-
kvůli Move verzi zrušili DLC pro Heavy Rain a Taxidermist se mi líbil, tak snad se to nebude opakovat -
GameStop: Call of Duty Ghosts je na nejlepší cestě stát se nejpředobjednávanějším titulem tohoto roku.
zřejmě na Zemi existují místa, kde se člověk bojí v noci vyjít sám na ulici, aniž by měl v kapse aspoň tři kopie CoD... -
Chche
to by mohl říct každý ňoumo a máš pěkně trapný tetování *15* -
Myslel sem to výrobně, blbe.
-
No jo ždímat dokud teče klasika..
-
Konec Shepardova příběhu. A proto se server zaměřený na ME a nejen ono hodí: http://masseffect.kyberweb.cz/2013/06/20/mass-effect-4-ve-stylu-dragon-age-3/
-
konec jednoho příběhu...
-
Jj ja sem na srandu nenarocnej *15* Staci aby nekdo rekl napriklad "dveře" a uz du do kolen *1*
-
To je pro mě novina, neříkali náhodou, že je to konec ?
-
No, vzhledem k tomu, že se připravuje Mass Effect 4, tak za námi není. To je liché tvrzení. Pro všechny doporučím přečíst si článek v odkazu. Popřípadě i komentáře pod ním.
-
A co to má dokazovat ? to že na procesoru zas tak nezáleží ?
-
Asi ti stačí málo *1*
-
Všichni víme, že jsi v Sony fanboy klubu tak nám to pořád nepodstrkuj a smiř se s tím, že i xbox one se může někomu líbit ty fanatiku..
-
trochu mi uniká, jak souvisí překladatelská činnost s provozováním serveru, ale jestli přemýšlí nad tím ukončením, ať s tím tedy rovnou sekne, už ho to zjevně nebaví...
-
+100! Tak tohle me solidne rozsekalo *15* Jak sem si hodil do guglu to "Karce" a vybehla na me tuna kalkulacek tak sem nemoh proste *1* he/he na hrad :D
-
K čemu ? ME je dávno za námi je čas se posunout dál.
-
Mass Effect kyberweb
Marek Tvrdý zvažuje, zda pokračovat v provozování serveru okolo Mass Effectu a svou další překladatelskou činnost. Každé vyjádření podpory přijde vhod.
http://masseffect.kyberweb.cz/2013/09/08/budoucnost-kyberwebu-3/ -
Sice už jsem Move ovladače prodal, ale je to škoda, když se to v té hře tak pěkně nabízí... Ale tak třeba udělají Move patch jak u Heavy rain
-
Ubisoft očekává, že nové možnosti next-gen konzolí se během dvou let promítnou do vyšších nákladů na...
Jinými slovy : "V příštích dvou letech očekávejte zvýšení ceny našich produktů." -
Vývojáři Beyond: Two Souls neměli dostatek času pro implementaci podpory Move ovladače, hru však půjde...
To je dobrý, na Move čas nebyl, ale na mobily a tablety jo. Tipnul bych si, že víc lidí by používalo Move.