Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To nic nemění na tom, že zahrát si GTA a jít zastřelit svou babičku není normální chování ani u 8-letého dítěte. To dítě mělo očividně nějakou psychickou poruchu (skutečnou poruchu, né jako jack1947, kterej si jí vymyslel, aby měl výmluvu pro svou stupiditu a neschopnost naučit se pravopis). Takže když by to neudělal v osmi, udělal by to třeba v pětadvaceti a GTA mu k tomu zkratu mohlo dát úplně stejnej impuls, jako třeba nějaká kriminální reportáž z večerních zpráv.
  • Miserius
    Nikdo z nas pak nesel a nekoho nezastrelil, ne?
  • Fremencz
    A zrovna ten sem chtěl já *1*
  • A já děkuju za Dead Space 3! *4*
  • Díky moc za Crysis 2.(STEAM)
  • Fremencz
    dík za Burnout Paradise: The Ultimate
  • Přes PSV půjde nejen zapnout, ale i vypnout konzoli PS4. Repráček v Dualshock 4 půjde zcela zltumit.

moc díky za C&C red alert 3 :)
  • MickeyMutant
    Doom a Wolfenstein byly hodně stylizované, GTA je mnohem realističtější.
  • michelangelo
    O R I G I N
    Dead Space Origin Key - GRCL-FTD6-7TR7-5LGZ-C64Q
    Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key - GMP7-E4M9-XM4F-TJYR-RNP3
    Crysis 2 Maximum Edition Origin Key - 357F-829V-VNW5-38SG-JCL5
    Dead Space 3 Origin Key - HYYG-DPEH-WSGP-86D7-BJDS
    Medal of Honor Origin Key - DXGG-3N38-ZQ89-Y6VC-U3C7
    Mirror's Edge Origin Key - 2LHR-Y9BL-VPNL-3ECU-BCFP
    Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key - 64KK-2V95-FKA9-2GJG-EFMZ
    Populous Origin Key - BNYY-JEQB-549L-4HDM-DZ73
  • Tilwaen
    Celkem se mi líbí, jak tu každý vytahuje, že nemá osmiletý u GTA co dělat (což samozřejmě nemá), ale na své mládí s Doomem a Wolfensteinem si nevzpomene *4*
  • michelangelo
    Pac v mym okoli nikdo nehraje, tak hazu zbyly Bumble Bundle klice do plena. Zobejte podle chuti :)

S T E A M
    Crysis 2 Maximum Edition Steam Key - J7HW6-LJHX8-2J528
    Medal of Honor Steam Key - 4KITK-8IK9I-PVFTA
    Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key - I6DB4-ZXAW2-JZKIA
  • Tilwaen

Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.

Já jen čekám, jaké nebohé médium to schytá příští generaci. Už chtěli zakazovat filmy, hudbu, knihy; teď jsou holt nástrojem Lucifera hry.
  • Tushan
    a rodiče by měli jít za katr 8 letej nema co hrát gta kde se dal mlátit šl..ky a podobně *7*
  • Rhulad
    Ale tričko... rovnou si hoď kérku a máš to. Něco nevkusného jako např. tohle http://s3.amazonaws.com/ink_prod/photos/0341/1167/skyrim_large.jpg
  • God-of-War

Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.

A už je to tu zase...
  • no mě stačí i tohle

http://www.youtube.com/watch?v=B2ty8AF2P1Q

ta legendarní reportáž ve střepinách
  • Bohemund
    Moc se neumíš ovládat, ale je to sranda sledovat tvoje reakce, takže si na tvoji počest asi koupím Skyrim tričko.
  • V USA a v takové rodině? Nejspíš jí dostal k šestým narozeninám.
  • Jack1947
    "Usa Limitless¸¸
  • No kdyby někdo narazil na českou reportáž o tomhle, tak to sem hoďte, ať se pobavíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit