Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No já jsem musel, protože jsem měl 25 fps maximálně a navíc se mi hra i cukala. Sice hra nevyžaduje úplně nejnovější, ale měl jsem 1.3.1 a chtělo to po mě 1.3.4 (mám 1.3.6).
  • jaké máte stroje?
  • Jediné co mi na BF3 vadilo, byl netcode. Tak doufám, že jej v BF4 znatelně zlepší.
  • Radioaktivni_surikata
    Zrovna jsem odemknul Scar-H. Má pouze iron sights, žádná kobra jako u AK. Tak bůh ví, jak to bude, ale 10 killů k odemčení cobry je pohodička.
  • Radioaktivni_surikata
    Hm, tak to fakt jde. Ale zatím je škoda si s tím hrát. Prakticky na jakýkoliv nastavení to vypadá skoro stejně, a to samý platí i o frameratu. Hotl je v Shanghai málo detailů, samý velký plochy. Uvidíme, jak v plný, ale hra vypadá hezky i na nižší nastavení.

Ale nad 50 fps se nedostanu, když jsem v otevřenějším prostranstvím. Asi ještě půjdu mrknout na ovladače...

EDIT: Tak poslední ovladače a okamžitě + 10 fps. A to ještě nejsou ty konečný, takže dobrý.
  • Terraria aktualizace

Nyní už mužete snasd stahnout nový obsah v Terrarii. Užijte si nový obsah.
    http://www.terrariaonline.com/threads/temporary-out-of-memory-error-fix.106847/ Prosím předčtete si toto, je to důležité, jestli máte problém s něčím kteří určitě mají všichni. *4*
  • Veskoslav
    Není za co. Je to sice vopruz, ale co se týče počítání FPS ve hrách, tak mě tenhle zmetek nikdy ještě nezklamal.
  • Veskoslav
    Nech se překvapit. Ale tímto docela pomohli bojeschopnosti odstřelovačů.
  • Radioaktivni_surikata
    Takže instalovat přihlouplej fraps, hm... Ale asi mi nic jinýho nezbyde, dík.
  • O jaké sviňárně mluvíš ?
  • Veskoslav
    Kámoš to jel Frapsem, já jsem to chtěl doma vyzkoušet s Afterburnerem:-D
  • Radioaktivni_surikata
    Čím jsi prosím tě měřil fps. Mně to Afterburner nebere, nechce mi to ukázat statistiky...
  • Levoluce a editor úrovní Battlefield 4 předveden na nové mapě Flood Zone.

říkají to v tom videu..
  • Veskoslav

BF4

Přidám taky pár postřehů, protože jsme se na kolejích nedostali do GTA Online, tak zkoušíme Bf4 a tady je pár postřehů.

1. Jede to i na slabších strojích. Na obyčejném notebooku DualCore, 4 GB RAM a HD3000 to jede na normal naprosto plynule. Na ultra (jiná sestava i5 3,2 Ghz, HD7850 2GB) to jede se vším i s vyhlazováním plynule při 45-60 fps.
    2. Graficky jde vidět posun, obzvlášť u vody. Jinak zase nic extra nečekejte. Vypadá to lépe jako Bf3, to rozhodně, ale obrovský grafický skok se nekoná.
    3. Zničení naskriptovaného baráku vypadá fakt pěkně i když jsem si myslel opak. Destrukce je větší jak v Bf3, většina zdí jde zničit či si vytvořit nové "ramby", když odstřelíte část například skleněné výplně nad Vaší hlavou. Tudíž destrukce se přiblížila téměř na BF2BC
    4. Potěší jistě ty, kteří nadávali, že Rusové mluví anglicky. Číňané mluví skutečně čínsky. Sice mi to znělo humorně, když jsem pokládal lékárnu, ale potěšilo to.
    5. Na první level už nedostanete zcela očesanou zbraň, ale konečně tvůrci pochopili, že alespoň hledí by se hodilo. Potěšilo i zlepšení tříd a jejich vybavenost. Klasický "medik" tak má již v základu jak granátomet, tak i klasickou lékarnu (Čína).
    6. Team leader je skutečně teď důležitý a jsem rád, že se ten mód vrátil. A troufám si tvrdit, že tohle bude hlavní důvod vítězství nebo prohry, nikoliv schopnosti jednotlivých hráčů.
    7. Změnil se systém oživování+oživení z mrtvých, kdy v defaultním nastavení není mezerník jako oživení, ale levé tlačítko myši a pravé Vás vrací na výběr pozice.
    Pakliže to shrnu podle toho, co jsem viděl a hrál, tak jestli i zbytek map bude tak propracovaný, tak za mě má Bf4 ano. Nekoupím si ho ale hned, ale počkám opět na Premium verzi hry, jestli ji vydají. Jsem docela mile překvapen, že to není jenom další BF3.1, ale podle mě to bude regulérní díl. Jo a sniper dostal docela slušnou sviňárnu do výbavy:)
  • michelangelo

NU Dark Souls 2 beta gameplay

Cekujte PRVNI a DRUHY video z hrani bety. Tesim, tesim :)
  • Tak jednoduchý to nebude si myslim..
  • Ale notak, nevidis ze tuna miestny nemaju radi slovne hratky v anglictine? *1*
  • Na EuroGamer Expo běželo Titanfall stabilně (60FPS) na PC s grafickou kartou Geforce GTX 770.

A to ma byt jako uspech?! *7*
  • vcelku škoda, že zaplavení celého levelu může způsobit kterýkoliv voják jednou střelou z raketometu. Mělo to být řešené přes nějaké spínače, které by jednomu člověku zabraly třeba 5 a více minut, v týmu by to šlo samozřejmě daleko rychleji. Díky tomuto řešení by se zabránilo trolům hned od první minuty zaplavit level.
  • Radioaktivni_surikata
    Ještě bych dodal, že servrů je opravdu dost. Takže zatím alespoň mezi premium hráči není tlačenice, ale dá se pohodlně připojit do hry. Až za 3 dny udělaj betu pro všechny, těžko říct, jak to bude vypadat pak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit