-
Miserius, fakt? já totiž mikrofon mám (u PC). Něco takového jsem hledal na shopech, ale na žádnou "redukci" sem nenarazil. Nevíš aspoň přibližně, jak by se to mohlo jmenovat? Nebo aspoň značku, nebo něco čeho bych se mohl chytit.. -
Co nejvyšší vzdělání nemusí být vždy s přímou úměrou k inteligenci a vyzrálosti.
-
Hale, ja mam sluhátka s mikrofonem za pár kaček (doslova) s normalnim jackem a za 30 korun jsem na aukru koupil takovej usb konektor do kteryho dam jack a usb do playstationu a mužu kecat jak je libo a za 30 korun *2*
-
UKčko neni žádná známka inteligence, většinu fakult tvoří dost výrazná část naprostejch kriplů, ale pro někoho s tvým pravopisem to asi bude modla no. *15*
-
Vidím Ucho, že seš na tom podobně jako já, mám tu asi 8 zásadních kousků pro PS3 včetně těch, co jsi vyjmenoval a nějak není čas to pořádně zahrát. Teď na podzim už mě to snad tak nepotáhne ven, takže se do toho pustím. Horší je, že já už GTA V mám koupené a pár hodin odehraných, ale to sem jen tak blbnul po městě. Když se pustím do příběhu, tak u toho vykysnu na měsíc, jak se tak znám a na jiné se nedostane. A GTAO vypadá moc lákavě, ale to bych asi musel zainvestovat do headsetu, abych se s Miseriusem a spol. mohl domlouvat :-)
-
Záběry z Psychobreak (The evil within)
Tak se na netu objevilo oficiálních 12 minut gameplaye z úvodních částí hry. Kromě už několikrát představovanýho začátku a jeho prodloužení jsou zde k dispozici i bojové ukázky, dojde na malý náhled do inventáře a samozřejmě představení konceptu survivalu a atmosféry a vůbec toho, jak si to Mikami vlastně přestavuje.
http://www.youtube.com/watch?v=zReVIhI9I6o -
Minimálně z úrovně gramatiky...
-
nic moc nedelas? okomentues kazdou bleskovku a kdyz se pak clovek koukne do diskuze, no ty vole...
-
a to usuzujes z ceho? ze pise pro herni web a je rádoby alternativni?
-
vidíš to, a přitom si tebe a řadu zdejších inteligentů strčí vzděláním, inteligencí a rozhledem do kapsy... je to skoro k zamyšlení :)
-
Děkuji za Level
Jen bych chtěl podtknout na jednu věc k vláknu nížem, reaguji na uživatele Doctora
"redakce si tím dost přivydělá a možná,ale jenom možná,bude mít pan Bach peníze na nové oblečení a Grygar na studia,aby neměl pouze základní vzdělání".
A plně s ním souhlasím, nechápu, jak syn jedno z nejvýznamějších českých vědců a jednoho z nejchytřejších lidí v republice může mít pouze stěží základní vzdělání.... Od takového člověka bych očekával minimálně Karlovu Univerzitu, když už ne Harvard... Zajímalo by mě co si o svém synovy myslí, já být ním, tak jsem velice sklamán. -
Trochu silna slova ne, cist umim se psanim si nikterak nepomuzu nevedel jsem ze kdyz mam poruchu s kterou nic neudelam (nevymlouvam se) tak vlastne nemuzu psat na webu o hrach.
To jsou teda veci a to tady ani nic moc nedelam a tim ze mam vypadnout a nevracet se mi moc nepomuze se lepsit ubral jsem na carkach aspon myslim, konzolista pro tvoji informaci mimochodem jsem. -
Vypadni a už se nikdy nevracej! Nebo se tam někde nauč číst a psát, pak se vrať a začni znova. Ne u všeho. To je jako kdybych přišel do krámu že ten rohlík má málo máku, jako ne že by mi to vadilo, já sem na mák alergickej. A jen tak uplně mimochodem ten rohlík si nekoupim. Ende. Zlatý ty Býbři, doktoři, konzolisti, hcpcčkáři. Ty seš to nejhorší co tenhle server zatim potkalo!
-
Přesně jak píšeš "...dá se to považovat..." ale není to plynulé jak jako 60 FPS. Objektivně řečeno a snadno dokázané.
To, že to to tvůrci upravují aby to bylo co nejméně poznat je známé. U filmu to je navíc nezvyk protože kolik filmů má více jak 30 FPS? Taky ne každá film se k tomu hodí aby to bylo opravdu znát. Například sporty ano.
Proto zlatá možnost volby na PC. To, že to lidem na konzoli nevadí anebo nevědí,že jím o nevadí je OK. Ale objektivně je to omezené a méně plynulé. Není co řešit. Je to jak to je. -
Thundercat - Bowzer's Ballad (Dedicated to Legendary Nintendo Boss Hiroshi Yamauchi (R.I.P)
https://soundcloud.com/brainfeeder/thundercat-bowzers-ballad -
na GTA mě svrbí prsty celkem dost, ale když jsem se podíval na tu svou sbírku nehraných kousků, řekl jsem si, že ještě chvilku odolám. Uncharted 2, Uncharted 3, RDR, Dragons Dogma... alespoň tyhle věci bych chtěl ještě před koupením GTA V dohrát (a to je to jen zlomek z toho, co tu na mě čeká :) ).
-
Okey, tak si mě přidej: hilts663, nebo kdokoliv odtud...
God-of-War: Na GTAO se tesim stejne jako jsem se tesil na původní hru *2* Doufám, že to bude tak dobrý jakosi to představuju... Budem moct zapařit, oberem pár benzínek *1* -
Taky by dalsi bodnul. Jinak prvniho GTAO!!! Doufam, ze si ready. *5*
Ucho.. muzes mi hodit tvuj nick na FB.. link mam v profilu, tak mi ho hod do zprav;-)..
Miserius: Ja sem ty benzinky zacal delat az vcera:D.. sem to vubec nevedel, ze to de a je to celkem prdel, jak to vzdycky lifruje do ty igelitky.:D Jasny, ze to vyrabujem a nezustanemw jen u benzinek:). -
no zkusím tě tam časem nějak přidat (+- týden, dva, teď jsem na tom šíleně s časem). veřejně sem svůj nick na PSN dávat nechci :)
zrovna předevčírem jsem rozehrál Uncharted 2 :D ale teď budu chvíli tak moc pracovně vytížen, že se k němu dostanu až tak za týden, dva. někdy je to s časem na hraní těžký. pořád po mně někdo něco chce a tak dřu jak kůň :) -
Ucho, jakej máš PSN nick? Očividně sem tam zapaříš, aspoň bych tam měl dalšího Gamesáka *2*