty nejsou špatný stejně jako NFS Hot Pursuit ten poslední taky docela šel. Nejvíc mě ale stále baví GRID 1 spolu s tím módem, který dává pryč ten šílenej bloom a tlumí přepálený barvy.
-
Teď jsem to chtěl napsat. Přesně jeho popis sedí na poslední díl Forzy. Forza: Horizon (Xbox 360). Hra se odehrává v Coloradu (lesy, kaňony, venkov). Jízdní model je realistický, ale dá se i poupravit na arcádovější styl, takže svůj způsob závodění si tu najde každý. Ve hře se dočká i nějakého toho příběhu, který ale není vůbec důležitý a klidně ho může ignorovat.
-
Seznam všech 55 skladeb, které se objeví v Rocksmith 2014.
Chcou za to něco přes litr a dají tam jen 55 skladeb a navíc většina stojí za prd.. Snad budou custom songy -
jeste muzes zkusit Ultimu online
-
Dark age of camelot ma skvele pvp je to asi taky prvni ktere melo RVR
Everquest 2 obsahuje taky celkem pekne pvp ale je free to play
urcite potom stoji za zminku Darkfall kde navic kdyz umres prijdes i o veci co mas u sebe
stejne to funguje i u Anarchy online ale to je uz hodne dlouha doba co jsem to hral naposledy kdyz ted o tom pisu myslim ze hra mela dostat novou grafiku
napsal bych i world of warcraft ale to me zpousta lidi ukamenuje x) nicmene u aren jsem byl schopen zabit celej den -
*14*
-
copak, směješ se vlastní hlouposti? :)
-
existuje nejake mmo, viac zamerane na pvp, bud zapadofantasy(nie LOTRO), popripade zapadofantasy zmiesane s niecim.. cyberpunk, scifi...
-
The Stanley Parable
Dneska vychází *5*
http://store.steampowered.com/app/221910/ -
Killzone: Shadow Fall zvládne najednou až 24 nepřátel s vlastní umělou inteligencí, při navýšení začne...
K tomuto len toľko: *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* -
Parádní novinka
Pro mě osobně překvapení tohoto roku, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 PRO PC!!! http://store.steampowered.com/app/234670/?l=czech -
Pak kdyz kvantita prevazi nad kvalitou, je to zle a tak se vetsina her snazi natahovat delku hry. Kdyz to bude tady tak ze 24 chytrych nepratel takto bude Náářeez opravnene. ( Pochybuji ale proc ne?)
-
Co se týče přestřelek, nejvíce mi utkvěl v hlavě právě FEAR1. To byl krok správným směrem ve vztahu k AI. A taky bych právě radši klidně 8 hodně chytrých, vyč*raných a variabilních protivníků v dobře nadesignovaném prostředí, jež by k taktickým hrátkám přímo vybízelo, než 48 nepřátel, kteří maximálně zautíkají za bednu a v lepším případě se za ni i úplně schovají. PS: (takhle se dělají dlouhá souvětí :D)
-
A Anonym odchazi. *15*