Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • homeles8

Když už se tu řešili i volby..

Neznáte někdo instrumentální, svižný, ne moc složitý ale dobrý metalový album? K malování je to nejlepší a soundtrack z Quake 2 už je trochu ohranej, ale nic lepšího jsem zatím nenašel *1*
  • skaven
    tazko povedat, preco funguje..mozno to je tym, ze hustota obyvatelstva v kanade je cca 3 ludia na kilometer stvorcovy *1* (v EU 114)
  • No zrovna v Kanade mutlikutli docela funguje ale na prikladu Mahweera je videt prikladna demence HC SJW.
  • skaven
    na priklade Mahweera vidiet, ze multikulti fatalne zlyhalo *7*
  • LOL njn Bioware Montreal :D
  • Jacku koho jsi volil?
  • Podepsal antifu? Babiš jako levicová strana? Bartoš anarchista? To je generátor náhodných slov, nebo politologická analýza štábu SPD?
  • Jack1947

Podvodní Debris

Je venku.
  • jamar28
    Taky tam tvrdil něco jako že podle něj byla klíčová otázka hry to, že byla kolonialistická. On si na to stěžoval roky, prý i další členové týmu. Paradoxně zrovna nápad s archami a kolonizací nové galaxie byl jeden z mála dobrých na Andromedě. Já bych fakt někdy chtěl vidět, jak by vypadala hra udělaná přesně podle těchhle ideologických pomatenců. *1*
  • Lukyz
    To si dělaj zádel? *8*
    Problémem zřejmě bylo i to, že se starali o tyhle blbosti namísto vývoje *7*
  • jamar28

Za neúspěch ME: Andromeda může i to, že vývoj řídili samí bílí muži

Skutečně. Tým byl prostě málo diverzní, říká jeho bývalý člen. Konečně tedy víme, v čem to bylo.

http://jstationx.com/2017/10/23/mass-effect-andromeda-failure-lack-of-diversity/ *1*
  • 0011

Nový teaser na Shin Megami Tensei 5 na Nintendo Switch

https://www.youtube.com/watch?v=bvyCAFV9MbM
  • Jack1947
    Až se divím že Okamura dopadl celkem dobře... že by mozci byli ve volbách aspon trochu *4*
  • 4k klavesnice a mys? To musim mit.
  • Draken69CZ

Xbox One obdrží Microsoftem licencovanou klávesnici a myš Hori Tactical Assault Commander Pro One. S cenovkou 149,99$ vyjde 30. října.

4K v 60 fps a LV tu nebude mít co psát *15*
  • Mart9
    Tak to bylo snad jasné každému mimo Prahu.
  • Není to standalone, takže potřebuješ základ.
  • Horizon Zero Dawn

Mám dotaz a nikde o tom nemohu nic najít. Je potřeba k hraní DLC pro Horizon Zero Dawn, který má brzy vyjít, vlastnit základní hru? Díky
  • jamar28
    A stojí to za zahrání, když jsem to nehrál v době vydání? Dá se to bez nostalgie hrát?
  • ucho
    tak jsem měl koukám pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit