Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Facht jo?! ...
  • heartstone

pro všechny čekatele pro inv bety heartstone:heroes of warcraft mám nejspíš dobrou zprávu.zítra okolo 7 hodiny ranní našeho času by měla začít otevřená beta.píšu měla,protože blizz nic neohlásil,ale psal že v nadcházejícím patchi vyresetuje veškeré accounty,a toto je čas konce údržby a patchování serveru pro EU
  • Director's Cut je už oznámenej dlouho, ale jsem rád že už víme i datum.
  • Lukyz

Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut na Wii U, PS3, Xbox 360 and PC

Ha, právě oznámili Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut na Wii U, PS3, Xbox 360 and PC + práci na novém DX pro PC a next-gen *14*

http://community.eidosmontreal.com/blogs/Future-Vision-for-Deus-Ex?theme=deusex

Všimněte si české SPZ v levém horním rohu u přiloženýho artworku *1*
  • Ronox
    NBA až nextgen .. posledně jsem hrál nějaký tuším od 2K na xboxu, ale už tu hru nemám ani.
  • Ronox
    1080p má .. konzole se přehazujou normálně podle toho v jakým nativním rozlišení hra jede jestli 720p nebo 1080p. Tenhle má dobrou světelnost takže můžu hrát jak přes den tak v noci a barvy nejsou tak vyblitý jako tomu dříve bylo. PC hry hraju nativně v 1080p přes big picture a nebo si dáváme nostalgický runy Contry a Super Maria z NESu.
  • Jack1947
    No, a jestli tedy Ronox ma projektor ktery ma tak 720p coz se neda ani povazovat za standart tak se jeste ma, jsou zde i spoustu jinych faktoru dostatek tmy atp... nejde jen o velikost a projektory levna zalezitost rozhodne nejsou. Na filmy to je urcite pecka, kdyz clovek splni podminky , o hrach nevim nevim ... *7* *7*
  • Tak to jsi dobrý, pro mě je to už moc velký a pak tikám očima po plátně (90 palců). Ještě doporučím na projektor NBA2K, to je parádní zážitek, pokud ti basketbal něco říká *2*.
  • Jack1947
    Minuskovy fanda, se nak zhorsuje ... nebo se mi to jen zda? *7* a neni jich vic?
  • Jack1947
    A proc taky ne ze? Proc se tak nechovat, kdyz oni si nechaji a radi , mit uz jen ten pocit rochnit se krasne v tom bajinku. *12* Kviik, kvíík.. *15*
  • Hlavni souper Hl 2 byl Doom 3 ...
  • Radioaktivni_surikata
    [sarcasm]A já si bláhově myslel, že beta test je kvůli zjištění a nahlášení bugů, který může Dice ještě měsíc opravovat (v případě day one patche).[/sarcasm]

Dneska ráno v 9 už to zase šlapalo jako hodinky. Včera večer bohužel ne, ať jsem šel na Německý servery, Nizozemský, Britský, Švédský, Francouzský... Dělalo mi to všude. Předpokládám, že dnes navečír to bude podobný. On pak člověk ztrácí chuť něco testovat, když mu hra začne jako naschvál lagovat v nejhorších okamžicích. A je to fakt problém serverů. Stačí aby padal mrakodrap, a všem se to začne trhat jako blázen. A to jsem stál v metru, o blok dál a na ten slavnej mrakodrap jsem ani neviděl.
  • Jack1947

Kompletní dohrání Assassin's Creed IV zabralo zkušenému testerovi 50 hodin, ostatním smrtelníkům by...

Doufam jen v to , ze to nebudu dohravat jen kvuli povinnost uctit pamatku zhasinajici serie. *4*
  • Malleth
    Prostě dokonalý. Nevim jestli tenhle přístup Ubisoftu může ještě někoho překvapit. Skvěle to shrnul Jim Sterling:
    http://www.youtube.com/watch?v=SUm0UJc5S_o&list=PL8B35CA833DCDA9A4
  • Drakens

Ubisoft přemýšlí, že by každý rok (na přeskáčku) vydávalo nový díl Assassin's Creed a Watch Dogs.

http://www.youtube.com/watch?v=y5QsA0OsFEY
  • Ronox
    Akční SP se daj. Dokonce jsem na tom odehrál na gamepadu pc verzi Bioshock: Infinite na hard a 1911. MP jen konzolovky klasicky.
  • Ronox
    Hraju na tom vlastně všechny singly nebo lokální mp co jdou na ovladači. Mám k tomu připíchlej hdmi hub ve kterým jsou konzole + pc. PC mulťáky hraju normo na monitoru a coopy zas dáváme s kámošema lokálně na noťasích. Jinak zrovna o víkendu jsme hráli po dlouhý době Injustice a pak jsme zkoušeli novou fifu i nhlko.
  • Valve si v Evropě zaregistrovalo ochrannou známku Half-Life 3.

To je zase provokace. Podobně jako když jeden programátor měl na E3 nebo na nějaké výstavě triko s HL3 logem... A to už je 3 roky zpět. Tuhle firmu nemám rád. Ano, má na svědomí bezkonkurenční half-life... Ale chová se k zákanzníkům jak ku prasatům ;)
  • Miserius

Ubisoft přemýšlí, že by každý rok (na přeskáčku) vydávalo nový díl Assassin's Creed a Watch Dogs.

Ach jo...
  • "Half-Life 2 čelila v té době Far Cry a S.T.A.L.K.E.R." - teda nevím jaký rozsah má u tebe ta doba, protože Half opravdu na konci 2004 nečelil S.T.A....! A spíš bych řekl, že Far cry muselo čelit HL a rozhodně né naopak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit