-
Xbox One X verze hry The Surge vám dá vybrat mezi rozlišením 1080p při 60 FPS a 1080p při 30 FPS s HDR.
Není to "1080p při 60 FPS a 1080p při 30 FPS s HDR", ale 1080p při 60 FPS s HDR a 1800p při 30 FPS taky s HDR. Pište bleskovky aktuálnější, ne ze starých zpráv. Už dopoledne to na odkazované stránce měli opravené. -
Sam urcite nejsi. Par lidi tenhle problem zminuje a taky pise co jim pomohlo tak treba se neco chyti: https://steamcommunity.com/app/411300/discussions/0/1483232961051842228/
-
Hm... já jsem Elex už prošel, zabralo mně to cca 60h a za tu dobu ani jeden pád nebo zásek.
-
Zajimavy, ja 21 hodin, a ani jeden crash, minimum bugu a bezi to krasne i s modama a postelovanym ini souborem.
Pocitam ze mas origo verzi. -
Nefalšovaná 90s hra *15*
-
Tak jsem si řekl, že zkusím ten Elex. Technický stav je teda dost zoufalý 2 týdny po vydání - hra po pár hodinách bezproblémového hraní prostě a jednoduše přestala fungovat. Po pár vteřinách teď vždycky zamrzne a spadne. No nekup to. *1*
EDIT: Tak nakonec to způsobovalo řízení uživatelských účtů. Stačilo ho vypnout a jde to v pohodě. Zatím. Jen teda nechápu, proč mu to začalo vadit až po 3 hodinách hraní. *4* Jinak jsem sice na začátku, ale zatím dobré, je fajn hrát pro změnu hru, která tak nevodí za ručičku a v níž nejsem po 2 hodinách elitním členem frakce, ale jsem totální lejno, které zabije klidně i přerostlý krocan. *1* -
Lol tak o tom slyším poprvé... zajímavej problém njn prokletá EA to akorát potvrzuje *16*
-
DX error kdy jakoby spadne ovladac a hra spadne, 90% pripadu jsou EA hry..staci i OC edice karty.
-
Vypadá to tak nějak jak jsem si představoval fuj *12*
Necháopu co znamená to "padání na OC grafiky" ? jakože to padá s chybou po chvíly hraní na grafikách které si sám přetaktoval... -
Já bych volil mechanickou za optimální cenu nebo půjdu zase do G15 -( pokud nebude něco podobného s displayem).
-
Me to prijde docela stejny jak 2015
Jo to je na drifty auto v misi... nevim jak to bude pak ve freeroam nebo tak, hrat to uz nebudu kvuli neschopnosti znacek pod EA fixnout padani na OC GPU. -
já měl vždy membranovku :-) poslední co jsem mel byla Corsair Raptor K50...no odešlo tam USB a vrítili mi prachy :-) no zrovna ta ornata vypadá dobře i co se ergo týče podle recenzí...no chválí i Patriot a je to full mech. klavesnice, kdežto ornata je membranovka co cvaka vpodstatě
-
Tu první. Ale za sebe bych doporučil nějakou ergonomičtější.
-
výběr :-)
porádíte? :-) jakou klávesnici by jste si vybrali Razer Ornata Chroma nebo Patriot V760?
dík -
Hmm tak napadá zda mám zkusit znova rozehrát ten předchozí díl, začátek byl docela utrpení, ale nějaký auta bych si zahrál.
-
Ten Nissan na obrazku moc jak offroad nevypada.. jakoze to strida 3 postavy v jedne misi, to zni hrozne.
A co jizdni model, ovladani, pocit z rychlosti atd. ? -
FPS unlocked.
Mas tam 3 postavy Beloch hlavni, cernoch vedlejsi a bila zenska.
Kluk a holka maji jakoby normal auta a cernoch je na off-road. Strida ti to podle situace treba i v jedny misi.
Ja si pockam na origin access, pac to opet jak je u EA zvykem pada na DX error u OC karty. -
Jsou tam omezene fps ?
A to te nuti hrat za cernocha uz i v zavodni hre nebo nahoda? -
NFS: Payback
https://imgur.com/gallery/kmmqs
Asi vynecham, nevypada to nejlip na slunicku ani ve tme za sucha, zacatek dost suchej a hrozne lehkej na medium.
Uvidim co multak jestli pujde. -
Nech to namluvit Google translator..... Kreditní kartu?.. Tu mám!