Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Bohužel jsem to hrál a ještě mi to nacpalo PS+ tak jsem tomu dal šanci a hrůza.... Jestli by všechny vesnice a město dalo dohromady tady to hlavni mesto, divil bych se... A je trosku rozdil udelat naprosto anonymni ulice v Just Cause kdy nerozeznas jednu od druhy a kdyz se podivas na screeny z GTA 5 kde se kazdy ulici venovali vic nez v Just Cause na jednu tu tvoji vesnici
    http://www.gameblogs4u.com/wp-content/uploads/2010/05/justcause2map.jpg
    Akorát ostrov plnej silnic + u některých par baraku a stánků + benzínek... No, teda nevim co je na tom tak uzasnyho
  • Hrál's to vůbec? Ty vesnice byly "maličko" větší - a to včetně těch nejzapadlejších.
  • Miserius
    Odkdy je vesnice krizovatka s 3 barakama na kazdy strane? Vidis t uvzdalenost hlavniho mesta a tech 2 vesnic na tyhle mapce? Porovnej to s velikosti GTA 4 mapky, kdyz uz si nekdo chce cruisovat , tady bude moct...
  • Prázdnej? Myslíš tím, že vesnice od sebe nebyly vzdálené deset metrů? No sorry, ale radši tohle, než nesmyslnou hustotu obsahu. Hlavně, že si pořád stěžujete, jak se v GTA4 nedalo "cruisovat po dálnici", což v JC2 jde naprosto úžasně.
  • Miserius

Quick-Scoping nebude možné tradičním způsobem v Call of Duty: Ghosts provést.

*8* Nextgen!
  • Miserius
    Myslis ten prazdnej ostrov v Just Cause 2? Natahnout plochu a nahazet tam stromy a 2 kadibudky dokáže každej, uvidime jak to bude tady...
  • Hm, to mi něco připomíná *4* . Nebyla nějaká akce, kdy se lidi snažili vykonstruovat celou mapu podle obrázků a traileru?
  • Jen jedno město ? škoda..
  • Nejspíš je. Už vycházej i obrázkový analýzy, kde porovnávají části mapy z tohohle "úniku" s částmi ze všech trailerů, kde je pohled ze shora. Navíc na R* webu všechny příspěvky s odkazem na tu mapu hned mažou.
  • Dementní bitly. Opravdu to je nutné kvůli tak krátkému odkazu?

A ať si to zkusí porovnat s mapou z Just Cause 2. Za předpokladu, že ten "únik" je pravda.
  • Na internet unikla mapa světa GTA V.

A tady je porovnání s mapou Liberty City z GTA IV. http://bit.ly/15gPAA0
  • ucho

Hry s předběžným přístupem (Steam)

http://store.steampowered.com/app/227720/?snr=1_200_200_Early+Access_104_3

zajímavé, ale zdá se, že tahle hra, jak je prezentovaná na videu, bude vypadat úplně jinak. teď ji předělávají tak, že přidají víc hloubky a hra nebude čistě 2D. je zvláštní, že člověk si takhle koupí hru s nějakým vizuálem a nakonec z toho zřejmě vyleze něco jiného... k čemu je vlastně ten předběžný přístup u takového typu hry dobrý? :)
  • No to může být pravda, ale podle mě tím pádem bude více pirátu (i na PC i na konzolích)
  • 4K

Tak 4k a hdmi 2.0 by prý hlavně taky mělo přínést 12bit barvy, o tom se skoro nikde zatím nemluví, přitom to bude obrovský skok hlavně i na menších uhlopříčkách - 42" apod. (kde rozdíl mezi FHD a 4k nebude nijak velký z běžné sledovací vzdálenosti).
  • No klasika by bolo prave zdimat Sheparda, ze ano
  • ..no napriklad, a takisto je to na zamyslenie tym, ktori chcu len Intel, kvoli tomu ze to je Intel hoci stoji o 1/3 - 1/2 viac, ako AMD v porovnatelnom vykone
  • ucho

Majoru Nelsonovi se nelíbí přezdívka Xbone, kterou mnozí zlomyslně nazývají next-gen konzoli firmy Microsoft...

bleskaři, zase je to špatně. fakt si to po sobě čti...

edit: tak dobrý, něco bylo opraveno, ale zůstalo tam "neúctivé"
  • Majoru Nelsonovi se nelíbí přezdívka Xbone, kterou mnozí zlomyslně nazývají next-gen konzoli firmy Microsoft...

nedávno jsem četl v Cinemě podobnej názor - že když třeba vidíte v kině film, kterej je naprostá megakravina, že by bylo fajn si aspoň uvědomit, že na tom strávily stovky lidí spoustu času a práce, že třeba mistři zvuku udělali dokonalou práci, stejně tak například kulisy a kostýmy byly parádní... bohužel to jediný, čeho si většinou divák všimne, tzn. herecký výkony, scénář a režie, stály za prd, a díky tomu všechna práce ostatních víceméně přijde vniveč... ale Major by zas měl mít aspoň smysl pro humor, Xbone je vtipný označení :)
  • Command & Conquer Generals 2 closed alpha

Ahoj.

Pred par hodinami som dostal alpha invitation do Generals 2. Takze odporucam vsetkym sa zaregistrovat ak ste to este neurobili *4*
  • Tak to beru okamžitě zpět, radši víc contentu než víc možností jak to hrát (hlavně když už ty ovladače nemám)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit