Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    123: nehraju si na nacistu. je mi jedno, jak lidi píšou, je to každého vizitka. navíc v diskuzích existují jisté tolerance, člověk se snadno překlepne a tak. nelze to srovnávat se články. co se týče těch malých písmen... dobrej pokus, ale diskuze právě tohle povoluje, typograficky je to zcela korektní, jen prostě nepoužívám velká písmena, pokud nechci vyloženě něco zdůraznit. to máš jako když někdo nepíše s diakritikou. je to dnes sice trochu předpotopní, ale rovněž nic, co by se dalo vytýkat jako chyba. no ale to se jaksi netýká mezer před těmi otazníky. takže klidně si je tam piš, je to tvoje věc, jen mě zajímá, kde jsi na tom byl, kde jsi to viděl. fakt by mě zajímal původ...
  • saburo
    ty frajirku, proc myslis ze pisu na diskuzi? zajima me osobni nazor hracu, ne recenzentu. samozrejme, ze jsem projel vsemozny clanky, ale jednoduse me zajimaji nazory ostatnich...dyz nemas co rict, tak nic nerikej, resp. nepis.
  • ucho
    no tak některý hry jinak koupit nejde. chtěl bych si koupit resident evily 1-4, ale za nějaký rozumný peníze. ideální by bylo, kdyby dali do akce ten pack všech resident evilů, co je teď za 1699,-. za 999,- bych ho vzal :D
  • Veskoslav
    Mě napadá Race Injection.
  • "Kde jsi byl na tom" že tvoje věty nedávají smysl to je vpohodě že ? A nepíšeš na začátku věty velké písmeno.. Nehraj si tady na grammar nazi když sám máš problémy.. *7*
  • ringmancz
    Dirt 1 a 3, ale tam zase jezdíš sám, pokud to není rallycross

ještě mě napadl Test Drive Unlimited, spíš teda jednička, ale když překousneš Sims složku, tak i dvojka. nebo Race Injection co bylo v Levelu
  • Miserius
    Tak on vubec digitalni obchod je spis takovej vtípek, tam je fakt par her co za to stoji... Libi se mi treba cross-buy Hotline Miami za 80kč
  • ucho
    no ty hry na blogu jsem viděl. a pak jsem se podíval na ceny resident evilů a říkám si wtf? to je snad normální cena přeci :)
  • Jack1947
    Malokdo, mele furt svoje rozumy pravda.
  • Miserius
    Oni tam vychcanci nahazeli vetsinu hororu ale jen par jich ma byt ve sleve, mrkni na blog
  • ucho
    123: kde jsi byl na tom, že se před otazníkem píše mezera? to jsi někde viděl? mezeru před interpunkčními znaménky dělá snad jen google translátor.
    a tu otázku myslím vážně, fakt mě to zajímá. nejsi jediný, kdo touhle nemocí trpí. zajímalo by mě, odkud to ti lidé mají. to jsi v životě nepřečetl žádnou knížku? tam člověk zhruba získá představu o tom, jak vypadají věty.
  • Jack1947
    ...Nic ? *7* http://www.cdh.cz/zebricky/zavodni/hry/ neco tu, Co google ? To uz jsou dneska lidi tak liny googlit uch ouvej. *7*
  • Podle sebe soudím tebe ?
  • saburo

zavodni hra

caute,
    chtel bych poradit (doufam, ze nebudu lyncovan za to, ze to sazim sem :-) );
    rad bych si zahral nejakou dobrou zavodni hru z nedavne doby (2008 -> dnes), ktera by se pojetim co nejvic podobala starym dilu NFS, tzn. trate v prirode, v horach, nebo na venkove...zavody proti skupine protivniku. aby to nebyla vylozena arkada, kdy v 300 km/h davate smykem kolmou zatacku a podobny blbosti. kdyby nekdo mel nejakej tip, tak sem s nim :-)
  • Ale no ták *15* Něco jinýho tam nemáš ? Nebo už si vymýšlíš ?
  • ucho
    123: nastav si do prohlížeče nějakej spell check, možná se pak někdo nad tvými myšlenkovými pochody i zamyslí... píšeš jako prase.

teď je otázka, kolik ti je a kolik let školy máš za sebou. ono to může vypadat, že stát za tebe utratil pěkný prachy na vzdělání a ve tvém případě je vlastně vyhodil z okna. smutný :) omezuješ tak ve vzdělání ostatní lidi, mohlo by být kvalitnější, ale kvůli lidem, jako jsi ty, se ve školství prošustruje zbytečně moc peněz :)
  • Jack1947
    Je i neni, nechapu proc si tak vztahovacny *7* , ja napsal ze mi nevadis a ani ostatni anonymove.
    Pokavad, se umi chovat ale to mam z toho ze jsem tak dobry clovek, ze se nevykaslu nato ze nejaky anonym dostava krivdu. Je nepravem obvinen z neceho co ani nespachal. Proc ja se jen radsi nepriklonim na stejnou stranu. Nejde o nic. *3*
  • Už jsem myslel, že si to pochopil očividně né tak se zkus zamyslet děkuji.
  • Jakej je rozdíl mezi anonymem a tebou ? žádnej taky nepišeš pod svým jménem tak o co jde ?
  • ucho
    123: když tě ty moje nezajímají, tak proč na ně reaguješ, kacálku? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit