-
možná jsou příšerné ale je to jedina možnost kde se dají zahrát tak už nebreč ty rozbitej kolovrátku *15* -
Navíc v exkluzivitách, jak tu to dítě nademnou píše, hry typu Halo, GoW apod., což jsou opět hry z 1/3 osoby, které jsou na páčkovači příšerné.
Konzole jsou většinou pro děti. Jde to vidět i tady na games.cz, protože ty děcka doma mají nějaký šunt pc, nemají prachy na lepší a maminka většinou nedá, tak mají konzoli a chvástají se, jak je to super.
Znám hodně, opravdu hodně hráčů a drtivá většina (naprosto) má pc. -
Však jasně, Mortal a třeba auta jsou na páčkovači trochu lepší. Ale většina her, respektive co lidi hrají na konzolích, je stejně z první nebo 3tí osoby a tam je prostě páčkovač hnůj. Mimo to, co je za problém si k pc koupit páčkovač za pár stovek? :)
Jediná, opravdu jediná výhoda konzolí je podle mě v těch pár exkluzivitách, to je vše. -
To by v první řadě museli mít co závidět. Navíc konzoli si snad kdykoliv můžu koupit taky. Pochopím ještě lidi, kteří to mají kvůli těm pár exkluzivitám, budiž, ale nepochopím blázny co vykřikují, že konzole, potažmo gamepad je lepší. A každý normální člověk ví, že páčkovač (zejména u FPS apod.) je obrovský problém, tedy aspoň pro člověka, který si chce kvalitně zahrát.
-
btw takove halo si na pc zahrát nemůžeš takže ti nic jineho nezbývá a to same gears of war, killzone atd atd....... ( vynechme prosím blabolení o kvalitě o to tu ted nejde) je spousta only konzole stříleček takže jedine co ti zbyde je pačkovač a ano pokud mam multiplatform a mam na to dostatecne pc tak je lepší mít pc verzi z k+m o to se tu nikdo nepře
-
Nepopírám, že klávesnice a myš je nejlepší, ale stejně si kolikrát radši vezmu gamepad. Na Giana Sisters, Mortal Kombat atd mi prostě víc vyhovuje. Nemluvě o závodních hrách, kde nemám na klávesnici citlivost tlačítek. Prostě jsou hry a zároveň chvíle kdy si radši vezmu ovladač. Například, když jsem rozvalenej v gauči a hraju něco přes projektor, tak by mi to bylo dost nepříjemný, ale co ať tu napíšu jakejkoliv subjektivní názor, tak pro tebe budu "multikulti" hlupák.
-
ježiš to je zase blabol
žencky jsou hloupy protože se nejvíc prodává 50 odstínu hnědky
konzolisti jsou hloupy protože je nejprodavanější cod
a lidi obecně jsou tuplem blbý protože nejprodávanější jsou rohlíky ikdyž lepší je chleba
a Já ted tebe hodím do jednoho pytle taky co ty na to ? PCčkáři jsou elitářštní závistiví pozéři
*7* -
Snažíš se tu působit chytře, jak jsi multiplatformní (kampak že nás pomalu ale jistě vede multikulti?), ale nedokážeš přiznat zásadní a zcela zjevné věci, proto jsi pro mě jen další hloupý konzolista, byť náznaky rozumu od tebe občas vidím :) Měl jsem Xbox, doteď na něm občas hraju třeba Mortala, dřív jsme hrávali na PSku Tekkena apod, ale hrát na tom nějakou doomovku apod., když to můžu hrát na pc, to bych musel být padlý na hlavu.
Nicméně já se tomu nedivím, když vidím jak jsou někteří hráči jednodušší (tržby CoD apod.), tak mě nepřekvapuje, že spoustě znich takové sračkoidní ovládání (páčkovač) postačuje. -
nejsem žadnej konzolista (už ne) ale on si to gta aspon muže zahrát tak nebud takovy uplakany děcko a nezávid
-
prostě retardi co na to jineho říct *7*
-
Miserius
Zaprvé nikoho neurážím, to s páčkovačema je fakt, pouze hloupý konzolista bude tvrdit opak (ti normální to přiznají, že kl+myš je prostě nejlepší). A zadruhé, že se mi změnil nick jsem napsal dobrovolně. Tak se zase uklidni, vem si páčky do ruky a běž se třeba snažit někoho trefit v GTA 5 :) -
K instalaci God of War: Ascension budete potřebovat 80GB volného místa na disku.
Protože optimalizace je pro slabochy? -
Hodne povedene. Jen ta posledni pasaz az prilis pripomina jednu hranou reklamu na Halo Reach.
-
A co jako že jsem majitel konzolí? Pro mě je potrefenej každej kdo jezdí na skůtru ale nefakuju je na ulici *1* To ty se tady snažiš pod jinym nickem urážet ostatní a ještě si zapomeneš změnit jméno...
-
Je to neskutečnej blb. *15*
-
potrefený majitel konzole se ozval
-
Microsoft údajně začal banovat hráče GTA Online, kteří si díky exploitu přišli na pěkné jmění.
Jo, tak to je povedený :-) -
No ty si teda trapák *2* *7*
-
Nejvíc PS 4 Reklama!
http://www.youtube.com/watch?v=s0d9d-cdxhk
GREATNESS AWAITS -
Minianketa nVidia vs AMD
Jelikož redakce se k ničemu nemá, napadlo mě udělat aspoň tady malou minianketku, kterou kartu máte v PC? O nic nejde, třeba já se rozhoduju podle poměru výkon/cena, během tohoto měsíce jsem měl jak nVidii, tak AMD, teď nemám nic, protože čekám na nové Radeony. Takže prosím klikejte, díky.
nVidia (zelení) - plus
AMD (červení) - minus