-
Vidíš! Já říkal, že se to bude zlepšovat .) Dokonce se ti lepší i pozorovací smysly. -
Delas si ze mne vazne srandu ? Ty jeste pises pekne hovadiny, nejprve ze ukoncime a satecek a pak jeste neni hotovo, takze ani tvuj projev tady nema moc vahu ze. ( Ja abych jen se stale snizoval na tvoji uroven ( promin zvYsoval) , coz mne taky moc netesi a ostatni jakbysmet. " Have no reason, to feed you all day). Hehe presne jak jsem predpokladal , uz si pryc a zustal tady po toe jen mirne nasakly vzduch (staci otevrit okno). *3*
-
A tezke a velke, jinak souhlas ale preview (minimalne by byt mohlo).
Jinak hry na Android zacinaji byt lepsi a bohuzel hw narocnejsi, tohle zarizeni by mnelo s Tegrou4 v pohode utahnout. Hlavne ma Gamepad , to mi na dnesnich dotykaccich vadi takze bych do toho sel, drahe to neni 250dollacu, nebo kolik. -
NVIDIA Shield
Bude nějaká recenze anebo podrobnější informace? Jakmile to bude lépe dostupné.
Podle recenzí to vypadá na dobrý kus HW. Otázka je, jestli na to budou odpovídající hry. Přece jen Android je zatím pro telefony které nemají tolik výkonu aby se tam tvůrci snažili dát nějakou graficky pokročilou hru. Sice tam jdou po propojení hrát PC hry ale to jed dost složité.
Jestli na to budou opravdu dobré hry a graficky pěkné hry, tak to vypadá na zajímavé zařízení. Sice drahé ale mělo by vydržet jako konzole (jestli bude úspěšné). Pak by cena byla OK. -
Jeste ne? Zato ty si ucinena dokonalost sama, takze chces vic. Nechapu proc chces vic ale budiz.
Jsem dusevne , nevyvinuty kuli tomu ze ziju hrami, vice nez zivotem nebo co nebo ze hry maji dulezite mistio v mem zivote, ( nema to tak asi 90% min. hracu tady ? he ) pokud jsem nestabilni co ty tu tady pohledavas, bavi te snad hry? Nebo ti jde jen o to abys tady rozebiral blbosti, resil nesmysli a psychologoval ci co... Kazfa tvoje, nova reakce mne zase logicky podniti k tomu abych zase offtopicoval s tebou a jinymi jedinci jen proto (ze chteji krmit) Takze myslis ze mi muzes pomoct jo ? A jak ... a nejsi to ty kdo potrebuje pomoc ( With´ll do fking respect, sir). Povidej... -
Dostali jsme se k tomu, že jsi emocionálně nestabilní, mentálně a duševně nevyvinutý a to z pouhé anonymní diskuze. Ještě pár sezení a tvůj stav by se určitě zlepšoval, ale pokud chceš spolupráci ukončit, tak to musím respektovat. Pokud by sis to však rozmyslel, víš kde mě hledat.
-
Rhulad: Ano, reagoval ale jen z jednoho prosteho duvodu, videl jsem jak spinis hry ktere uhranuly miliony, po celem svete a to si ty hry nezaslouzi aby nekdo (jako ty) je spinil nepravem.
(a budu reagovat i na vice lidi, kdyz uvidim bezpravy pachane na nebohych hrach, ktere nikomu nic neudelali) a nic mne nezastavi *3* . Takze moje chyba ze jsem reagoval na tebe protoze sis mlel a mlel, a ty myslis co ze kdyz (naklikas buhvikolik minusu budes lepsi nez ja nebo co) ty si mozna podnitil diskuzi a to byl tvuj hlavni problem no povedlo to si prece chtel nebo ne ? -clap -clap- *6* ja jen premyslel ze si bud troll, ale i trol ma sve hranice co ty (zjevne) nemas , ja s tebou uz koncim . Zvlaste kdyz clovek co nema, jak vysvetlit jeho zast vuci zminovanym hram, pro mne ztraci vahu a diskuze s nim je nezajimava, dej si pokoj. Uz jsme se zabavily az az a vidis k nicemu jsme nedosli. -
Když si přečteš diskuzi, co jsi zde linkoval, tak zjistíš, že jsi ty první reagoval mě. Tvoje chyba, že jsi reagoval stylem : on má jiný názor na věc tím pádem je troll. Jinak máš pravdu v tom, že je čas ukončit tuhle diskusi. Sbohem a šáteček.
-
Ty nejsi, nekdo jiny ty si stejny neli horsi.
Rhulad: Jak snadne je do nekoho se trefovat jen kuli tomu, ze mu treba dela obtize psat na klavesnici, dlouhe souveti ze pise rychle ( ze ma poruchu a ano chodil jsem do zvlastni skoly, takze jestli sis tipnul strefil ses a co jako , ty taky neumis vsechno no co pises jak buh ( necht ring a jini ti prosim Blowing... i dont care) Velka skoda, jen ze ted vim co jsi zac a uz dal si s tebou psat nemusim, vsechno co uz jsem se od tebe docetl mi bohate staci. )PS nechodim sem kuli tomu aby mne nekdo opravoval, pravopis na to jsou ucitele, skola a word oprava pravopisu), clovek jako ty pro mne nema vahu, (jsi trol nebo nejsi normalni na tom nesejde)
Tak prosim uz to muzeme utnout. *3* Uz je vazne na case. -
Nevidím žádný problém s jeho prvotním příspěvkem.
A tvá věta "ME serie jedna z mala her (hlavne 2dil) ve kterym opravdu slo o to vyvolat lidske emoce" je vskutku s popukání. -
To Ring : Díky za podporu sice jsi sice jediný itak to potěší.
To Jack: Ty hlavně zapracuj na sobě a na svým psaným projevu, jelikož kdybych tě měl posuzovat podle psaného projevu, zařadil bych tě do zvláštní školy. -
Tak to samozřejmě. Ale DA se zpravidla hrálo celkem odzoomované, polovinu doby se zastaveným časem. Z toho co jsem viděl z DA3, je z toho Zaklínač. Pohled zpoza ramene. Akčnější. Rychlejší. Snaží se mu přiblížit jak to jenom jde.
-
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/playstation-4-u-nas-bude-asi-29-listopadu-aktualizovano-63781/?itemId=1282127 To je jeden nazor za vsechno (bylo jich vic ale uz byl eraserovan zdejsim autorem clanku) Jak jsem napsal, at si rika kdo chce co chce ale je mira a je i trpelivost. Ventiolovat neco jen kuli poburovani a vicemene hlavne vyvolani reakce je postavene na hlavu, nejake nazory lepsi jen mit v hlave a nedavat to sezrat verejnosti, nevim ci jinoch rad uchacava blahem ci onak ani vedet nechci, precti si i jine a nevtrd pak ze ma nazory dobere Ronox ho vystihl vice nez dobre. Tot vse. *3* ) (Sry , ring ale 2x - ).
-
ja to tu uz psal, ale byl sem setren ze to neni pravda... ale neboj neco privatniho pujde do levelu a neco behem mesice dojde i sem
-
A? To není problém, kdžy říká chytré věci.
-
O názorech jsem nenapsal ani fň :) Jen mně osobně přijde, že je ostatní vnucuje a nebere ohledy na to jestli to ten druhý vnímá stejně nebo ne. Sto psů = sto chutí.
EDIT: Ty nic. Tvůj nick se mi nijak nevštepil do paměti. -
Ale prd. Na Reddit přijdu jen když tam je zajímavý chat s vývojářem a nebo přes imgur, kde chodím do sekce gaming collection. Je mi jedno kolik tam ostatní naflákaj mínusů nebo plusů a nebo jestli to umře a rychle se to zakope do archivu.
-
Ronox smrdí Redditem na sto honů. Asi by taky rád, aby se příspěvky defaulně řadily podle podle plusek.
-
Aliens: Colonial Marines (steam) - 3 libry
http://digital.gamefly.co.uk/#!/download-aliens-colonial-marines/5002926
kupón na 20% slevu: GFDAUG20UK
za 90,- už tahle hra za zkoušku stojí, ne? :) -
Pls pls pls pls a co já? Já nic?
Ještě žiju!
Jinak docela dobrý odhady. Rhulad mi osobně přijde v poho, protože má sakra dobrý názory, podle toho, co jsem viděl.