-
Tak pokud se ta hra prodava, tak si to ti hraci asi opravdu preji. Nemusi se ti to libit, muzes s tim nesouhlasit, ale to je asi tak vse, co s tim udelas. *3*
Ja taky nemam o CoD vysoke mineni, ale vzhledem k prodejnim cislum to ty lidi zrejme bavi. Mozna, ze neznaji nic lepsiho, mozna jim to vyhovuje. Kazdopadne "hraci si to preji" *3* -
Potom ale nechápu, jak si to vyvodil, že hry na Xbox One, budou dostupné i na PC. Je to samozřejmě možné, ale to ještě nic neznamená. I když PS3 má víc exkluzivních titulů, tak s novou generací to zatím vypadá na 1:0 pro Xbox co se her týče.
-
Ne, delam si srandu
-
Ozval se "Anonym" , casto jo a vetsinou mam co psat a vadi hmm ( zajmavy ze v novinkach mam nejvice ze vsech minusu) Ja se nad tim tedy bavim, jak proste nekdo nebo i vice ma tendenci klikat na minusy, nebo nekdo naklikavat uz jen ta dnaha se ceni, to jim nikdo neodpare. *4* *15*
-
Budiz mu byla zeme lehka *3* .
-
Asi myslel ze PS3 mělo hodne exkluzivnich titulů tak že tohle bude mit taky...
-
A PS4 je podle tebe co, automat na jízdenky? Je to taktéž PC, jen hodně osekané.
-
V nemocnici v Baltimoru v noci z 1. na 2. října zemřel spisovatel Tom Clancy, který napsal spousty knih, popisující fiktivní válečné akce, z kterých posléze vzešlo i mnoho herních titulů.
Budiž mu země lehká. Je to smutná zpráva... -
RIP
http://www.novinky.cz/kultura/314990-zemrel-tom-clancy-autor-vysoke-hry-patriotu.html -
Aplikace vytvořené pro Windows 8 půjdou téměř se stejným kódem spustit i na Xbox One.
načo teda kupovať xbox keď tam pôjdu PC hry len s trochu osekanou grafikou? ďalšie plus prečo ísť do PS4 -
Neboj, oni to zvládnou tak, že budou vydávat každý rok oboje *3*
Protože, jak kdosi z Ubisoftu poznamenal (k AC sérii): "Hráči si to přejí." *1* -
Celá mapa světa Watch Dogs bude dostupná od začátku hry. Hlavní hrdina (Aiden Pierce) by se dal přirovnat...
Na tom concept artu je česká SPZ, povědomý nápis LEVEL… očekávám v příštím čísle časopisu nějaké masivní interview / téma. ;-) -
Tak to je škoda ... jeho náměty jsou parádní.. A taky je mi blbý dát plus ..
-
Ale prd ty... O tom psal už jak dávno dopředu
-
Dát Líbí se mi je mi blbý... Je ho škoda... Zrovna nedávno jsem si pořídil jednu jeho knihu
-
Zemřel spisovatel Tom Clancy, autor slavných špionážních thrillerů
*13*
http://alturl.com/9bves -
Asi to dělal nějakej čech :)
-
Super! Už kolem toho bylo podezřele dlouho ticho.
Pořád se ale nevyjádřili k ceně. -
Ubisoft přemýšlí, že by každý rok (na přeskáčku) vydávalo nový díl Assassin's Creed a Watch Dogs.
Bože jen to ne!!!! -
Tak když ty komentuješ tak často, což by nevadilo, ale co v těch komentech je... Nic co by nás zajímalo -.-