-
Neco na zpusob Supreme commander nebo C&C klon... *7* Nejmenuje se to nak Eon a to tam je nadepsane ne. -
jmeno hry
Nevite nekdo, co je to za hru?
http://www.youtube.com/watch?v=KQbC_uvGhGM -
hledám nějaké kamarády na Steamu, kvůli betě Steamboxu, případně pozdější sdílení knihovničky... nick: Langustyn
-
Kritika je dobra ale jen v pripade kdyz ma navrhy, tipy atp. Zatim si tu jen ctu a moc hezke to neni a hlavne mi to nijak nepomaha ba naopak, snazim se snazim jen nevim kde delam chybu treba to nechapu nevim muze mi to nekdo bez uziti "neceho" proste slusne vysvetlit a v (diskuzich si myslim ze pisu jak kdy a o cem a vestinou k tematu.) Poradte ja jsem zoufaly *9* .
-
Mě teda prijde i tahle metoda historická... (instalacni a hraci disk)
-
Nevim no, prijde mi to trochu pritazene za vlasy menit disky uz je ponekud postarsi metoda .
-
Kompletně celou sérii Commandos si v rámci tohoto bundlu můžete nyní pořídit za mrzkých 52 Kč!
kdyz jsi Commandos nehral tak k cemu se vyjadrujes ? -
víš jak.... ono je to teď v kurzu, rýpat do bleskaře, tak si chtěl taky ohřát trochu polívčičky frajer.
-
samotné bundlestars.net to takhle propaguje... zmínit by to mohli ale bleskovka je napsaná podle zdroje správně
-
Blbec č. 1
-
Neni nic horšího, než když si hlupák hraje na chytrýho...
-
jakmile začneš hledat chyby AI a využívat jich tak to znamená že jsi looser a nemáš skill na to hrát podle pravidel *3*
-
Podle mínusek je poznat poměr blbců..
-
Zkus se trochu zamyslet třeba má větší mozek než ty, proto nedokážeš odhalit jeho pravý úmysl tohoto konání a ty jseš tady ten hloupější, co ztrácí čas na úkor jeho sociálního průzkumu blbců kteří nemají co na praáci a ozvou se jako první *4* Takže prostor k zamyšlení tu určitě je na tvé straně jelikož nejseš schopnej porozuměť základním nasíracím taktikám onoho jedince a ozýváš se jako když naopak nemáš co na práci právě ty ?
-
Ty si taky z nejakeho toho stromu spadnul co? A nejspis ne jen jednou.
-
Mně se stalo nedávno něco podobného se starým Jedi Knightem. Dal jsem si frajer hned zrazu HARD a chcípal jsem pořád pomalu za druhým rohem :D
-
jo jasne a stat by se mel ridit jako firma. miluju tydle obecny "pravdy" . Navíc sem na jeho skoly vůbec nenarazel. Pokud je to pravda s tou zakladkou je mi to ukradeny. narazel sem na jeho literarni "pociny". Tak se opravdu radsi nikoho nezastavej
-
Já nedávno pořídil a nechápu jak jsem to jako menší mohl dávat.Je to těžké sakra *15* dnešní hry mě zničili :(
-
Hrabaní kol je moc. *1*