-
já nevím, já to nehraju, původně tam místo mýho nicku měl být jiný, ale hodilo mi to chybu s ip a automaticky se tam při refreshi vrátil můj nick, který jsem zapoměl změnit :) fail.
-
v CoD jde skákat? hustý! :D
-
V noci jsem pařil CoD na páčkovači a udělal jsem headshot za běhu ve výskoku. A pak jsem se celý mokrý probudil.
-
RimWorld - sci-fi colony sim
Pro fanoušky sci-fi colony simulatoru, inspirace z Dwarf Fortress, Firefly, FTL, a Dune. Graficky podobny Prison Architectu , me osobne to ihned zaujalo a tesim se :) ceknite to tady: http://www.kickstarter.com/projects/tynansylvester/rimworld -
Členové PS Plus programu získají 23. října zdarma Metal Gear Rising: Revengeance, Remember Me, Oddworld...
*8* ... Teda nic z toho zrovna nebodovalo , ale i tak na zahrání skoro zdarma docela nálož (Tak kdy se s podobně horkýma novinkama pochlapí už i Level ;D ) -
Menší offtopic: Teď sem koukal na jejich fb stránky a první sezóna má vyjít v prosinci i na Ouyu, takže bude už snad na všech myslitelných platformách,krom tedy vy víte čeho.
-
Máš tam oproti TWD encyklopedii přímo ve hře a aspoň jak sem jí prolítnul tak mi přišla dostatečná, ale Fables čtu takže se můžu mýlit, jsou tam popsány postavy, proč Fabletown lidé nevidí, co je farma atd. A některé ty věci, jako třeba možnosti zvířecích postav žít ve městě jsou rozhodně dobře vysvětleny například v dialogu Žabáka a Bigbyho.
-
Telltale se nám chystá tento měsíc sdělit velkou novinu týkající se The Walking Dead: Season Two.
Novinka. -
Telltale se nám chystá tento měsíc sdělit velkou novinu týkající se The Walking Dead: Season Two.
No, to jsem zvedavy co to bude za novinku *8* *7* . -
Většina těch nápadných věcí se odehrávala v noci a kromě toho začátku (
vyhození z okna ) nic se na veřejnosti nedělo. A pak to i normální policie vyšetřuje na konci. Mě to zatím moc nevadí, sice uznávám, že na NY jsou ty ulice trochu prázdné a lidi nevšímavý, ale to by se pak ta story nedala moc vyprávět, kdyby se na tohle všechno měl brát ohled. -
Jo, takto pak mnohe vysvetluje. *4*
-
Protože amíci na tom dělaj všechno jen ne hraní... Spousta lidí to tam ma jen na filmy/pořady atd...
Však víš: Tývý, tývý tývý, tývý tývý... *1* -
Spis nechapu k cemu ta bleskovka je
-
http://www.vgchartz.com/article/250980/playstation-3-lifetime-sales-overtakes-the-xbox-360/
Pravda a diky za info. Cumim jak... *7* -
zjistíš to velmi snadno pomocí googlu za použití hesel ps3 x360 usa sales a podobně... a ano, v americe vyhrává xbox360, ps3 to ale dotahuje jinde a celosvětově jsou již vyrovnaní, řekl bych...
-
To jo no, i na takovehle hry to chce mit alespon 2% mozku. *3*
-
Nechce se mi moc verit, jestli mas nejakej link ? I kdyz kdyz si vezmu USA, no i tak bych se na to rad mrkl.
-
nechápu hry, co se hrajou samy, jsou na mě moc složité
-
V USA Xbox naprosto valcuje PS3
-
V srpnu pařilo na X360 téměř o 50% více amerických online hráčů než na PS3.
Wew, to mu se rika rana , jak blesk z cisteho nebe ( ja pocital s tim ze PS3 je oblibenejsi...) *8*
Hmm, kdyz to rika Mrkvac takto asi bude urcite "pravda". *3*