-
To nic nemění na tom, že zahrát si GTA a jít zastřelit svou babičku není normální chování ani u 8-letého dítěte. To dítě mělo očividně nějakou psychickou poruchu (skutečnou poruchu, né jako jack1947, kterej si jí vymyslel, aby měl výmluvu pro svou stupiditu a neschopnost naučit se pravopis). Takže když by to neudělal v osmi, udělal by to třeba v pětadvaceti a GTA mu k tomu zkratu mohlo dát úplně stejnej impuls, jako třeba nějaká kriminální reportáž z večerních zpráv.
-
Nikdo z nas pak nesel a nekoho nezastrelil, ne?
-
A zrovna ten sem chtěl já *1*
-
A já děkuju za Dead Space 3! *4*
-
Díky moc za Crysis 2.(STEAM)
-
dík za Burnout Paradise: The Ultimate
-
Přes PSV půjde nejen zapnout, ale i vypnout konzoli PS4. Repráček v Dualshock 4 půjde zcela zltumit.
moc díky za C&C red alert 3 :) -
Doom a Wolfenstein byly hodně stylizované, GTA je mnohem realističtější.
-
O R I G I N
Dead Space Origin Key - GRCL-FTD6-7TR7-5LGZ-C64Q
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key - GMP7-E4M9-XM4F-TJYR-RNP3
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key - 357F-829V-VNW5-38SG-JCL5
Dead Space 3 Origin Key - HYYG-DPEH-WSGP-86D7-BJDS
Medal of Honor Origin Key - DXGG-3N38-ZQ89-Y6VC-U3C7
Mirror's Edge Origin Key - 2LHR-Y9BL-VPNL-3ECU-BCFP
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key - 64KK-2V95-FKA9-2GJG-EFMZ
Populous Origin Key - BNYY-JEQB-549L-4HDM-DZ73 -
Celkem se mi líbí, jak tu každý vytahuje, že nemá osmiletý u GTA co dělat (což samozřejmě nemá), ale na své mládí s Doomem a Wolfensteinem si nevzpomene *4*
-
Pac v mym okoli nikdo nehraje, tak hazu zbyly Bumble Bundle klice do plena. Zobejte podle chuti :)
S T E A M
Crysis 2 Maximum Edition Steam Key - J7HW6-LJHX8-2J528
Medal of Honor Steam Key - 4KITK-8IK9I-PVFTA
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key - I6DB4-ZXAW2-JZKIA -
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
Já jen čekám, jaké nebohé médium to schytá příští generaci. Už chtěli zakazovat filmy, hudbu, knihy; teď jsou holt nástrojem Lucifera hry. -
a rodiče by měli jít za katr 8 letej nema co hrát gta kde se dal mlátit šl..ky a podobně *7*
-
Ale tričko... rovnou si hoď kérku a máš to. Něco nevkusného jako např. tohle http://s3.amazonaws.com/ink_prod/photos/0341/1167/skyrim_large.jpg
-
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
A už je to tu zase... -
no mě stačí i tohle
http://www.youtube.com/watch?v=B2ty8AF2P1Q
ta legendarní reportáž ve střepinách -
Moc se neumíš ovládat, ale je to sranda sledovat tvoje reakce, takže si na tvoji počest asi koupím Skyrim tričko.
-
V USA a v takové rodině? Nejspíš jí dostal k šestým narozeninám.
-
"Usa Limitless¸¸
-
No kdyby někdo narazil na českou reportáž o tomhle, tak to sem hoďte, ať se pobavíme.