Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    No možná až se jednou rozpustěj určitě jo *3*
  • Jack1947
    Spíš záleží na čem chce hrát jestli FHD tak to je myslím v poho.( na rozumné nastavení)
  • Lukass
    Draken: Jo z 960 2 gb. Uz cekat na nic nebudu, cekal sem a cena jeste vzrostla. V pondeli ju beru na 100%
  • Draken69CZ
    má vyjít 1070Ti, možná bych ten týden dva počkal zda to nehne s cenama, pokud teda nutně nepotřebuješ, jinak z čeho přecházíš, z 960?
  • Lukass
    Jo jasny, v pondeli ju objednam
  • MickeyMutant
    Jestli to kupuješ na hry, tak bys snad mohl pár měsíců počkat, aby se přednostně dostalo na lidi, kteří to teď potřebujou na bitcoiny.
  • Jack1947

Zach Wilson (Level Designer ze zaniklého Visceral Games) prozradil, jak těžký je vývoj hororových her - nákladný Dead Space lidé milují, ale protože je příliš děsivý, nekoupí ho.

Nebo ho koupí a pak nehrajou, no jasně a proto vlastně museli zavřít krám - prostě hororové hry jsou hroozně nevděčné téma ahááá tak tojoo, Dead space byl celkem jako blesk z čistého nebe, skutečně parádní záležitost ( když si vzpomenu na operaci oka a legendární skleník - potom ta příšera co se musela rozpustit v peci atp...)

Tak ne opravdu si nemyslím že by to lidi netankovalo a safra i ten mobilní nebyl nejhorší.
  • Lukass
    Planuju koupit novo grafiku, a zajimal by me nazor na vyrobce Gainward, konkretne GTX 1060 6GB od tohodle vyrobce. Cena je velice slusna
  • skaven
    ospravedlnujem sa. snad mi to niekedy odpustis *13*
  • Mart9
    Všichni, kdo to měli vidět, už to viděli. A bohužel i já.
  • jamar28

Announcing Mass Effect: Annihilation

V člověku i přes rozčarování z Andromedy hrkne a pak zjistí, že je to nějaká povídka...Ach jo. *7* Já jim ten fail snad nikdy neodpustím.

http://blog.bioware.com/2017/10/25/mass-effect-anihilation/
  • skaven
    jj, 56tku *1*
  • Draken69CZ
    Už si pořídil Vegu?
  • skaven
    dik, vazim si to *14*
  • Jack1947

Wolf je venku!

44gb to se dá *5*
  • Femto
    U Zeldy jsou ty recenze víceméně +- adekvátní, ale dle mého je to spíše 9/10 hra, ale budiž, tomuhle tedy úplně nevěřím, Switch sice mám, ale Mario mě úplně netáhne.
  • 0011
    Padlo embargo a na metacritic se vyrojili recenze na Super Mario Odyssey - 97, celkově na 7. místě a zatím je výše než nová Zelda (13. místo), teda alespoň prozatím. Web konzolista už má recenzi tak doufám, že nás nenecháte dlouho čekat *4*
  • skaven

MSI Armor GTX 1070 8GB OC

predam, kupeny v 6/2017 v czc.cz, tj 6/2020 zaruka. ma niekto zaujem? 410€+postovne (pozrel som si pravidla diskusii, predaj nieje medzi zakazanymi pravidlami)
  • Urcite doporucuju alespom zkusit. Ta hra ma opravdu neopakovatelnou atmosferu.
  • ucho
    a za 0,5 dolaru Steam klic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit