-
Řekli že to neni oficiální, ne že to je mylný -
Ano věřím tomu, žes tam nebyl. A za pobyt v cizině, na jehož základě si můžeš dovolit tak světácky prohlašovat, jak je celej národ v prdeli a že támhle maj jen klobouky a zbraně a támhle maj tohle a podobný stupidní kecy, nepovažuju desetidenní dovolenou..
-
PS 4 datum vydání
Ahoj,
kdyby to někdo přehlédl, tak stejně podivným způsobem, jakým bylo ohlášeno datum vydání konzole v ČR na 29. listopadu, tak tato zpráva byla i dementována jako mylná. -
Já bych klidně řekl, že ty mínuska jsou normálně legitimní, díky těm srač*ám co tu bleješ a hysterickejm reakcím, hodnejch ženský v menopauze.. Já ti třeba taky hned jedno mínusko lípnul, viď. *3*
-
Jakto, že ještě nestuduješ učebnice pravopisu, porucho? Než si doplníš alespoň nějaký základy, tak ti doporučuju čárky úplně vypustit, protože je prostě neumíš dělat na správnejch místech.
-
Rhulade, jsi p*ča. (Jen oprávněná kritika člověka, co si to zaslouží)
-
Prisel jsem jen zcerit vody OT a zbytecnych diskuzi darovanim dalsi LEVEL hry, protoze me vojanceni neba .)
L E V E L K O D
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
4KY4-A3JI-3FFY - ✥ -
Na Crysis 3 se pracovalo o 15 měsíců kratší dobu než na Crysis 2, přestože na něm makalo o 50 méně vývojářů.
Tak udělat kampaň na 5 hodin místo na 15 hovoří samo za sebe. -
Na Crysis 3 se pracovalo o 15 měsíců kratší dobu než na Crysis 2, přestože na něm makalo o 50 méně vývojářů.
taky by mě to zajímalo :) no mohli by dead space 2 ať mám komplet trilogii :D -
jj presne
-
vždycky když použiješ na něco šablonu, tak to máš pak rychlejc :D
-
Taky to bylo poznat na kvalitě. -
schválně,jestli nám na humblu nadělí nějakou tu prémii,když se tam vybere 10 mega :D
-
Palec hore za shromážděních těch hlášek!
-
Ovladac k hvezdne brane :D :D :D
jsem tedka fakt vyprskl smichi pred monitorem -
Kdyby ti to nevadilo, tak tady už potřetí nevytváříš OT o nějakým mínuskovém fantomovi. Až na to přestaneš reagovat jak hysterka možná ty mínuska už nedostaneš.
-
Command & Conquer se možná podívá na PS4 a Xbox One.
Pro mne, za mne a X360 treba ne co? -
Dishonored:Brigmore witches DLC
"An incremental update (v 1.4.1) has been released today on Steam. The update resolves crashing issues reported both here and within the Steam Community¸¸ Takze fanouskum a ti co hrali a kvuli , bugu nedohrali uz ted by mneli mit sanci doparit. ( Myslim ze o tom asi uz vi, jen kdyby ne...). -
Ja , nevim nak sem se do toho zabral, vcera s pocinaje(rhuladem(a nak me to ted chytlo). *15*
-
Koukám, ty tu dneska komentuješ jak div(n)ej.