-
To je bráno proboha jako humor:-D Nebo si myslíš, že kdyby mi to vadilo, tak to napíšu stylem jakým to tady píšu?:-D Vzpamatuj se:) Je jenom sranda se dívat, kam až nějaký člověk dokáže zajít jenom proto, aby mě virtuálně umínuskoval *1* -
Asi ti to jedno není co, když tu vytvářiš OT a scény jak nějaká hysterka
-
Možná by to bylo srozumitelnější česky... *3*
-
No já ti nevím. Ale zkoušeli jsme a za větu: Děkuji jsem získal -24 ani ne za minutu:) Jak říkám, mě je to jedno. Jenom je fakt humorné, že si někdo dává fakt takovou práci s mínusováním jenom mých příspěvků *1* Ale co, začne škola a děcka už nebudou mít tolik času na blbosti.
-
Tak máš pár minusek se nepo a nedělej tu scény hysterko
-
EA plánuje free-to-play verzi každé své větší značky. Nevydá hru, která by byla offline.
We will plaguete and infest... all then scattered em" away. -
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
To zase budeme číst jak jsou hry špatné, ale jak se taková hra dostala k 8 letému chlapci a už vůbec nemluvě o nabité zbrani? Mít dítě a neschovanou zbraň v jednom baráku zavání vždycky průserem i kdyby třeba hrál Maria. -
To jsem ještě dopadla dobře, vcelku jsi mě uklidnil *15*
Mimochodem, nákupy a games se nevylučují *2* -
A nepíšeš prostě jen hovadiny? Než že bys měl vlastní armádu mínuskářů..tak třeba prostě jen píšeš nepopulární věci nebo sra*ky. Nemusíš být hned konspirátor.
-
Hehe, tak ono ti dá člověk mínus jen tak ze zvyku když jde kolem..a pak si to přečte, vidí, co jsi napsal, a musí si dokonce změnit IP aby ti mohl dát další mínus!
Ne, to byl vtip, nic si z toho nedělej, ten mínus a plus systém by měli zrušit, láká to moc troly a populisty. A taky je z toho solidní trn v patě některým lidem, co se s tím neradi smiřují. Fakt si to tak neber. -
To bude nejspíš ten somráckej multinicker.. Taky sem u něj populární *3* .
-
Jo. Asi tak poslední měsíc se někdo evidentně dost nudí:) To víš 2 měsíce prázdnin, co s tím chceš dělat *1*
-
To nenormální rozhodně je. Když tam děti dostávají zbraně k narozeninám...
http://www.komonews.com/news/national/Photo-of-boys-birthday-gun-leads-to-child-welfare-investigation-199167791.html
Kuličkovku, ano. Vodní pistoli, jo. Poupravenou zbraň na paintball do starších rukou, proč ne. Ale regulérní assault rifle do rukou jedenáctiletému klukovi k narozeninám? *7* -
Více a ještě více!!!Snaž se, trénuj, ještě mínus, ještě mínus. Málo na to naklikáváš!! Jak jsem Tě to učil. Klik na mínus, Veskoslav, klik na mínus, najdi další příspěvěk a klik na mínus Veskoslav *1*
-
Pani, jsem nevedel ze si ve zdejsi kotline az tak "popularni¸¸.
-
Jupí můj mínus fanoušek dorazil *1* Ale horšíš se, -6 za 2 minuty, to je silný podprůměr! Přidej *1*
-
Ty víš, že jsem tam nebyl? No zajímavé, co lidé dokáží vydedukovat z příspěvků;) A mimoto vepřoknedlozelo nemám rád;)
-
Ubisoft: Next-gen verze The Crew poběží na 30 FPS, 60 FPS je nereálné při tak rozléhlém světě a počtu...
Slevujeme,slevujeme (zijeme prece v realu). *15* -
Ty taky nejsi zrovna zářnej příklad evropskýho inteligenta, jako spíš českýho vepřoknedlováka, kterej zná USA z TV naprosto brilantně, ačkoliv tam nikdy nebyl. *3*
-
Opravu doufá, že na to budou pořádné hry aby ten HW ovladač byl předností.