Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A promin, ze nemam tak odusevnely nick jako ty *1* , ocividne ti to hrozne vadi
  • Ja rozebiral tvuj dusevni profil? Moje prvotni otazka byla, jake hry te vlastne bavi, kdyz na vse nadavas. Pak prisla vlna tvych duchaplnuch zvastu abys to nakonec dotahnul na reakci hodnou 13 leteho ala"jsem ztracenec se strasne smutnym zivotem bla bla". S takovym clovekem se normalni debata vest neda *1*
  • Rhulad
    Tak ty jsi začal rozebírat můj duševní profil, tak čekám, že svoji analýzu dovedeš do konce. Zatím je to mizerné i na člověka s tak infantilním nickem.
  • Ze to pises zrovna ty *1*
  • Rhulad
    Co hmm, tolik keců jsi měl a teď nemáš co říct?
  • Hmm, tak jo no *1*
  • Rhulad
    já se tady svěřuji se svými vnitřními pocity a člověk s nickem "lol" mi nepodá ani pomocnou ruku, to jsem od člověka s tak duchaplným nickem teda nečekal.
  • To je vse na co se zmuzes? *1* cekal sem trochu vic nez detinskou reakci. Treba priste *1*
  • Rhulad
    Nene mám velice, velice smutný život a diskuze na games.cz mě drží aspoň trochu při životě. Je to můj jediný smysl života. A mé názory? To jsou jen pózy, abych byl důležitý aspoň někde, když mám tak velice, velice smutný život. Ve skutečnosti hraji Skyrim každý den a Dark Souls jsem nikdy nehrál. A je to venku.
  • Jestli to myslis vazne, tak je mi te docela lito. *1* Kdyz nejses schopnej se bavit i u mene duchaplnych her a filmu, tak si toho asi moc nezahrajes a nepodivas. A rikej si co chces, ale napriklad zminovany dishonored nebo ME sice nejsou nejlepsi hry pod sluncem a kazdeho bavit nemusi, ale oznaceni odpad si vazne nezaslouzi. Beztak si myslim, ze pouze trollujes *1*
  • rhaegar
    jop udělal jsem si druhy nick, aby se mi život trochu vylepšil. Možná si udělám třetí to bych měl pak fajn den a sebevraždu bych zas na den odložil.
  • davidBray
    ty musíš mít velmi smutný život, chudáčku náš malej
  • davidBray

Android verzi indie titulu Gentleman si do telefonu stáhlo přes 50000 lidí, avšak jen 144 legálně.

chtěl sem se na to podívat, ale nikde ji nevidím, jen celou obrazovku PSY .. grr. stáhli to nebo to prostě jen zase tak vylepšili, že vyhledávač nic nenajde?
  • Rhulad
    Co kdyby jste hošani naspali aspoň správně nick. Možná, když zvládnete opsat nick tak vám mile rád odpovím. A není moje chyba, že herní studia vydávají jednu patetickou sra*ku za druhou až se tento trend změní pak se změní i moje názory.
  • KeanuX
    Tohle je jeden z důvodů proč mam diskuzi na games.cz tak rád *1* člověk se tu nikdy nenudí *1*
  • Bohemund
    Rhuland a Dark Souls jedno jsou :) to tu ví každý, resp. ti, kteří bránili Skyrim a dostali se s ním do křížku :D
  • Sice nerad navazuju na tu duchaplnou diskusi o par radku niz, ale vazne by me zajimalo, co se tobe rhulande vlastne libi. Zatim jsem od tebe necetl jedinej prispevek, kde bys o nejake hre/knize/filmu mluvil jinak nez o odpadu a sr*cce *1* . Ty musis mit hrozne depresivni zivot, kdyz dle tveho nazoru je vsechno na h*vno *1*
  • rancor1223
    No cílová skupina asi nebudu, zajímá mě to spíš to streamování z PC z technického hlediska. Osobně bych ani pro to využití neměl. A neříkám, že na hříčkách je něco špatného, jen mi přijde zařízení za 300$ jako overkill na takové hry. S remakey jsem se přeřekl, myslel jsem samozřejmě porty.

Btw, píše se "Cup of tea" - šálek čaje.
  • God-of-War

DriveClub se předvádí v celé své kráse na desetiminutovém gameplay videu. (+ PS4 boxart)

Na to, že je to Alpha Code a kvalita videa je šílená, tak to vypadá celkem pěkně.
  • Děkuju moc! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit