-
Taky jsem hrál u kolegů němců zhruba od 20:00 do 23:00 a v pořádku...Musím říct, že to má něco do sebe, ke koupi za +- 2.ooo,- Kč mě to stále nepřesvědčilo, ale uvidíme časem...Jinak mě docela překvapil fakt, že i když je to v podstatě BF 3,5, hratelně to na mě působilo dost odlišně - tady vidím krok kupředu...Zničitelnost prostředí je taky trochu víc "variabilnější"...Výtahy fungujou, spouští se alarmy, když vlezete do prodejny, dají se zavírat takový ty bezpečnosnostní mříže (rolety u obchodů...) a celkově mě potěšila spousta malých detailů...Úprava zbraní je taky lepší, snipeři jsou trošku jiní, na ty zatím moc času nebylo, u supporta (možná to mají i další...) se mi líbí "zvětšovací" optika, která se dá používat...Jednotlivá "povolání" mi přijdou celkěm věrná svojí "předloze..." Zvuková stránka mi přijde zase o něco autentičtější...Na druhou stranu jsem v takovém tom prvotním rauši, tak se může dost věcí změnit,ale třeba tohle někomu pomůže... *3*
Jinak co se PC týče: určitě doporučuji aktualizovat Nvidia (nejspíš i AMD) ovladače, vyšla verze přímo pro BF 4 - 331.40 Beta...Osobně mi tyhle ovladače hodně pomohly... *3* Jinak na i5 4670k na základní frekvenci, 16 GB RAM (1866 Mhz) a EVGA 680 SC+ na ultra se framerate celkem drží - jak píše kolega nade mnou - nicméně občas se objeví slušný propad třeba k 13 FPS + se hra někdy chová dost zvláštně, co se týče plynulosti/snímků za vteřinu...To je údajně optimalizací, těžko říct... *3* -
skoda ze si nemal kartu od AMD, kde by mala byt hra lepsie optimalizovana
-
Valve si zaregistrovali ochrannou známku Half-Life 3
A budu hádat primárně bude na OS Steam :-) -
Já hrál na jednom německým 64/64 v pohodě nějak od 20,00 do 01,00. Bez lagů, bez pádů.
EDIT: Feedback ostatním.
Na i7 3770k 3,5 GhZ, 16GB RAM, GTX 670 SOC je framerate u ultra furt kolem 60ti. Místama jsou propady, ale nevím jestli za to může neoptimilizace nebo menší bordel v systému. Kupodivu při nahrávání videa snímky neklesaj. Pak se to zkoušelo na lenovu ideapadu i7 quad 2,4 ghz s nějakou GT 660M a tam to jede s lockem na 30 fps na high při nativním rozlišení 1366x768. Při připojení k monitoru tak na fullhd low-med pro dosažení 30ti fps. -
Half-Life 3 trademark
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=688589 -
právě, známý studio, známá značka, opravdu nejsou schopný sehnat normálního vydavatele? a pokud už to mají skoro hotové, tak taky moc nechápu, proč potřebujou tolik peněz dopředu...
-
My bad, jsem si nevsiml a taky nak ten ODDWORLD tam zrovna nevidim, to je fakt no.
-
Jo píšou to u toho videa, že se inspirovali Limbem a Oddworldem.
-
Limbo jsem ani nehral a ta podobnost je vazne jen ciste nahodna *15* . Moment byla rec o ODDworld?
-
Tak Limbo je tam jasný, ale ten Oddworld jsem tam teda neviděl.
-
Oddplanet
http://youtu.be/50jrGMGRAyw
podobnost se hrou Limbo čistě náhodná :D škoda že si nepohráli víc s tím pohybem postavy. něco tomu chybí. -
Ted bych prozival asi obrovske zklamani, kdybych si to jako ty a jiny stastlivci nezaparail za , pet minut dvanact. *3*
-
MM, tak uz ne Headshot" ale dat hlavu, no to zni cim dal tim lip. *4*
-
BF4 servery
Tak právě začly servery v BF4 regulérně padat. Už to nemohli utáhnout. Snad nejsilnější značka EA, nejvíc hype, a nejsou schopný najmout dost serverů. Na jednu stranu si nemám moc na co stěžovat, protože jsem si mohl hru ozkoušet dopředu, na druhou stranu nechápu, co tím sledujou. Vždyť je to absolutně nanic. Aspoň trochu jsem zjistil, o co jde, když jsem tam přišel hned dopoledne. Teď už je to pro normální lidskou bytost prakticky nehratelný a až se to otevře pro všechny, tak už si tuplem nikdo hru neozkouší. -
Ve slangu Bf BoRcŮ by to bylo nějak takto "Hlava mu dala hlavu" = Hlava postavy střelila toho druhého do hlavy a on chcípl (tomu se říká dát mu hlavu).
*15* -
Nevotravuj ty troli pako
-
Na americkém PS Store je v tuto chvíli zdarma dostupný Valhalla Knights.
bleskaři, dotaz. k čemu je tady na českém webu taková bleskovka? -
Na americkém PS Store je v tuto chvíli zdarma dostupný Valhalla Knights.
Stastni tot uzivatele PSP a Vita. *3* V Americe. *9* -
Asi jo no, jestli to tak je tak bych to ale i tak zkusil to musi bejt narez Uplne si to predstavuji - Hele, hlava pic zase hlava za zdi pic... to se musi hrat jedna basen. *15*
-
Tfuj, a uz prestan si hrat na Veskoslava, vsichni vedi ze si jen jeho nepovedeny klon. *3*