-
Britský žebříček prodejnosti 41. týdne roku 2013: 1. GTA V, 2. FIFA 14, , 3. Pokemon X, 4. Pokemon...
Tak ted uz mam konecne klid. *3* -
Píšu si vás do deníčku hned vedle Alzy a XXX Lutz.
-
Občas ne
-
Součástí komunismu je průůser. Náhodou, alespoň malou, i když prapodivnou myšlenku teď má *1*
-
Mě se třeba v SW líbí to, že můžu zabíjet důležitá NPC, kdy se rozhodnu jak s nima naložím. Sice většinou je zabiji, protože my temní Sithové nemáme slitování, ale občas i někoho zachráním. Ale je pravda, že svět by mohl být poněkud živější.
-
Mě v SW chybí ten živoucí svět co je v GW2, ta hra si žije vlastním životem, nejsou to jen statické potvory na mapě, pořád se tam něco děje. Kdyby tohle dokázalo i SW kde zase miluju ten SW svět(setting) a příběh tak maj u mě vyhráno *1* Takhle jsem si dojel příběhy pár postav (naprosto skvělé) a nějak nebyla chuť pokračovat.
-
Já to mám zase opačně:) GW jsem byl a jsem zpátky u SW. Tak hodinku denně maximálně a stačí. Osobně se těším a nevím co čekat od těch leteckých soubojů, ale na to je ještě čas:)
-
Tohle už ale musíš dělat schválně.
-
Ta hra mě na jistý čas výborně zabavila, byla skvělá, ale návrat do ní už ne. Zaplatil jsem si nedávno dva měsíce, byl v ní asi 3 hodiny a vrátil se do GW a k čekání na Shadowrun Online/Pathfinder Online/TESO.
-
http://www.swtor.com/join-the-battle-rewards
Jinak, jestli někdo uvažuje o reaktivaci či akltivaci nového účtu, tak se dostanou nějaké dárky pro nové i stávající hráče. -
Stale ale je. *3*
-
David Cage (Quantic Dream): The Dark Sorcerer znázorňuje tu nejnižší kvalitu, kterou můžete od PS4 dostat.
Necekane... Rikal to uz v Unoru. -
Mezi trotlem a trollem je ve zdejsich vodach hodne tenka hranice. *1*
-
Ring Runner (GOG, Desura, časem Steam)
https://indiegamestand.com/
dnes tu máme pěkný kousek.
jestli to někomu stačí na desuru, tak zde je klíč: I32I4-R7CG6-1KUN7-3ZVAE-5CK10 -
To tu pak budem jen vazny ? Proto jsem prece jenom nechodime ne nebo ano. Aha trotlu ja myslel trollu. Trolls never dies. *4*
-
To sis vsiml az ted ? Sak , demokracie ustoupila a vratil se Komunismus a toto je jedna z jeho soucasti. *15*
-
Shadow Warrior
Slibuji, že už nebudu zabíjet ty sladké králíčky, protože ten démonický králík, co se občas pak objeví, to je průůser.
Děláte si prdel, že slovo průůser je zakázané? -
jen ať se lidé registrují, aspoň se to začne víc a víc používat a z diskuzí ubyde trotlů, protože se svou odhalenou identitou už si v ní nebudou léčit své komplexy...
-
Proc by ne, ja myslim ze nekdo ponukne jen kvuli tomu aby mel hru gratis, kterou uz mohl mit davno z Levelu, tedy kdyby byl chytry. *4* *3*
-
registracia a hry zadarmo
Naozaj sa najde niekto, kto ochotne a dobrovolne ponukne svoje telefone cislo, adresu a dalsie dolezite udaje, len kvoli tomu aby dostal hru zadarmo ?