Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Spoiler: Na internet uniklad čtyři nová gameplay videa z GTA V.

tam je i sníh? wow. tam je prostě všechno :)
  • rancor1223
    Sorry, zřejmě jsem do toho zamotal něco z fóra.
  • ucho
    Can a friend and I share a library and both play at the same time?
    No, a shared library may only be accessed by one user at a time.

takže tohle si mám vyložit tak, jak píšeš ty?
  • rancor1223
    Ne, myslí se tím, že když někomu půjčíš hru, on ji bude hrát a ty to zkusíš ve stejnou chvíli, tak jeho to vykopne. Mělo by být ale možné hrát různé hry souběžně.
  • ucho

Valve spustí v půlce září na STEAMu betaverzi služby pro sdílení vaší herní knihovničky až na deset...

ne přístup ke hře ale přístup ke všem hrám ne? tedy v jednu chvíli může hrát jen jeden...
  • Ronox
    To určitě, ale třeba ho dostal někdo, kdo to jen vymění za tohle. Mimo tenhle server proběhlo už tolik darovaček jen tak na twitteru atd, že víru v lidi stále malou mám *1*
  • rancor1223
    Uznávám, že to tu občas vypadá jak charita, ale ten klíč má hodnotu přes $100. A to, přiznejme si, je znatelný rozdíl v ceně od Humble Bundlu.
  • je to stejně debilní jako ta petice "chcem GTA 5 na PC" pokud to Rockstar bude chtít udělat (jakože asi jo) tak to prostě udělá, nějaký petice jsou jim podle mě úplně u pr***e...
  • Ronox
    Možná by se našel někdo rozumnej, kdo na tom nechce vyvařit cash a takhle dostane za free mail od blizzardu hry, které by si rád zahrál. Je to jen o charakteru.
  • rancor1223
    Jsem si docela jistej, než ten klíč má větší cenu než $4. Ale dobrej pokus.
  • Ronox

Humble Bundle

Ok vyšel nový humble bundle a já nabízím klíče na Mark of Ninja, FTL a Trine 2: Complete Story za beta klíč do Hearthstone: Heroes of Warcraft.
  • rancor1223
    Na to snad ani neni co říct.

*facepalm*
  • ucho
    taky jsem si toho tentokrát všiml... předtím netuším...
  • Petice proti GTA5 na PC

To se to bude některým líbit

http://www.gamesreviews.com/news/09/petition-launched-prevent-pc-version-gta-v/
  • rancor1223
    Moc pěknej.
    Mimochodem, tentokrát je tam výslovně napsáno, že přidané hry dostanou jen ti co zaplatili přes průměr, to tam bývá vždy?
  • KaloSaper

Svět Dead Rising 3 je mnohonásobně větší než kombinace světů obou předešlých dílů série.

Také mnohonásobně nudnější a o ničem (aspoň teda z těch videí, co jsem zatím viděl) než kombinace světů obou předešlých dílů série.
  • KaloSaper

Humble indie bundle 9

Uz je tam 9-ka. A je to dost naslapany. Vice zde - https://www.humblebundle.com/
  • Pilgrim66

Casey Hudson (Bioware):Mass Effect 4 je krásné, zábavné, ambiciozní a Mass Effectové.

A protože to říká Casey Hudson tak tomu samozřejmě všichni věřímě....
  • :D indie bundle 9....ale ten avarge je teda prestrelenej!! 12dolacu a neco :D fu
  • jo comedy jsem si koupil jen abych podporil...ale nejak extra to neni..de spis oto ze to zaujme uzsi skupinu lidi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit