-
Danke -
tom: člověče, když je ti jeho osoba tak volná, tak co tady tak pjeníš? (prej zakázaný slovo pjenis, tak to píšu tak blbě) :) běž si raději dostudovat psaní mě/mně, patrně jsi zrovna ve škole chyběl, když se to bralo. a když chceš používat cizí slova, nejdřív si zjisti, jak se opravdu píšou... nechci se tu stavět do role, že bych se někoho zastával, ale lidi by si měli uvědomit, co člověku vlastně ta škola dá. tedy i člověk bez střední a vysoké může v některém oboru jiného člověka s titulem svými znalostmi strčit do kapsy nebo se mu alespoň vyrovnat. a to se týká i odborných znalostí.
-
orientuje ve vecech kerejm nerozumim? tak to je dobry, a kery to sou ty věci? pise o hrach a na svým blogisku si vylejva srdicko to me nejak nepripada jako práce na nobelovku. Hele ve svy podstate at si kazdej pise co chce me to je jedno.A jeho osoba je mi taky tak nejak volna. Ale nedelej tady z nej druhyho Peroutku.Pro me je proste hipster jak z ucebnice. (mas to tam spravne abys mel radost)
-
Kompletně celou sérii Commandos si v rámci tohoto bundlu můžete nyní pořídit za mrzkých 52 Kč!
naposledy jsem to hral jako dite a dnes bych se uz takovychto her ani nedotkl, hledat skulinky ve visibility range nepratel, cha -
takze kdyz se nekdo orientuje ve vecech, kterym ty sam nerozumis, tak je u tebe hypster? (pise se to s mekkym "i" mimochodem) skoda... treba by sis rozsiril pohled na svet
-
Vidím, že se tu nějakej ubožáček nudí a všem rozdává mínusy.. Tak si to užij, když nemáš v sobotu lepší zábavu. Měl by ses nad sebou trošku zamyslet, ale to u tebe bude problém, když máš mozek velikosti ořechu.
-
Chceš říct že bys radši měnil disky za pochodu než jeden nainstaloval a pak měl klid?
-
to je vetsi hypster nez obvykle
-
Angry Joe - GTA V
Všimnul jsem si ze ho tu dost lidi sleduje, tak tady mate recenzi na GTA V
http://www.youtube.com/watch?v=TcMlgSWYENo -
tom: co je to "over the top hypster"?
-
jo mozna jestli ses over the top hypster tak mozna
-
Tak asi takový poznámka mezi řádky, že SF už není "Commandos", či co. Ale, pořád jen slovíčkaření. Přestože SF není vůbec špatná věc, když není součástí, tak holt není.
-
Kompletně celou sérii Commandos si v rámci tohoto bundlu můžete nyní pořídit za mrzkých 52 Kč!
Ach bože bože.. http://cs.wikipedia.org/wiki/Commandos_%28hern%C3%AD_s%C3%A9rie%29
Vidíte tam na tom bundle stars někde Strike Force? Já fakt nechápu kdo to na games píše prostě, nepochopitelné. -
doporucuju jeho blog... trochu jina liga
-
no ono je fakt ze cesky novinari vcelku stojej za prd takze lepsi muze bejt prakticky kdokoliv.ale zrovna u tohodle autora nevidim nic vyjimecnyho
-
Souhlasím s Osvíceným. Jablko padlo pořádně daleko od stromu.
-
z jeho kulturniho prehledu a psaneho projevu, o kterem se vetsine ceskych novinaru muze jen zdat
-
No vypadá to dost dobře, hlavně sympaťačka na konci :-)
-
Nekrmit!!!!!
-
Tohle mam já, celkem zdražilo *1* http://aukro.cz/nova-zvukova-karta-usb-stereo-mikrofon-vstup-i3571057377.html?utm_source=archiv&utm_medium=organic Je to samozrejme uplne to nejjednodussi co muze byt, ale naprosto to staci a komunikuju přes to už delší dobu... Zapojis do toho jen mikrofon a dáš do USB portu v PSku a pak v nastevení dáš external USB microphone (jestli si to dobre pamatuju)