Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To bych musel mít nějakou smůlu, musím zaklepat že zatím ok.
  • SalemCZ
    tohle si zkoušel? https://haveibeenpwned.com/ teda snad to neni nebezpečný.
  • Hmm tak s tim ti asi nepomuzu :( Ale kdyby ses dostal k nejaky pisemny podpore a chtel pomoct tak mi dej urcite vedet.
  • SalemCZ
    mě od EA přišlo že se někdo snaží o změně mailu a tak jsem dal že chci nechat ten co byl, ale změnili bezpečností otázku. viz foto víš.
  • Jack1947
    Vždyt se s tím účtem nemůže nic stát a když se to snad včas nahlásí tak ho uzmaknou, to je aspon takhle u Steamu.
  • SalemCZ
    Tak já mám u těch důležitých věcí dvoufázové připojení (Steam, google atd.)
  • Morraw
    Mám podstatně silnější heslo. Je to už déle co jsem si tak zabezpečil všechny herní účty. Hesla si ani nepamatuju, ale kopíruju z bezpečnostní schránky. A nikdy nejsem na klientech ani webech trvale přihlášený. Chovám se k tomu jak k bankovnímu účtu. Nerad bych o všechny hry a data přišel :)

Každopádně mám stejný problém s tou školou. Už je to hodně dlouho. Asi jsem si ji tam dal jako otázku a pak to zapomněl. Nemůžu změnit ani nick ani email. Ikdyž jsem zkoušel školu zadávat, tak mi to nešlo. Ale dál jsem to neřešil. Mají to tam dost naprd.
  • Draken69CZ
    Používám KeePass 2 a jeho generátor hesel
  • SalemCZ
    asi osmu znaků velký písmena, malý, číslo
  • Morraw
    Další člověk s hacknutým účtem. Zajímalo by mě, jak moc silná hesla používáte.
  • SalemCZ
    Bohužel oni primárně volají, než aby psali maily. Takže na mě hned začal žvanit někdo z infolinky.
  • SalemCZ
    před třemi týdny mi přišel Mail s tím že někdo chce změnit mail u mého EA účtu tak jsem nadl zamítnout a obnovil jsem si heslo. Zjistil jsem že mám jiný jméno, chtěl jsem ho změnit, ale píše mi to at zadám moji základní školu, v němčině. Když mám celý účet v češtině.

viz. foto https://imgur.com/a/5NAzB
  • Jestli chces tak ti muzu ten email napsat nebo prelozit co ti prislo. Kdyztak napis na drasta@tiscali.cz.
  • SalemCZ
    Je super když vám někdo hackne před třemi týdni EA účet a měsíc předtím skončí česká podpora od EA.
    Anglicky se moc nedorozumím a když mi zavolá ten Inda tak ani nevím co říká skoro. Když zavoláte na telefoní číslo s čekou předvolbou tak to na vás hned začne mluvit anglicky. Takže vyloženě RIP EA CZECH.
  • Jack1947
    Myslíš epilogue ? to byla sapíš taková oddychovka :P

Nebyla to špatná hra jenom trochu moc přehlcená s pistolkou ? hmm já jsem vždy měl 2 samopaly nebo sapík/brokárnu na jednou. Jo mohlo tam být více zbraní a menší vlny nepřátel ještě jsem nezažil hru abych přepínal obtížnost z nejmenší na střední ( High jsem ke konci už úplně vzdal).
  • skaven
    to som nejak ustal, hral som na tichoslapka. ta pistolka s piercing nabojmi je asi najsilnejsia zbran v hre :) a uplny zaver je fakt jednoduchy, ked pochopis co treba urobit(a tie tazke zbrane na konzolach tam niesu na srandu)
  • Jack1947
    Já už jsem skoro na konci, musel jsem snížit obtížnost na střední tohle se nedá *16* ( i tak nběhne na mě ten robopes a složí mě pak mě odstřelý úbervoják na 2rány- tohle fakt nevychytali *7* )

Co tam máme dále COD WW2 bude na sp jsem zvědav... Battlefront2 na sp jsem zvědav také, hmm NFS:Payback uh oh - na to moc zvědav nwejsem ale z nudy hrát nejspíše budu.
  • skaven

Wolf2

dohrate. bola to fajn jazda. odporucam kazdemu fanusikovi Okamuru/Kotlebu a takisto fanusikovi velkeho fuhrera(jeho grcky a senilita stali za to). Frau Engel na zaver mala fakt pretiahnutu tvar, ked Billyho zazila uplne z blizka. velke plus *1*
  • Jack1947
    Jojo starej docela obstojnej biják ( pokračování hoodně daleko/spíš utopie) nicméně co?
  • https://toyanxiety.files.wordpress.com/2010/09/d9prawnsclrg.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit