Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    kvůli Move verzi zrušili DLC pro Heavy Rain a Taxidermist se mi líbil, tak snad se to nebude opakovat
  • GameStop: Call of Duty Ghosts je na nejlepší cestě stát se nejpředobjednávanějším titulem tohoto roku.

zřejmě na Zemi existují místa, kde se člověk bojí v noci vyjít sám na ulici, aniž by měl v kapse aspoň tři kopie CoD...
  • Chche

to by mohl říct každý ňoumo a máš pěkně trapný tetování *15*
  • God-of-War
    Myslel sem to výrobně, blbe.
  • No jo ždímat dokud teče klasika..
  • Cosi
    Konec Shepardova příběhu. A proto se server zaměřený na ME a nejen ono hodí: http://masseffect.kyberweb.cz/2013/06/20/mass-effect-4-ve-stylu-dragon-age-3/
  • ucho
    konec jednoho příběhu...
  • Jj ja sem na srandu nenarocnej *15* Staci aby nekdo rekl napriklad "dveře" a uz du do kolen *1*
  • To je pro mě novina, neříkali náhodou, že je to konec ?
  • Cosi
    No, vzhledem k tomu, že se připravuje Mass Effect 4, tak za námi není. To je liché tvrzení. Pro všechny doporučím přečíst si článek v odkazu. Popřípadě i komentáře pod ním.
  • A co to má dokazovat ? to že na procesoru zas tak nezáleží ?
  • Asi ti stačí málo *1*
  • Všichni víme, že jsi v Sony fanboy klubu tak nám to pořád nepodstrkuj a smiř se s tím, že i xbox one se může někomu líbit ty fanatiku..
  • ucho
    trochu mi uniká, jak souvisí překladatelská činnost s provozováním serveru, ale jestli přemýšlí nad tím ukončením, ať s tím tedy rovnou sekne, už ho to zjevně nebaví...
  • +100! Tak tohle me solidne rozsekalo *15* Jak sem si hodil do guglu to "Karce" a vybehla na me tuna kalkulacek tak sem nemoh proste *1* he/he na hrad :D
  • K čemu ? ME je dávno za námi je čas se posunout dál.
  • Cosi

Mass Effect kyberweb

Marek Tvrdý zvažuje, zda pokračovat v provozování serveru okolo Mass Effectu a svou další překladatelskou činnost. Každé vyjádření podpory přijde vhod.
    http://masseffect.kyberweb.cz/2013/09/08/budoucnost-kyberwebu-3/
  • Sice už jsem Move ovladače prodal, ale je to škoda, když se to v té hře tak pěkně nabízí... Ale tak třeba udělají Move patch jak u Heavy rain
  • Ubisoft očekává, že nové možnosti next-gen konzolí se během dvou let promítnou do vyšších nákladů na...

Jinými slovy : "V příštích dvou letech očekávejte zvýšení ceny našich produktů."
  • Vývojáři Beyond: Two Souls neměli dostatek času pro implementaci podpory Move ovladače, hru však půjde...

To je dobrý, na Move čas nebyl, ale na mobily a tablety jo. Tipnul bych si, že víc lidí by používalo Move.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit