Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    je pravděpodobné, že tohle bude za dva dny další humble bundle...
  • to teprve bude? HB zatím ukazuje pořád ty starý... dík!
  • ucho

Hothead Humble Bundle

The Baconing
    DeathSpank
    DeathSpank: Thongs Of Virtue
    Precipice of Darkness, Episode One
    Precipice of Darkness, Episode Two
  • ucho

Při přehřátí PS4 se na obrazovce objeví upozornění a modré LED světlo se změní na červené.

no konečně zase nějaký fórek od bleskaře. už tu začínala být nuda :)
  • Miserius
    Ze slušnosti *1* ze slušnosti tu založís vláknu který ma akorát urazit a prosadit tvojí...
  • Jazz
    Běž na zing, tam jich je mnohem víc a nebudeš schopen se bránit, protože tě utlučou behěm prvních 10 sekund, co se jen zmíníš o páčk...

O zdejší komunitě se dá říct, že je zvětšiny tvořena 'pc gaming master race' *3*
  • Long Live the Queen!

na GOGu dneska vyšla tahle hra a nevěřili byste, co se tam děje v komentářích k releasu - to je fakt děsná kůlna :D

http://www.gog.com/news/release_long_live_the_queen
  • Pilgrim66
    Mám AMD a zařekl jsem se, že už to znovu nekoupím, i když jsem je furt bránil, ale pak jsem koukal na R9ky a zase jsi sem nejistej... *1*

Jinak my s kamosem vtipkujem ze AMD a nVidia jsou jak Amerika a Rusko za studeny valky.

Amici (nVidia) jsou propracovanejsi, ale drazsi
    Zatimco Rusaci (AMD) jde na to brutalni silou, ale jsou levnejsi

*1*
  • Clancy

http://xman.idnes.cz/spisovatel-tom-clancy-06i-/xman-styl.aspx?c=A131009_140258_xman-styl_fro
  • ROFL .. multiplatformnost a multikulti je fakt téměř to samý no. *15*
    Víš co je hlavně prd*l? Ty tu téměř každej den fanaticky bojuješ za nějaký "principy hraní na PC", za myš s klávesnicí a podobný pičárny, ale nikoho z konzolistů jsem tu, až na pár trolů, který poznáš z první věty, neviděl bojovat za konzole nebo za gamepady..
    Nehodlám generalizovat tak jako ty, na takovou úroveň neklesnu, ale kdybych měl bejt stejnej trotl a koukat se na to tvejma očima, tak by mi prostě nevyplynulo nic jinýho, než že jsou, soudě podle tvýho projevu, PCčkáři jen fanatický závistivý a rozmazlený děcka, kterejm konzolisti vzali pár exkluzivitek nebo bůhvíco, takže dobrá práce s budováním pověsti..
    Kdybys byl opravdu tak spokojenej s PC a s myší a klávesnicí, tak tu téměř každej den nepíšeš podobný srance. Třeba od konzolistů tu slyšim fakt jen zřídkaco.. jakto? Žeby seděli na gauči s gamepady v rukou, užívali si hru a neřešili takový stupidní hovadiny, který tu řešíš ty?
  • Co multiplatformismus a multikulturalismus, ale multivitamíny to je svinstvo!!!!!!!!!!!!!!!!
  • God-of-War
    Predator je duševně narušený blb.
  • Predatore nedelej ze sebe hlupaka. Dekuju
  • Jen ze slušnosti reaguju na tvé žvásty podpořené pluskama od pitomců typu God of War :)
  • Ronox
    Hele všechno je to o cílovce. Já když byl prťavej tak jsem měl famicom, segu a pak psx. Pak když jsem byl starší přišlo první PC a díky tomu jsem vynechal generaci konzolí PS2/Xbox. Teď v době, kdy už makám primárně hraju na PC singly/mmo a ostatní si kolikrát radši zahraju v pohodlí gauče na tom tvým páčkovači. Dřív okolo mě taky byla drtivá většina PC hráčů a teď už většina taky přechází na konzole pomalu. Je to prostě příjemnější v tom obejváku nemluvě o local MP, který z PC her už krásně mizí. Všechno má svoje pro a proti jak PC tak i konzole, ale takhle odsuzovat lidi jako ty bych si nikdy nedovolil. Nikdy nevíš co a proč. Nevíš jestli tomu děcku rodiče dali na výběr jen ps3 nebo xko. A i kdyby to bylo čistě na výběru, tak tobě může být u zádele proč si to vybral, ale rozhodně to není faktor, který by měl ovlivňovat jestli ten člověk je deme*t nebo ne. Každej ať si hraje na čem chce. Hlavně, že se u toho baví a splní to, co po hrách vyžadujem. Relax.
  • Tushan
    uplně jsem si vzpoměl na demo baldurs gate 1 ktere mělo 600 mega a ja uplně že WTF se snad posra... *1* ale to byla doba kdy pc mělo standartne 10 GB a ti bohatší měli užasnejch 20 *1*
  • Miserius
    Když mnou tak pohrdáš, tak proč mě pořád řešíš? Miluješ mě?
  • Ty nechápeš nic z toho co píšu, což mě vůbec, ale vůbec nepřekvapuje :) Typický zaslepený konzolista.
  • Miserius
    Predatore, ty jsi normalne psychicky labilní... Tvoje zaostalý názory, pubertální výjevy a urážky na úrovni řidiče traktoru... Nestydíš se aspoň trochu? Jedinej kdo tady mele poslední měsíc/dva kraviny jsi ty...
    Mimochodem páčkovač/páčky neni nic urážlivýho, používáš to tak často, že si myslim že nás tim chces asi urazit *1*
    Takže se prostě uklidni a věnuj se něčemu užitečnýmu, ať nejsou diskuze tvuj vrchol dne...
  • Zalezi na druhu her. Nektere hry se na gamepadu hraji vetsine lidem lepe. FPS a rts (ten je na konzolich skoro neexistujici zanr) se hraje lepe s mysi.
    Ja osobne u fps, pokud mam na vyber, sahnu po pc verzi (lepsi ovladani, zpravidla lepsi vizual). Ale nektere hry na pc proste nejsou, tak je muze clovek bud ozelet, nebo si tu konzoli koupit. Ja volim tu druhou variantu.
    Ale tohle premerovani pindiku mezi pc hraci a konzolisty je detinske.
    *1* Na druhou stranu to produkuje takove exoty jako GGG, Jejdasek a God of War, ze se clovek aspon pobavi. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit