Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nové video z Killzone: Shadow Fall vypadá ještě lépe než na minulých záběrech.

Proč se to tak poškubává při pohybech? Aha ono se to hraje na páčkovači.. ťuk ťuk do páčky, škub škub ... autoaim ftw ! :D
  • Jen titulky. Zatím jsem to v češtině nehrál, teprve stahuji.
  • taky jsem nečekal... ale tuším jen titulky, je to tak?
  • Jack1947
    "Cry me a river, sea... ocean"... Jn, nabrecis se jeste dost az ti to vyjde *15* .
  • Jack1947
    Di se s tim vycpat , nikoho nezajima ze upadate a kdyz tak urcite, tady poridite spatne . Jdi si to propagovat na nakej warez web ty inteligente. *4*
  • Miserius
    To musíte byt poradne zoufalí když se tu propagujete každý den *1*
  • Deponia v čestině

Docela si tím u mě Daedalic šplhnul. http://www.gog.com/game/deponia
  • ucho
    ale tak jednou by ta reklama stačila, ne? a chytat ovečky na herním serveru je trochu hloupý, jsou jednodušší způsoby, jak si udělat reklamu...
  • Dinoshare

www.dinoshare.cz

Další nezadržitelný server na sdílení dat.
  • Jack1947
    On spis nikdo necekal ze budes reagovat ale to je fuk... ZZz... *3*
  • Golden Joysticks

Tak už jim došly hry na rozdávání. Další už asi nebudou.
  • michaliuz18
    skor sa zobud do reality a nezi s vymyslenymi kozami ale s realnymi ,mne to je v hrach uplne jedno, niektore su pekne ine nie, ine zas nahe a HD ako v metre LL , co je len plus ze sa nehanbia troska zautocit na hracove city
  • To co jsi zkoušel byl maximálně developer kit. Tam se na nějakou krásu moc nehraje. Teď by měly být ve vývoji brýle s vyšším rozlišením a to nastavení se taky myslím už řešilo.
  • frag.ment
    Huhuhehe :-D Asi si toho Shadowa budu muset pořídít, ale škoda že není na PS3, na PC už moc nehraju.
  • Miserius
    My jsme taky rádi neboj, nefungovalo to jen 3 dny a už dávno hrajem *3*
  • Thorar
    Dost trapnej pokus o propagaci, další tuctovej share server, ničím vyjímečnej.
  • To jo, tie stare screeny vypadaju detailnejsie
  • Spintires greenlight

Tak mozte hlasovat, plantaznici

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=184738222
  • Odkedy je Respawn interne studio EA? Si mozu davat engine aky chcu a Respawn islo do Source preto, pretoze ludia z timu s nim maju skusenosti a dokaze udrzat 60FPS na X360 a PS3 (to ze to na PS3 neni ozname je irelevantne, proste je to schopny engine na konzole). A zacali na tom robit v 2010, neviem sa teraz k tomu tak na rychlo dopatrat, ale sa mi zda ze EA s "frostbite for everyone" vyrukovalo neskor
  • Smazané ranky a peníze se hráčům GTA Online nevrátí.

No co k tomu říci. Jsem rád, že nám opět konzoloví hráči dělají betatestery, takže spoustě věcí se na PC pak vyhneme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit