Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasný, takže proto, že ty jsi dem*nt a píšeš tak, že číst tvoje příspěvky je za trest, tak někdo, kdo ti to vytkne, je troll? A přestaň používat nějakou zvláštní školu nebo poruchu jako omluvu. To neni žádná porucha, prostě když je někdo hloupej a neschopnej naučit se tak jednoduchou věc jako je pravopis, tak ať si to vylíže.. nebo čekáš, že teď když jsi napsal, že máš "poruchu", tak budou lidi psát: "oooh chudák, on má poruchu a proto píše jak mentál, ale mentál to neni, on má jenom poruchu".. ani h*vno. Prostě píšeš jak mentál, tak za to nes následky. Nebo si kup nějakou učebnici češtiny pro první stupeň ZŠ a začni se sebou něco dělat, ty "porucho".
  • vlastik.plaminek

Red Alert 3 Origin

8P7X-MRQT-S9EV-58A4-KDBU (doprdelekurvaprácekvůliposranémucapslocku)
  • Viktor_H
    Je z toho spíš Dark Souls...
  • Jack1947

Fanoušci série Metal Gear solid by si neměli nechat ujít akci Change the Disc: Metal Gear Saga. Koná...

To by potom , nemneli sanci musi to jezdit pokud ne neco by bylo spatne a na X.play je plno her jeste, vychazi i co podporuje nativni "gamepad¨¸. Takze o to bych se bal az na poslednim miste. Chjo... se tam pripletlo tohle no na to muzu jen napsat - Fanousci GTA V. budou v tu dobu jiz plenit los santos davno.
  • Jack1947
    ¸¸Hraju" podle potreby taky *15* .
  • Jack1947
    Rovnou si mnel napsat " ze to neni tvuj Couple of tea¸¸ nez psat to co to neumi a umi, hmm a jednoduche hricky no nevim. (kolikrat sem u her prosedel den kdyz mne chytli, pred tv ( Na PLAY Tv jako kulisa *15* ) v tomhle muzu nez jenom nesouhlasit, Vice city - (sem nehral spúis to sede GTAIII. a to pravda nic moc njn 11let stara hra., port. Jsou to porty ( byt s lepsi grafou, co tehdy nebyla mozna ale porty nikoliv remaky a to je sesakramentskY rozdil. Ja naopak v budoucnosti vidim Android, ten se zlepsuje a (Iphone se mu v leccems uz ted rovnat treba nemuze- prosim no flame.) Jde o Shierld stale flambovat zde opravdu, nechci.
  • God-of-War
    Taky Tě mám rád *1* .
  • rancor1223
    Tak na těch pár aktuálních her (co jim Nvidia dělá reklamu na webu Shieldu) určitě zasponzorují aby jim tam přidali tu podporu na gamepad. Otázkou je jestli se taková zařízení prosadí dostatečně na to, aby vývojáři dělali podporu gamepadu nativní a o tom silně pochybuji. Ve světě, kde každý druhý mobil dokáže to samé je to dost nereálné řekl bych.
    A můj největší problém s těmi hrami je, že to jsou vlastně všechno hříčky. I ty nejlepší střílečky jsou ten nejobyčejnější koridor. Nepočítaje remaky tedy (GTA Vice City).
  • rancor1223
    Toho se právě bojím, bude to mít super analogy, ale ty Android hry s nimi nebudou umět pracovat. Kdyby to plnilo stejnou funkčnost pro konzole, dávalo by mi to větší smysl než PC.
  • Keyz
    Co máte pořád s těma hajzlama. Jeden si na hajzlu čte druhý tam hraje... *15*

Bude zálež jak se NVIDIA do toho zapojí. Je to velká firma aby něco zmohla. Jestli zmůže a budou lepší hry, pak to bude zajímavé. Auta, Dungeony na tom budou dobré.
    To hraní PC her je pravda dost složité a nebude ani potřeba jestliže na to budou hry.
    Každopádně HW to má údajně dobrý. Snad se to nějak využije.
  • Jack1947
    Mej se taky, hezky spi sladce, krasne sny no a diky za debatu ( aspon vim co od tebe a tobe podobnych cekat brou noc, vecerka skoncila). Vycurat, pomodlit a na kute.
  • Jack1947
    Zachodovou no nevim, tam si spise ctu *15* , ale jinak 5" malo staci, jinak souhlas i nesouhlas a slohovka cetl jsem zde i podstatne delsi, obsaznejsi texty. Ma to gamepad a docela brej (konecne funkcni analogy, tudiz klavesnice zbytecnost - fakt mozna pro pcckare).
  • Rhulad
    Jo všechno jsem a už končím. Měj se dobře( tentokrát bez ironie)
  • Jack1947
    To si podvodnik, cynik a onanista , jestli si myslis ze ti to nekdo zere to se pletes. Chlape.
    ( jen plytvas svym casem, a ja tim svym ze ti vubec odpovidam...)
  • rancor1223
    No nevím. Zařízení je to sice pěkné, ale právě na hraní Android her podle mě vyhozené peníze. Pokud vím, tak dobrých her na Android které nejsou pouhou repetitivní hříčkou je zoufale málo. A z těch pár ještě polovina nebude podporovat ovládání na gamepadu.
    EDIT: A silně pochybuji, že vydrží tak dlouho jako konzole. Za prvé zaručeně nebude tak rozšířené jako konzole, tudíž nebude nutné ho nijak podporovat a brát na to ohledy a za druhé je to mobilní HW, ten se vyvíjí neskutečnou rychlostí, za 2 roky tu bude zařízení s dvojnásobným výkonem dnešní Tegry 4.

(odsud dolů už mluvím jen o propojení s PC, který ty teda asi nevyžaduješ)
    Osobně Shield vidím jako skvělou záchodovou zábavu . Potřebuješ si odskočit, zapojíš Shield a vesele pokračuješ *1*. Ovšem, jak kvalitní zážitek ze hry budeš mít z 5" displaye? A jak moc pohodlné bude přehazovat mezi klávesnicí/myší a gamepadem pro většinu PCčkářů? Plus pořízení novýho routeru, protože většina lidí nemá routery dost výkonný (a rovnou i novou síťovku na 5GHz, který taky nejsou nejlevnější).

P.S. Sorry za takovou slohovku *1*
  • Rhulad
    Vzpamatuj se chlape.. všechno to bylo psáno v ironii.
  • Jack1947
    Ted ti to nevadi ale predtim, si kvuli tomu porypaval... hodne rozpolcena osobnost teda jsi, pak k te pomoci , nabizis (domnelou v te hlave pomoc) ted ji nepotrebuji? Tak co nakonec, nakonec jsme si kvit a ty si vlastne jen "neskodnej ... to slovo co asi rad nemas... Nebo rad plytvas s cizim casem, protoze ho mas hodne ( nemysli si nevis jak moc sem se naucil, poznavat lidi jen a pouze na zaklade toho jejivh textu, u hodne procent asi 98% muzu rict, co presne to za ne je. )
    Tebe uz mam davno prohlidleho naskrz, si pruhlednej ja ( nejsem hloupej). *3*
    Pravda, naposledy jsem cetl (pred maturou) kvuli ni prave, moc nectu ja cteni nerad (davam prednost filmum, ctu casopisy a hlavne o hrach a na internetu.
  • že se vůbec ještě podivuji nad tím že je vše pryč a nikde ani písmenko...
  • Rhulad
    Já doufám a myslím, že žádnou pomoc nepotřebuješ a vůbec ne od mě. Že máš problém s psaním? Není to zas tak hrozné a zažil jsem daleko horší .) A na zlepšení psaní a gramatiky bych poradil čtení. Začni číst knihy.
  • Jack1947
    Ja vedel ze nejsi pryc. Tak co, co je tva pointa hrajes si na samaritana a chces pomahat? Jak vis , ze mi muzes pomoci a s cim hlavne. (Pozorovaci schopnosti no nevim, muj zrak byval lepsi kdysi *3* ).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit