-
WiiU verze Watch Dogs bude vizuálně vypadat spíše jako současný než next-gen titul.
Nemuzu si pomoct ale ty animace u Watch Dogs vypadaji v porovnani s GTA opravdu mizerne... -
to bývá podobně ve většině případů, kdy hra "podporuje" jednu značku
-
Na EuroGamer Expo běželo Titanfall stabilně (60FPS) na PC s grafickou kartou Geforce GTX 770.
To si asi neskrtnu. *9* -
Britský žebříček prodejnosti 39. týdne roku 2013: 1. FIFA 14, 2. GTA V, 3. Minecraft: Xbox 360 Edition.
Pfch, Bloody England FIFA14 na prvnim miste a GTA V. na druhem co to jsou snad vic na fotbal? pchf. *6* -
Tak jestli jde o tu C4 tak to je fajn a o tom se vědělo, že se vrátí ještě by nebyl špatnej mortar *3*
-
Lens flare!
-
Jo no, bohužel. Co už ale dělá snad jenom DICE je, že napaří slunce těsně nad obzor na každý mapě. V BF3 není snad jediná mapa, kde by bylo poledne. Prostě mi furt a všude na každý mapě bude svítit slunce do ksichtu, že neuvidim vůbec nic. Tak to bylo v BF3 a vidět to i na jediný přístupný mapě v BF4 mě značně zneklidňuje... Jů, hele, krásný paprsky. Kdo potřebuje vidět nepřítele, když se může dívat na godrays. Herdek. Tak nevim. Je to bez pochyby lepší než BF3, o dost. Ale bohužel tam některý cypoviny zůstaly. Škoda, ale asi to koupím. Už jenom proto, že v BF3 je utrpení hrát recona a tady ne.
EDIT:
Stejně tak mě už ale vysloveně točí, že se zasekneš na každým kamínku a kousku zdi. Bez legrace, v BF musí člověk skákat i přes práh u dveří. Fakt, kus zdiva vysokej 10 cm a musim přes to skákat... Chjo -
Wow! Už vidím ten nekontrolovatelný pád akcií AMD až se o tom dozví na burze! *3*
-
A navíc házet C4 do výtahu a pak odpalovat nepřátele co se s ním snažej vyjet je p*del. *1*
-
To je bohužel u všech typů FPS, co nynější trh nabízí. Neznám žádnou, kde by to bylo u odstřelovačů jinak například.
-
Battlefield 4 poznatek
AMD je partnerem EA na Battlefieldu 4 a přesto to běží líp na GeForcech.
Dřív jsem se AMD furt zastával, ale příští grafická karta je 100% Nvidia. -
A ještě jeden a DOST podstatnej problém.
Lidi pořád střílejí z prostředky obrazovky. Problém je v tom, že prostředek obrazovky není tam, kde je hlaveň zbraně, ale kde je hráčův ksicht. Takže když vidíte cípek hlavy čouhat zpoza krytu, tak ten cípek hlavy vás klidně zabije. Co naplat, že má zbraň zabořenou v kusu pevný hmoty (ať už stojí za bednou, kusem zdi, nebo čímkoliv jiným), ale pořád vás může zabít, protože on to vidí jinak, než vy. Fakt kréťani ty DICE. Tohle jsem nečekal...
EDIT: Jo, a respawn je netknutej. Pořád tě to klidně spawne přímo před nepřítele, hlaveň taknu... Proč by ne. Stejnak je netknutej i spawn v družstvu. Hele, maník, nemá šanci. Bum, najednou jsou tam 3 maníci, a seš tuhej. Chjo, aspoň trochu omezit to mohli... -
Já mám taky jeden poznatek. Už není dopoledne a nedá se to hrát. Laguje to naprosto prasečím způsobem, klidně půl vteřinový až vteřinový záseky. Takže asi budu muset nařídit budíka a jít pařit v 7 ráno, až tam nebude tolik lidí. Teď se to nedá hrát...
-
Jestli myslím to co on, tak to není až tak sviňárna, jako spíš rebalanc. V každým BF se zamíchají pomůcky. Jednou se páruje munice s LMG, podruhý zas s útočnejma puškama atd. No a reconi teď dostali C4. To zas takovej spoiler není, že se to musím bát vyzradit :)
-
Ono se to pak blbě brání, když to zboříš. Navíc všude prach a trosky jsou ideální pro odstřelovače.
-
Nevím, co se stane, až se do BF4 nahrnou všichni. Nicméně už teď všichni vědí, jak shodit mrakodrap, ale zatím se k tomu nikdo moc nemá. Čekal jsem, že se na začátku kola všichni vykašlou na nějaký zápasení a půjdou zbourat mrakodrap. Člověče, byl jsem mile překvapen. Uvidíme, co na to hráči, až bude plná.
-
core i5 2500k @ 3,8ghz, pracuje na 100 %
MSI 560TI HAWK, pracuje na 100 %
pak Kingston 1600 mhz DD3, 8GB RAM
a HDD Seagate barracuda 1TB
Jedu 50 fps pohodu s detaily v průměru na high. Třeba blur mám úplně vyplej, postproces na low, ale naopak filtrování na ultra a tak různě. A čekám ,že s ofiko ovladači se to ještě zlepší. Otázka je, co to udělá na zalesněný mapě. -
BF4 další poznatky
1. Když jste v družstvu a na někoho se "portujete", tak přesně vidíte to, co vidí on. Tudíž se nemůže stát, že se portnete na "mrtvého" člena či člena, co je v těžké přestřelce.
2. Za uposlechnutí rozkazů velitele dostáváte 2krát více bodů. Tudíž za vlajku je normálně 250, takto, když Vám ji označí velitel, tak je za 500.
3. Když plavete, konečně se můžete potopit a můžete mít i pistoli, když neplavete.
4. Zatím jsem dokázal projet dvěma obchody skrz na skrz tankem a docela sranda. Ale opět jsou některé zdi nezničitelné jako v Bf3 (výtahové šachty v mrakodrapu, který ale lze zničit). -
To si mi toho teda řekl *15*
-
luke: i5 3,4 Ghz, SAPPHIRE HD 7950 VAPOR-X OC BOOST 3GB, 16 GB RAM, Win 8 Pro 64 bit. Ale jak říkám, pěkně to vypadá i na normal na obyčejném notebooku.