Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ
    Soundtrack z DMC :D
  • SalemCZ
    Není to klamavá reklama máš tam totiž slovíčko AŽ.
  • Khanemis

Dark Train na Itch.io

Kdo ještě nehrál oceňovanou českou hru Dar Train (tady na Games 9/10 od Lukáše - autor mluvil o ývoji i ve fight Clubu #301), tak je nyní v rámci jejích výročních oslav nyní na itch.io zadarmo (či za jakoukoliv cenu, kterou kdo dá) i se soundtrackem:) Tak třeba to bude někoho zajímat. https://itch.io/s/8442/dark-train-1-year-celebration
  • Až mi ukáže, jak lítá v Microsoft Flight Simulator na svém Airbusu A380, tak se můžem bavit. *4*
  • Jack1947
    Nejlepší je že když je zase něco zadara, zjistit že už to zase mám *7*
  • PreidaQ
    Vzhledem k popisu "I modded my lambo to work as an Xbox controller" mi to připadá spíš jako true.

Ale především mi to připadá jako mírné nevyužití potenciálu toho vozu.
  • risa2000
    Konečně. Naco kupovat drahý volant od Fanatecu nebo kokpit, když si můžu jako ovladač připojit svoje lambo. *1*
  • ucho
    ušetřit s eonem až 22 %? to se mi nějak nezdá, to zavání klamavou reklamou.
  • ringmancz
    fake, má Lambo, ale hraje na Xboxu
  • Johnny
    Diky
  • Draken69CZ
    To ještě jde, nedávno tu byla ženská co si matlala xicht šlupkou od banánu *15*
  • nekromant33
    čím dál lepší
  • ringmancz
    Pelican, nevím jestli všechno, ale minimálně EP Ataraxia/Taraxis je instrumentální
  • Nic konkrétního nemám, ale třebas na spotify/ytube si pustit random playlist post metalu? Vycházím ze svých skromných post rockových zkušenostech. *4*
  • Lukyz
    Achievement unlocked
    G1000 - Overkill
  • Pethulla
    Můžeš zkusit Witherscape: Nothern Sanctuary. Vydali i dvoucédéčkovou verzi kde to druhé CD je (mělo by být) instrumentální.
  • MickeyMutant
    Forza Motorsport like a boss
  • homeles8
    Tam je hodně pazvuků a dlouhý stopy různých temných zvuků. A vystříhávat to, aby zůstal ten metal se mi z toho nechce, ale kdyby to někdo udělal, byla by to paráda *1*
  • froztik
    Soundtrack z posledního Dooma nestačí ? *5*
  • skaven
    stronghold HD na gog.com este 44hodin zadarmo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit