Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Valve si v Evropě zaregistrovalo ochrannou známku Half-Life 3.

A já veřil , že se nedočkám. Vsadím se , že to bude zajímavé období až to výjde. Half-Life 2 čelila v té době Far Cry a S.T.A.L.K.E.R. , které v té době byli a dodnes jsou všechny kultovní hry. A hlavně Věřím , že udělají zase nějaký Evoluční prvek.. něco na způsob Portal nebo vylepšeného Gravity Gun.
  • Účel BETA

pokud takhle přemýšlíš, tak nechápeš účel BETA testu. Je tu proto, aby si zjistily jak to bude vypadat při plném zatížení a to nemluvím o tom , že 4. října bude BETA otevřená pro všechny. Navíc GTA ONLINE taky není v provozu . Takže až výjde battlefield 4 , tak už s tímto problémy nebudou a budeš normálně moci hrát , ale u GTA Online to je FAIL.
  • Něco na tom bude :-D
  • Bez väčších problémov sa dá vytvoriť americký účet. Stačí len zadať realnu US adresu. Ja to využívam. Pri prepočte rovnakej ceny v US dolaroch na euro su hry o 20% lacnejšie :)
  • Inquisitor
    Nebo fotbálek a hokej na tom musí být luxus.
  • Jack1947
    To urcite, jak rikam az budeme mit moznost "byt ve hre", skutecne jen ne na oko bude to zase o necem jinem. *4*
  • Bohužel na projektoru se moc nedají hrát akční hry nebo multiplayery. Člověk nestačí sledovat tak velkou plochu ale takový hopsačky jako Rayman nebo auta to je jiná káva!!
  • Ono je to fajn pro závodní hry jakože perifererní videní, ale nesmí se na to člověk moc soustředit *15*
  • Inquisitor
    Taky jsem nikdy nechápal, že jim ty přechody nevadí. Docela to bije do očí, já bych s tím hrát asi nemohl.
  • Jack1947
    Ano , jsem ponekud mlady a jinak pro info ja mam 27" "pred ksichtem" a odvarenej z toho nejsem... jo mam jeste tv no ale ja mam radsi hry na monitoru, nechapu tebe vetsi rozhled a lepsi
    pohled na danou situaci? a co ti vadi ze jsou to bohuzel monitory a ty preklenute stredove pruhy s tim se neda nic delat no. A nezeru kdejakou ptakovinu takto prr... *3*
  • Ronox
    Taky nejsem fanouškem tohohle napojování monitorů na sebe, ale jednou jsem teda viděl hezký setup, kde měl 3x 27" s 2,5k rozlišením a ty okraje monitorů byly pár mm tenký, tak to vypadalo dobře. Každopádně furt to pro mě nemělo takový pocit vtažení jako když hraju na tomhle: https://www.dropbox.com/s/9uta4u714plh7aj/Photo%2019.09.13%2013%2007%2027.jpg
  • Jen důkaz, že to vypadá stejně a normálně to člověk nerozezná... :))
  • Chápu, že jsi mladý a žereš kdejakou ptákovinu, ale co je na tomto luxus? Tohle navíc není žádné rozlišení 6xxx, pouze 3x "obyč"... ty černé plastové přechody mezi monitorama to je vážně luxus teda :D To je jako si rozdělit svůj monitor na 3 díly ... nikdy jsem tady ten nesmysl nechápal .. dnešní monitory jsou natolik velké (vzhledem jak blízko k tomu člověk sedí), že pokud je někdo takový magor, stačí koupit nějakou 27" a dát si to před xicht a bude na tom o dost líp, než tady s tím trojitým paskvilem ...
  • Ronox
    Bohužel to tak nefunguje. Podívej se na to jak se kšeftuje s doménama a nebo jak se v appstoru přiživují vývojáři na cizým jméně. Tahle registrace jim pak dává možnost se bránit pokud to někdo bude chtít využít.
  • Jack1947

Takhle vypadá Battlefield 3 na třech monitorech s rozlišením 6040x1080p.

Luxus, bejt to 3D tak si pripadam skoro jak v realu , minimalne tim krasnym rozhledem. *5*
  • Jack1947

Vyšel update pro singleplayerovou část GTA V, který opravuje např. problémy s mizením aut z garáže.

Tak o tomhle slysim poprve, kazdopadne jestli to pomohlo tak to je pro "pozkozene" plus. *4*
  • Jack1947
    To uz by byla ponekud silna kava, a zaroven dilema pro ty kdo o Steam OS nestoji. *7*
  • mám vlastně stejnou sestavu, vše na high sample resulution 140 a stabilně 40+ snímků když dám to sample resolution na 200% tak mám 15fps :-D poslední whql drivery a win8.

jaké máš nastavení ty ?
  • ucho

Valve si v Evropě zaregistrovalo ochrannou známku Half-Life 3.

to je nutný si registrovat extra kvůli té trojce? nestačí mít ochrannou známku na Half-Life? to je trochu na hlavu.
  • Takhle vypadá Battlefield 3 na třech monitorech s rozlišením 6040x1080p.

Vážená redakce, opravte si prosím chybku je to Battlefield 4 a ne 3. ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit