Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    pokud nechápeš text, na který chceš reagovat, tak na něj prosím nereaguj... tvé myšlení mi přijde trochu jednodušší...
  • To mi od EA pořád moc nesedí, proč Respawnu neposkytnuli svůj Frostbite kterej teď serou uplně všude, proč radši zaplatili za licenci za Source od svých přímých rivalů Valve...
  • Jack1947
    No kdyz jsme u stavani, to mi prave singalizuje ze je cas jit spat... *3* *15*
  • Tilwaen
    Ach tak. Tak to potom chápu; pro mě je archaické třeba ranní vstávání *1*
  • Jack1947
    Nevim, vim ze se to da rict i o torrentech, asi to nemam rad tak pro mne to je spise archaicke.
    I kdyz treba vim ze to je novejsi, ja to nerad.
  • Tilwaen
    Archaický? V čem?
  • Jack1947
    Tohle ne ale tahle stara forma , sireni "nelgalniho obsahu jinak pojmenovanim... nutna registrace uploaderu spise odradi, zas jak na uloz.to kazdy nahrava co chce - boje s piratstvim tu jsou a vzdy budou , odnasi bezni lide hmm... Jenze Shareservery co jsem si donedavna myslel, prave byli vzdy urceny nebo respkt byli na sireni prave ilegalniho obsahu proto to snad vynaselo ja bych si to nijak predstavit nedokazal, prece ostatni se da sirit pokud to je jen pro ty vyvolene treba pres vlastni FTP server. Navic kdyz by to bylo takhle, zni mi to porad spise jako nejaka uzavrena komunita, to pozbyva na prvotnim smyslu oprav mne ci se mylim.
  • ucho
    nutná registrace pro uploadery. pokud bude uploaderovi mazán nějaký závadný obsah, zamezit mu třeba na měsíc cokoli uploadnout. velmi snadno takhle odradíš lidi, kteří ti tam budou nahrávat nelegální obsah a zůstanou ti tam lidé, kteří to budou používat na nějaká vlastní data... (popřípadě ti tam zůstanou uploadeři, co ty nelegální data umí schovávat a nebudou snadno dohledatelný, což je ve finále taky dobře, protože to alespoň nebude na očích, což pak vede k různým nesmyslným bojům proti pirátství, které odnáší běžní lidé)
  • rancor1223
    To ne, ale to je taky trochu jiná liga, nemyslíš? EA dala za úpravy enginu mnohonásobně víc než kolik tihle chtějí na celou hru.
  • rancor1223
    Počkej, počkej, jak bys to chtěl omezit? Omezit by to sice šlo, ale snadno opravdu ne.
  • Jack1947
    Vzdyt je to jak Uloz.to ,rs.com atp... Tenhle zpusob sireni nelegalniho" obsahu mi prijde ponekud archaicky a rad to moc nemam... Stejne tak nechapu vyssi poslani tohoto "prispevku".
  • ucho
    krásný příklad parazitování na pirátství. jen mi moc není jasný, na čem momentálně rejžujou peníze. ale to asi přijde časem...
    osobně nemám nic proti pirátství, ale tohle slovíčkaření, že neodpovídají za nahraný obsah a že se nesmí uploadovat věci, co porušují autorský zákon, považuji za trapné. šlo by to totiž snadno omezit. jenže pak by jaksi moc lidí službu využívat nechtělo :)
  • A to má být nějaká forma propagace pirátství nebo co? *16*
  • Dinoshare

S dinoshare.cz je situace na trhu neudržitelná. :-(
  • No kdyby celej source nevzali a nepředělali, tak by ta poznámka i měla smysl.
  • U titanfallu si nikdo na stáří Source nestěžuje *1*
  • Pilgrim66
    Tak po zacatecnim "behu na projekt" vzdycky prijde pomalejsi faze. Jinak si tedka najali agenturu aby jim zarizovala promo, tak uvidime.
  • rancor1223
    To je plus i mínus. Unity mi přijde v některých ohledech neskutečně omezené, ale snadné na vývoj. Ale Source je prostě starý.
  • MickeyMutant
    Já tyhle dilemata řeším zásadně podle poprsí. Když má hezčí kozy, tak je lepší NPC.
  • Jack1947
    Tak jestli ti vadi, skriptovane postavy ktere skaci "jak opica", tak to mas dost zle no. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit