-
No a teď si počkej na reportáž od Tv nova a bude ti absolutně zle. -
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
Tomu rikam slusnej darwin...
Nejdriv dat osmiletymu detsku zahrat GTA 4 a pak mu dat pistoli s ostrejma nabojema na hrani :D -
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
Tak já jsem v osmi neuměl ani pomalu zapnout hru (asi jiná generace) -
Taky nechápu jak se 8 letý dítě může dostat ke zbrani.
-
V 8 letech nema mit pristup jak ke zbrani tak k GTA... -
ale no ták! -
Já sem ani nikdy snad doslova nenapsal, že Dishonored je odpad.. jsou daleko horší hry jako např. AC3 nebo ME série. Dishonored nemám rád, jelikož jsem myslel, že hra naplní, co slíbila, bohužel se to nesplnilo a hra byla zcela průměrná a hodnocení 5/10 by odpovídalo. Že se z toho děla neprávem klenot to je věc zcela druhá. Taky končím měj se .)
-
No vidis, ze to jde. Vetsina vyjmenovanych patri mezi me oblibene. I kdyz si na tu otazku ohledne opravnene kritiky nezareagoval, tak za nazorem, ze napr ten dishonored si oznaceni odpad nezaslouzi si stojim. Dik za zabavnou diskusi a pozdravuj trolli partu *1* . LOL OUT
-
@lol
No jo no, člověk má chuť se bavit do tý doby, než zjistí, že bys některým lidem mohl vysvětlovať, že obloha je modrá a ne zelená. -
Tak co tv experte? Pořád používáš stejný fráze. Pořád to samé dokola. PS. Ta benefice by se měla konat v sobotu. Přesný čas a datum ti ještě pošlu.
-
Tak ja takove zpravidla ignoruju, ale z nejakeho duvodu sem si reakci na nej nemohl odpustit. Tim se vaem omlouvam za dalsi zaplevelene vlakno *1*
-
To víš, že jen trolí. Bohužel tu nikdo nedodržujeme zlaté pravidlo: "Don't feed the trolls", takže se nám tu krásně pasou a kynou.
Nezapomeň si to tu omínuskovat a opluskovata! -
To jsi měl napsat rovnou, že chceš příklady. Escape from Butcher Bay, Chaos Theory, Pandora Tommorow, Warrior Within, Resident Evil 1,2,3,4, Demon Souls, Dark Souls, Battle for Middle Earth, Starcraft 1,2, Warcraft 3, Jedi Outcast, Jedi Academy, Kotor 1,2. Witcher 1,2, Dragon´s Dogma+ datadisk. a spousty dalších
-
a! díky, ale stejně Tato aplikace není kompatibilní s vaším zařízením. :((
-
Oznacit hru, ktera alespon nejake kvality ma za odpad je opravnena kritika? A kdo urcuje co je opravnena kritika? Ty? *1* A jake hry jsou teda dle tebe kvalitni, jestli takova dle tvych narocnych meritek existuje. Spokojil bych se i s hrou, ktera si dle rhulad meritek nezaslouzi oznaceni odpad. Tuna textu a na svou otazku jsem od tebe odpoved nedockal, pouze plno detinskeho, radoby odusevneleho humoru. *1*
-
To protože se to jmenuje trochu jinak a protože vyhledávání Googlu stojí za prd.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luckyframe.gentlemen -
Hate? Hate? jaký hate? Jen oprávněna kritika her co si to zaslouží.
-
No ja doufal, ze budes aspon schopny nejak osvetlit ten tvuj hate vsechno a vsechny. Naivni myslenka, ted uz to vim *1*
-
Ty jsi chtěl se mnou vést normalní diskuzi zde na Games.cz. Opravdu to nemáš v hlavě v pořádku.
-
Taky to nemůžu najít, a nechápu proč sakra nemůžu na google play vyhledávat jen v kategorii hry, google mi hodí do výsledku úplně všechny aplikace.