-
Ubisoft předpokládá, že Assassin's Creed 4 se prodá o 20% méně (tedy 10 milionů kusů) než předešlého...
taak da sa to cakat setci ludia idu len pre cod ghosts takze na ostatne sr*čky sa nedostane kazdemu mozno len tunajsim madarom slepem vykrvacanim -
Achjo, kde jsou ty casy ... Prohibice... *7*
-
Ma pravdu ze to vetsion neni dost na pokryti pripadnych zdravotnich potizi.... ani kdyz k tomu pripoctes tu dan.
-
A co jseš ty ? taky anonym o co jde ? Tak nemel pod tímto nickem tu píšu už celkem dlouho tak nevím.. o co ti jde ? A asi si nepochopil, že reaguji obecně na obezitu nějakou Amylee stejně vůbec neznám a nevím kdo to je...
-
Ses tady proste hrozne "Popularni". *3*
-
uvědomuješ si, kolik kuřáci odvedou na daních za ty cigára? zkus si to spočítat :)
-
Ne ze by to sem patrilo ale v tom pripade by meli vsichni nadavat lidem co delaj nebezpecny sporty, jezdi autem, pijou alkohol, moc se rozcilujou nebo treba jen jezdi na kole nebo behaj.
-
Ty jsi jen "reagoval" vytvorenim noveho vlakna, povez o kolik si lepsi. Aha Anonym , "Anonymove sobe".
-
Ne není to jejich problém omezují tím ostatní stejně jako kuřáci. Problémy se srdcem, cukrovky, rakoviny většina toho je způsobená špatným životním stylem a poznámka placení zdravotního je trošku mimo za celý život nezaplatí tolik co vyjde jedna blbá operace srdce nebo bůhví čeho a nejsem to já kdo se navážel.
-
Já to nepsal a reaguji na ty pokrytecké komentáře co byli pod tím vím, že to jsem nepatří promiň, ale musel jsem reagovat..
-
Jo Cigosum... Vlada je jeste podporuje, nemusi byt clovek zly staci kdyby meli vlastni "stat" a tam by si zivorily ale bez nas. *3* ( vim nedockame se , teda dokoud nedojde na Revoluci a dalsi defenestraci ...)
-
Nerozumuj, ani ty nejsi dokonaly . Tve prispevky jsou obcas taky na zamysleni.
-
1) Technická - tentokrát sis zapomněl změnit nick.
2) Proč by měl někdo nadávat kuřákům? A ne, když se do někoho naprosto bezdůvodně navážíš, tak to není v pořádku. Ani kdyby to byl kuřák. Co Ti udělala?
3) Za tvoje prachy? Nebo moje? Naše? Jejich. Však si platí zdravotní a sociální. Mnohem víc mi vadí, když jdou zdaněné peníze chronickým nemakačenkům. Pokud tebou zmiňovaní lidé vedou styl života, který jim evidentně nevadí a nechtějí s tím nic dělat, tak je to jen jejich "problém". -
Pokud to nedokazes pochopit proc to co pises a to co jsi napsal bylo smazano tak asi neco vazne neni v poradku s tvoji socialni inteligenci.
-
Heh už je to smazaný óda pro Amylee jste pokrytci kdyby někdo nadával kuřákům tak je to v určitě v pořádku, ale jakmile se někdo naváží nebo upozorňuje na tlustou bečku tak je to tabu.. Klidně to přiznám nesnášim tlusté líné ženské stejně jako kuřáky obojí se dobrovolně zabijí za naše prachy...
-
Nahlaseno
-
Jasně trosko;) A hlas lidu už tu byl, komunistické prasata 48-89;) Mimochodem, pakliže si ty nulo naklikáváš, dělej to méně okatě. Protože mít u příspěvku napsané "před chvílí" a mít 10+, to je vážně už debilita. Zkus to nějak jinak, třeba tak, jak dostávám mínusu, zkus si dát plusy, třeba to tvé duši pomůže, když už jsi taková nula, co si neumí ani přezdívku vymyslet:)
-
La Esmeralda si na cosplay fotografích vyzkoušela, jaké to je být princeznou Peach.
Tuhle kosplejovou uchylku jsem nejak nikdy nepochopil. -
Co to meles, nepoznas hlas lidu? Nikdo te tu nechce
-
No jestli jsi dal někdo až takovou práci, tak to klobou dolů:-D