Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

Xbox One X verze hry The Surge vám dá vybrat mezi rozlišením 1080p při 60 FPS a 1080p při 30 FPS s HDR.

Není to "1080p při 60 FPS a 1080p při 30 FPS s HDR", ale 1080p při 60 FPS s HDR a 1800p při 30 FPS taky s HDR. Pište bleskovky aktuálnější, ne ze starých zpráv. Už dopoledne to na odkazované stránce měli opravené.
  • Sam urcite nejsi. Par lidi tenhle problem zminuje a taky pise co jim pomohlo tak treba se neco chyti: https://steamcommunity.com/app/411300/discussions/0/1483232961051842228/
  • madPav3L
    Hm... já jsem Elex už prošel, zabralo mně to cca 60h a za tu dobu ani jeden pád nebo zásek.
  • Lukass
    Zajimavy, ja 21 hodin, a ani jeden crash, minimum bugu a bezi to krasne i s modama a postelovanym ini souborem.
    Pocitam ze mas origo verzi.
  • Draken69CZ
    Nefalšovaná 90s hra *15*
  • jamar28
    Tak jsem si řekl, že zkusím ten Elex. Technický stav je teda dost zoufalý 2 týdny po vydání - hra po pár hodinách bezproblémového hraní prostě a jednoduše přestala fungovat. Po pár vteřinách teď vždycky zamrzne a spadne. No nekup to. *1*

EDIT: Tak nakonec to způsobovalo řízení uživatelských účtů. Stačilo ho vypnout a jde to v pohodě. Zatím. Jen teda nechápu, proč mu to začalo vadit až po 3 hodinách hraní. *4* Jinak jsem sice na začátku, ale zatím dobré, je fajn hrát pro změnu hru, která tak nevodí za ručičku a v níž nejsem po 2 hodinách elitním členem frakce, ale jsem totální lejno, které zabije klidně i přerostlý krocan. *1*
  • Jack1947
    Lol tak o tom slyším poprvé... zajímavej problém njn prokletá EA to akorát potvrzuje *16*
  • Kravicka
    DX error kdy jakoby spadne ovladac a hra spadne, 90% pripadu jsou EA hry..staci i OC edice karty.
  • Jack1947
    Vypadá to tak nějak jak jsem si představoval fuj *12*

Necháopu co znamená to "padání na OC grafiky" ? jakože to padá s chybou po chvíly hraní na grafikách které si sám přetaktoval...
  • Jack1947
    Já bych volil mechanickou za optimální cenu nebo půjdu zase do G15 -( pokud nebude něco podobného s displayem).
  • Kravicka
    Me to prijde docela stejny jak 2015

Jo to je na drifty auto v misi... nevim jak to bude pak ve freeroam nebo tak, hrat to uz nebudu kvuli neschopnosti znacek pod EA fixnout padani na OC GPU.
  • já měl vždy membranovku :-) poslední co jsem mel byla Corsair Raptor K50...no odešlo tam USB a vrítili mi prachy :-) no zrovna ta ornata vypadá dobře i co se ergo týče podle recenzí...no chválí i Patriot a je to full mech. klavesnice, kdežto ornata je membranovka co cvaka vpodstatě
  • Mart9
    Tu první. Ale za sebe bych doporučil nějakou ergonomičtější.
  • výběr :-)

porádíte? :-) jakou klávesnici by jste si vybrali Razer Ornata Chroma nebo Patriot V760?
    dík
  • Draken69CZ
    Hmm tak napadá zda mám zkusit znova rozehrát ten předchozí díl, začátek byl docela utrpení, ale nějaký auta bych si zahrál.
  • Ten Nissan na obrazku moc jak offroad nevypada.. jakoze to strida 3 postavy v jedne misi, to zni hrozne.

A co jizdni model, ovladani, pocit z rychlosti atd. ?
  • Kravicka
    FPS unlocked.
    Mas tam 3 postavy Beloch hlavni, cernoch vedlejsi a bila zenska.
    Kluk a holka maji jakoby normal auta a cernoch je na off-road. Strida ti to podle situace treba i v jedny misi.

Ja si pockam na origin access, pac to opet jak je u EA zvykem pada na DX error u OC karty.
  • Jsou tam omezene fps ?

A to te nuti hrat za cernocha uz i v zavodni hre nebo nahoda?
  • Kravicka

NFS: Payback

https://imgur.com/gallery/kmmqs

Asi vynecham, nevypada to nejlip na slunicku ani ve tme za sucha, zacatek dost suchej a hrozne lehkej na medium.

Uvidim co multak jestli pujde.
  • Mart9
    Nech to namluvit Google translator..... Kreditní kartu?.. Tu mám!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit