Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak pokud se ta hra prodava, tak si to ti hraci asi opravdu preji. Nemusi se ti to libit, muzes s tim nesouhlasit, ale to je asi tak vse, co s tim udelas. *3*
    Ja taky nemam o CoD vysoke mineni, ale vzhledem k prodejnim cislum to ty lidi zrejme bavi. Mozna, ze neznaji nic lepsiho, mozna jim to vyhovuje. Kazdopadne "hraci si to preji" *3*
  • BookerDeWitt
    Potom ale nechápu, jak si to vyvodil, že hry na Xbox One, budou dostupné i na PC. Je to samozřejmě možné, ale to ještě nic neznamená. I když PS3 má víc exkluzivních titulů, tak s novou generací to zatím vypadá na 1:0 pro Xbox co se her týče.
  • Ne, delam si srandu
  • Jack1947
    Ozval se "Anonym" , casto jo a vetsinou mam co psat a vadi hmm ( zajmavy ze v novinkach mam nejvice ze vsech minusu) Ja se nad tim tedy bavim, jak proste nekdo nebo i vice ma tendenci klikat na minusy, nebo nekdo naklikavat uz jen ta dnaha se ceni, to jim nikdo neodpare. *4* *15*
  • Jack1947
    Budiz mu byla zeme lehka *3* .
  • Miserius
    Asi myslel ze PS3 mělo hodne exkluzivnich titulů tak že tohle bude mit taky...
  • BookerDeWitt
    A PS4 je podle tebe co, automat na jízdenky? Je to taktéž PC, jen hodně osekané.
  • BookerDeWitt

V nemocnici v Baltimoru v noci z 1. na 2. října zemřel spisovatel Tom Clancy, který napsal spousty knih, popisující fiktivní válečné akce, z kterých posléze vzešlo i mnoho herních titulů.

Budiž mu země lehká. Je to smutná zpráva...
  • RIP

http://www.novinky.cz/kultura/314990-zemrel-tom-clancy-autor-vysoke-hry-patriotu.html
  • Aplikace vytvořené pro Windows 8 půjdou téměř se stejným kódem spustit i na Xbox One.

načo teda kupovať xbox keď tam pôjdu PC hry len s trochu osekanou grafikou? ďalšie plus prečo ísť do PS4
  • Tilwaen
    Neboj, oni to zvládnou tak, že budou vydávat každý rok oboje *3*

Protože, jak kdosi z Ubisoftu poznamenal (k AC sérii): "Hráči si to přejí." *1*
  • Celá mapa světa Watch Dogs bude dostupná od začátku hry. Hlavní hrdina (Aiden Pierce) by se dal přirovnat...

Na tom concept artu je česká SPZ, povědomý nápis LEVEL… očekávám v příštím čísle časopisu nějaké masivní interview / téma. ;-)
  • Tak to je škoda ... jeho náměty jsou parádní.. A taky je mi blbý dát plus ..
  • Miserius
    Ale prd ty... O tom psal už jak dávno dopředu
  • Miserius
    Dát Líbí se mi je mi blbý... Je ho škoda... Zrovna nedávno jsem si pořídil jednu jeho knihu
  • Lukyz

Zemřel spisovatel Tom Clancy, autor slavných špionážních thrillerů

*13*

http://alturl.com/9bves
  • Inquisitor
    Asi to dělal nějakej čech :)
  • rancor1223
    Super! Už kolem toho bylo podezřele dlouho ticho.
    Pořád se ale nevyjádřili k ceně.
  • Ubisoft přemýšlí, že by každý rok (na přeskáčku) vydávalo nový díl Assassin's Creed a Watch Dogs.

Bože jen to ne!!!!
  • Tak když ty komentuješ tak často, což by nevadilo, ale co v těch komentech je... Nic co by nás zajímalo -.-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit