Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oleav

Steam Family Sharing

http://store.steampowered.com/sharing/
  • Casey Hudson (Bioware):Mass Effect 4 je krásné, zábavné, ambiciozní a Mass Effectové.

A všechny vaše akce v průběhu hry budou mít zásadní vliv na konec.. OH WAIT!
  • God-of-War

Casey Hudson (Bioware):Mass Effect 4 je krásné, zábavné, ambiciozní a Mass Effectové.

*8*
  • xy

Ony se pořád prodávají dobře, jen si někdo myslí, že je prostor trhu nekonečný a rád by měl 150x CoD
  • rancor1223
    A kdo říká, že Weekly sale budou vždy jen hry? Mimoto Comedy bundle byl fajn.
  • tak si to prehod na weekly sale
  • Doufám, že něco kloudného. Nějaké comedy nebo ebooky mně zrovna moc nezajímají a kdyby byl třeba Square Enix Bundle, tak budu dost rád.
  • tak co bude jako další bundle ?

hehe mohlo by být neco jako might and magic bundle
  • rancor1223
    Pokud si úspěšný projekt představují stejně jako ve filmovém průmyslu, měl by zisk být minimálně 2x větší než náklady.
  • ucho
    o kousek níž jsem to rozebíral. předpokládám, že se vývoj těch her zaplatil a možná i celkem slušně. problém je, že firma si představovala zisk mnohem vyšší, protože má spoustu dalších výdajů, které z toho prodeje her potřebuje pokrýt. pokud tedy firma rozjíždí nějaké další projekty, investuje, utrácí a prostě spolkne spoustu peněz, ani slušné prodeje pak nemusí znamenat, že si povede dobře, protože ty prodeje potřebovala mnohem vyšší... v tomhle případě je ale hloupost tohle hodit na hry.
  • Square Enix označilo Tomb Raider, Sleeping Dogs a Hitman: Absolution za komerční neúspěch.

nejsem si jist, jestli TR může být označen jako fail. Už jen proto, že měli s AMD smlouvu na bundle ke grafikám. Hitman neúspěchem relativně byl, ale jednalo se o pěknou hru. Sleeping Dogs jistě bylo o něco úspěšnější. Zajímalo by mne, co "neuspěch znamená"... Menší čístý zisk než 100 % ceny za vývoj a vydání a marketing?
  • montatatana

Instalace X360 a PS3 verze GTA V bude potřebovat 8GB volného místa na disku.

wow, novinka z 2. července. To bude rekord! *2*
  • Já ti myslel všeobecně, ty vlasy byly jenom takový co mě napadlo (nevěděl jsem o tom že to financoval někdo jinej), ale prostě že utrácí zbytečně moc peněz, že ani když se ty hry dobře budou prodávat tak se jim to nevrátí (myslím že všechny z těch her se prodávaly dobra, hlavně Lara)
  • ucho

Torchlight 2 (steam)

komu unikla nedávná akce za 3 libry, zde má možnost za 100,-
    http://www.impulsedriven.com/products/ESD-IMP-W3332

takovou hru jako přílohu časopisu ještě nějaký pátek neseženete :)
  • nieje kus vtipa, je to nVidia positive
  • xy

Ty jsi kus vtipa. Lepší pohyb vlasů financovalo AMD, v rámci jejich programu.
  • ucho
    no už to nebude 2D, bude to 2,5D, bude ve scéně hloubka, což je změna celkem velká... hra už rozhodně nebude vypadat jako v traileru. bohužel tam mají jen jeden prototypový screenshot a na výsledek si ještě budeme muset počkat.
  • GlaDOS
    Ta hra bude technicky pořád z 2D pohledu. Jen tak do světa přidají víc alternativních cest, což rozšíří pohybové možnosti. Právě kvůli sledování postupu vývoje a možnosti získat hru levněji předběžný přístup je. Pořád lepší, než si hru předobjednat a doufat v dobrý výsledek.
  • Square Enix označilo Tomb Raider, Sleeping Dogs a Hitman: Absolution za komerční neúspěch.

jeden komercni konzument za druhym ti na to reagujou koukam :D Ta dnesni spolecnost je tak trapna, ze se mi z toho chce az brecet.
  • "We had to expend considerable incentive programs offered to retailers such as price protection, back-end rebates, and promotional cooperation costs, which generated a certain level of shipment quantity but with lower margins than expected. As a result, provision for sales returns increased considerably year on year, reaching ¥3,927 million, and was a major factor in the deterioration of profits. [...] As retailers become more selective about
    titles to purchase, game publishers have to deal with more expenses
    associated with pricing policy, such as back-end rebates, advertising, and
    price protection, in order to expand the number of units shipped. As a
    result, street prices are substantially declining, which leads to a situation
    where profits remain sluggish even though the number of units shipped
    increases."

Hlavně, že to mají pod kontrolou. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit