-
Jack1947: Ano a dokud nepřestaneš psát jako to prase, tak ani nepřestanu. *3*
-
Celej článek o tom jak za to nejspíše může hra, ale ani slovem se nezmíní o tom jak je možné že se osmiletý chlapec doma dostal k nabité zbrani.
-
Njn, jeste dlouho hry bohuzel na tomhle postu zustanou , pac to je medialne super ( co si vudeme povidat, kdyz se toho chytnou novinari a treba , nahodou kdyz (kdyby)prichomitne nechvalne znamy Jack Thompson tak senzace je na svete, hry vlastne jsou skodlive ( sam je urcite hral) davam na ukazku pac sam figuroval v tehle kauzach kazdou chvily.
-
pokračování
hezká diskuze, mě šlo o to jak se těšíte. Já jsem se během čekání na třetí díl vrátil ke knižní podobě a ta se (mého názoru) nemůže vyrovnat hře. Je pravda, že poslední dva díly jsou pro mě extrémně zamotané a propletené. Jinak díky za diskusi *2* -
Stačí slovo zadarmo. A typický Kaufland Čech to koupí i kdyby to byl ovládací panel ke Hvězdné bráně *1*
-
stimhle souhlasim přesně takhle ta repoztáž určitě bude,ale nato nejzákladnější se zapomenou zeptat - jak se mohla 8 letýmu dítěti dotstat do rukou střelná zbraň ?
-
Ucho, pořád to jsou ale češi *1* Uslysi slovo "rozdáváme" a budou tu na to stát frontu
-
myslím, že publikum Novy neví, co jsou to Steam klíče...
-
A servery games.cz spadnou...
-
Tak dystak nam zamavej a zmin se, ze tu rozdavame Steam klice
-
Já chci být v televizi:-D
-
Stacilo by 30 minut nejakymu redaktorovi z Novy v zdejsich diskuzích a bylo by mimoradny vysilani *1*
-
Hh. Fakt, že jo :)
-
No vidím, že se tu dokážete pozabíjet i beze mně:)
Jinak jsem napsal na TV Nova, jakou hrůzu způsobují hry a dal odkaz na tu vraždu, snad bude sranda *1* -
Vývoj GTA V je oficiálně dokončen. Rockstar propaguje hru na náklaďáku. Sony odstranilo digitální soubor...
Video o zločinu - 0:27 zachycen Karel Drda !!! -
Nejdřív udělají živý přenos ze studia, pak zavolají nějakému "psychologovi-odborníkovi", pak šoupnou anketu s nějakou Božkou z ulice a nakonec vzpomenou na M4rtyho a Breivika. Schválně dneska mrknu na ty jejich "zprávy", třeba to tak dopadne...
-
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/311616-osmilety-zastrelil-90letou-chuvu-navod-nasel-ve-hre-tvrdi-policie.html -
Jestli Mi3 bereš jako normální čínský telefon, tak nevím jaký telefon je pro tebe něco extra. *1*
-
Vývoj GTA V je oficiálně dokončen. Rockstar propaguje hru na náklaďáku. Sony odstranilo digitální soubor...
Hlavně ať to má dobrý příběh, dobrou hratelnost a hýbe se plynuleji než IV na PS3 a celkově ať je lepší než IV, abych V alespoň dohrál. -
Přidají k tomu, že důchodkyně Růžena dostala navíc infarkt když to viděla v TV, že se tohle stalo.