-
Díky moc za Mirror's Edge! Vždycky jsem na to slyšel jen samou chválu tak to konečně prubnu! -
Spíš se těším, co vymyslí Nova, to zas budou s*ance. *14*
-
Co to tu valíte? Nikdo tu neřek, že by třeba takové osmileté děcko nemělo mít vůbec přístup k něčemu jako je nabitá pistole. Takové věci budí strach i v rukách dospělého, natož dítě které má osm, to si o malér přímo říká.
-
Přesně tak. Malej parchant nemá mít vůbec přístup k takovým hrám a už vůbec ne k pistoli. Demence *16* *16*
-
Shadow of the Eternals se opět nepodařilo (ani z 50%) dosáhnout cílené částky na Kickstarteru.
ja vcera rozdal cely steam bundle na steam gifts a k tomu 2x cely bundle Origin serialu -
Nevim co maj novinky za mod, ale ja body za zabijeni lidi nedostával...
-
Beres si mne do huby co? (Mimochodem molly snuffer tve slova, pro mne vahu nemaji, ses anonym ... ) Poruchu mam a neschovavam se za ni, di si polemizovat nekam jinam, priste muj nick vynech dik.
-
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/311616-osmilety-zastrelil-90letou-chuvu-navod-nasel-ve-hre-tvrdi-policie.html *16* EDIT:patří k diskuzi níž
-
mno...musím souhlasit s tebou :) ......ale tady je ten největší problém,jak se to dítě mohlo k tý zbrani dostat....to je podle mě nenormální
-
To sice ne, ale nikdo neví jestli jí zastřelil úmyslně, nebo jestli to byla nehoda. A i kdyby to bylo úmyslně, vinu na tom nesou jedině ti, kteří mu dovolili "hrát" si s pistolí a hrát GTA IV.
-
Doufám, že po hrách dostanou černýho petra bulváry. Nikdy jsem je neměl rád.
(Když tak přemýšlím, snad to tím pádem neschytá i games, rejp rejp) -
To ne, to by nesedělo vedle moji Battlefield a Call of Duty kérky
-
Tak ta NVDIA Shield nemá zas tak extra náskok v testech
http://www.phonearena.com/news/Xiaomi-Mi3-scores-highly-at-GFX-Bench-thanks-to-Tegra-4_id45011
A to je normální čínský telefon. -
Je to tak. Jen jsem chtěl říct, že kradení aut, střílení a přejíždění chodců v současném městě je přece jen realističtější než likvidace démonů na Marsu nebo Blaškovičův atentát na robohitlera.
-
Viz. můj post výše, the Columbine shooters. Z pohledu dnešního pohledu je prakticky vyvráceno, že by za ten masakr mohl Doom jako takový, ale média se toho tenkrát chytla jako... no stejně jako TV Nova dnes u každé reportáže související s násilnými hrami.
-
Uvidime po GTA 5, dystak v moji zaverecny reci zminim games.cz *1*
-
co není, může bejt...
-
Doom budiž, sice tam krev jen cákala na všechny strany, když jsi řezal emzáky motorovou pilou, ale pořád to byli emzáci. To u Wolfa ne - tam jsi střílel lidi; sice zlé a prohnilé, ale lidi. Stylizované je to možná tak tou dobovou grafikou.
Ono uvažovat takto, tak časem za pár let třeba dojdeme k názoru, že GTA IV nebylo vůbec realistické: na budoucí poměry hnusná grafika, snad nezajímavá hratelnost, fiktivní prostředí, co já vím. Takže bude celkem těžké uvěřit, že by tato zastaralá hra mohla vůbec někoho přímo podnítit k vraždě; tak jako dnes kroutíme hlavou nad tím, že v roce 1999 měl dohnat Doom dva tentononcy k vyvraždění školy (the Columbine shooters). Tím chci jen zkrátka říct, že realističnost je relativní a asi ještě i nějakou dobu bude. -
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
Ha a pak ze se o GTA IV vubec nemluvi. Vidis Vavro, vidis...? *1* -
Co můžeš udělat dnes neodkládej na zítra. *3*