-
zvládne to tolik, kolik autoři hry budou chtít. jinou otázkou je, proti kolika nepřátelům najednou chceš bojovat. a co je lepší, jestli kvalita nebo kvantita. není problém na tebe hodit 500 tupounů, který postřílíš jako na střelnici. taky je dobrý si všimnout, že to srovnají s jakousi dřívější hodnotou, kdy bylo možné mít jen 6 nepřátel. 24 je potom pěkný nárůst. v článku to popisují jako nějaký specifický typ AI, ale zjevně tam budou moct být jiné méně náročné typy AI... a mimochodem hráč by neměl být rambo. v reálu by ho jakákoli přesila sundala, takže ono bohatě stačí bojovat proti 10 inteligentním protivníkům najednou... -
Taky jsem chtěl k té bleskovce napsat, že sakra záleží, jaká ta AI bude a jestli bude tomu adekvátně náročná (a hlavně užitečná). Navíc může jít o 24 různých samostatně chovajících se protivníků, což by u 24 postav v dobře nadesignovaném levelu mohlo působit next-genově naopak dost. Aka co chtěl říci Robotron, že by jsi mohl mít i 2x výkonnější konzoli a udělat na ni 12 AI, která by ji vyždímala. Imho ta informace je taková poloinformatinví, než rozklikneš odkaz. Ta věta:
“Previously we were limited. You could have six or seven guys on screen, only two types, and it had to be at a specific range" to docela i sama o sobě vysvětluje ;o) A anglicky podle zdejších komentářů umíš ni? ;o) -
Killzone: Shadow Fall zvládne najednou až 24 nepřátel s vlastní umělou inteligencí, při navýšení začne...
Rozhodně to zkus, nejlepší open-world závodní hra jakou jsem hrál, navíc se skvělou nabídkou aut (myslím že kolem 90 včetně veteránů a rarit, jaké v nějakém NFS nenajdeš). -
Ne ne, je to nextgen a tak to ma behat i nextgenove. Kde by jsme byli kdyby, nextgen nezvladl vic jak 24 nepratel na obrazovce no kde povete, experti. *15*
-
Neblbni přece... zdejší tomu rozumí mnohem víc. *3*
-
to nemá s nextgen naprosto nic společnýho. je to pouze o tom, jakou konkrétní AI použili, co dělá, jak se chová a jak to zvládli programátoři zoptimalizovat. kdyby chtěli, tak udělají AI, která zaměstná nejmodernější počítač v jednom exempláři. tedy tato informace vlastně o nextgen neříká vůbec nic... říká pouze něco o hře, že AI nepřátel nebude úplně triviální (pokud to programátoři neodflákli). takže kopnutí do nextgenu ti nevyšlo... *3*
-
Killzone: Shadow Fall zvládne najednou až 24 nepřátel s vlastní umělou inteligencí, při navýšení začne...
Pozor, next gen již přichází! -
Jen na PC?
Protože na konzolích to jistí GT / Forza. -
NaařezzZZzz.
-
Arkáda. Bez modelu pozkozeni, pravda zas tak hrozny to nebylo no.
-
Oh, takze jsem ti vubec neporadil hmm... ja nevim ono toho totiz moc neni. Most wanted, Run je srajda Hot pursuit 2 taky nic moc, tak nevim at hledam nic "dobreho" neni pockej na Rivals... *7*
-
Wow, proste wow -
Co takhle IP ban *5*
-
Hmm píšu jako prase, dobrý no usoudit podle diskuse, kde moc nepřemýšlím jak píšu a usoudit to z toho, že dělám mezeru před otazníkem a nějaká ta čárka jsem tam vyjede i určitě nějakou chybu najdeš jsem jenom člověk.. Jenom ty se chováš, jak blbec a snažíš se mě urazit kravinami tipu žák 5. třídy a pod.. Jinak po tečce se vždy píše velké písmeno a je jedno jestli seš v diskusi nebo na Marsu. *3*
-
Tobe zrejme krvaci mozek pri kazde snaze trochu zapremyslet, proto ty tve blitky vypadaji tak, jak vypadaji. *1*
-
123: já ti za to, jak píšeš, nenadával. jestli tedy nepočítáš to, když říkám, že píšeš jako prase, což je fakt, ale jako nadávku bych to nebral. neříká to nic o tobě, ale o tom, jak píšeš... a mimochodem jsem to psal jako doporučení, aby sis pořídil ten spell check, když s tím máš problémy. protože teď podle těch chyb působíš jako žák 5. třídy základní školy. jak potom chceš, aby tě někdo bral alespoň částečně vážně? buď jsi mladý ucho, kterýmu ještě teče mléko po bradě, nebo u tebe grandiózně selhal školský systém...
edit: no hezky jsme si popovídali, ale z mé strany stačí. jdu pracovat :D -
test drive unlimited je naprosto v pohodě. možná ti to ze začátku přijde trochu divný, ale jak se ti to ovládání dostane do rukou, je to naprostá pohoda. jestli jsi to nehrál, tak doporučuju.
-
Vím prostě se mi to tak líbí víc dělám to tak i na papíře, jako třeba nedělám často tečku nad "j" Myslím si, že to není nic katastrofálního aby si mě tady za to nadával..
-
Jsem na tom podobně, já zas chci Mass Effect 1 ale nechce se mi za něj dávat 4 stovky když se všude na pc prodává za pár dolarů *1*
RE jsem snad nikdy nehrál, až když k PS+ byl RE 5 Gold tak jsem si to zahrál, zrovna nedávno znova stáhnul a chci to dohrát -
test drive unlimited uz jsem mel v merku, jen me docela zklamalo vseobecne nizky hodnoceni...mozna se jeste mrknu na nejakej gameplay. diky ;-)