-
Zatím ne. Ale určitě už na tom někdo intenzivně pracuje:) Prej jako poděkování *1* -
Ano, pokud jsi byl předplatitel před přechodem na F2P dostal jsi automaticky Prefered Status.
Primárně je dokonce zapnutý jen jeden. Druhý se dá zapnout v nastavení UI a další se přidají až když něco koupíš.
Veskoslav: Koukám, že si na tebe někdo napsal bota *1* -
Ne, kvuli GTA V. *15*
-
dostáváš bonus -10 při odeslání?
-
Přepisuji dějiny *1* Ale když to někoho baví, tak nechť se baví.
-
To si ale musíš zapnout ty ostatní:) Primárně jsou totiž aktivní právě jenom dva.
-
A to i když jsem byl předplatitelem před tou destrukcí hry zavedením f2p? Páč naposledy jsem měl ten action bar jen jeden nebo dva, no prostě málo. *15*
-
Action jsou pro bývalé předplatitele 4 (dříve byly 3) nebo druhá možnost, jak píšeš ty. Ale lepší si je to ověřit hned na začátku při spuštění, jak tvoříš své "menu".
-
League of Legends Is So Big in Korea, Even Politicians Cosplay It
"Jihokorejský politik Jun Byung-hun slíbil, že pokud letos mezinárodní turnaj v LoL vyhraje korejský tým, tak se převleče jako jedna z LoL postav a uveřejní důkaz na internetu."
http://goo.gl/ScRREA
*2* -
Bugbear
Tuší někdo, proč Joonas Laakso opustil Bugbear? Byl to přeci producent Next Car Game. Celkem by mě zajímaly důvody...
edit: tak na fóru padla nějaká zmínka, jestli to někoho zajímá :)
"Indeed, our producer Joonas left recently to pursue other opportunities. He had been in the team for five years, giving birth to a two awesome games during that time, and he felt it's time to take on new challenges. He was a great guy and an amazing personality that will be missed by everyone here, but this is part of the business, and the development of the game will continue as before." -
Pokud vím tak je to pořád stejné. Action bary jsou stále omezené na 2 což je snesitelné tak do 15-20 lvl. Já si za 100Kč koupil nějakej balíček věcí, tim pádem jsem dostal Prefered Status (ten kdo někdy něco koupil) a byl jsem spokojen (4 action bary,...). Na příběh a občasné PvE to bohatě stačí.
-
Mě by zajímalo, jestli se už dá hrát příběh postavy v tý free verzi bez problémů. Platit si to znovu nehodlám, chtěl bych si jen proexpit některý postavy kvůli příběhu, ale pamatuju si, že když poprvý spustili to f2p, tak jsem tam neměl bez mikrotransakcí ani dostatečně místa na actionbarech, tak jsem to honem odinstaloval, páč jsem málem omdlel vzteky.. Čili je to teď už ok, nebo to je furt debilní?
-
Myslíš kvůli těm pokémonům?
-
Stačí jezdit po těch tlustých cestách, tam jim je naprosté minimum. Navíc jsou to většinou nejrychlejší spojení mezi úkoly.
-
tolik prace a pritom takova blbost
-
no ono ani GW ani swtor neni zadnej zazrak swtor je dobrej tak na to abych si zahral pribeh co me na swtor ale tak strasne stvalo jinak bych si to mozna nekdy znovu zahral bylo to ze cestovani po planetach bylo to peklo clovek jel na speederu 30 metru a pokazde se musel zastavit abych vymlatil skupinu nepratel ze zacatku fajn ale po 2 postave me to uz otravovalo kdyz se jim clovek chtel nejak vyhnout tak zjistil ze si nemuze protoze vedle stoji dalsi skupina
-
Podpoříte na Kickstarteru tvorbu dokumentární série, která chce zmapovat historii videoher?
ne -
Nový AC4 trailer
http://youtu.be/aJWqVsQbmP8 -
Dík, bude se hodit! *3*
-
Witcher EE na GOG.com
pokud ještě někdo nemáte prvního Zaklínače, tady je klíč na GOG:
K5AJ-M4SP-CAX8-KPRP
zadává se na gog.com/gift