Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

DLC Free Fall do Call of Duty: Ghosts zřejmě na WiiU nevyjde.

To bylo teda trochu drsne... na muj vkus. ( engine starej je no. Ale pozor celkem HW narocnej.)
  • Jack1947
    Na hry ale snad vystaci ( ech, je to primarne na hry).
  • Keyz
    Vzhledem k ceně a oblibě to je pro mně běžný dobrý telefon.
    To samý minulý model dané značky.

Když to porovná se super drahýma sra*kama v Evropě tak ten ten běžný telefon je dost předhání :)

Jako extra beru: Sony Xperia i1, Nokia Lumia 1020 tedy v určitých aspektech :)
    Jsem idealista no. Rád bych kvalitní stroj co vydrží časem ale i odolností. Ne plastové šmejdy za 15.000 Kč kdy za chvilku stojí 10.000 atd...
  • Veskoslav
    Ano a proto je v USA takový počet masakrů jaký je:) Mimochodem ve Finsku má 89% lidí vlastní zbraň (dospělých) a přitom se tam nedějou taková zvěrstva jako v USA. Čím to bude? Tím, že to nejsou polointeligentní burani. Zejména na jihu v okolí Texasu. Klobouk, obří SUV, trapné hardy a 20 bouchaček na osobu:)
  • Veskoslav
    No co. Na ten jejich engine stačí i ten zastaralý křáp:-D
  • to víš, ta parta buranů se aspoň má aspoň čím bránit. Ty můžeš tak maximálně čekat na příjezd PČR, ale to už budeš dávno pod drnem. A pořád tam ty střelné zbraně zabijí méně lidí, než ta zasraná chřipka
  • Jack1947
    Statistika.
  • Jack1947

DLC Free Fall do Call of Duty: Ghosts zřejmě na WiiU nevyjde.

Ja se divil ze vubec vyjde "zakladni hra¸¸. *8*
  • no půjdu si zahrát DEFCON. Počty mrtvých v "mainstream" hrách jsou pro mne nedostatečné. Není nad ten pocit, když se dovíte, že máte na krku několik miliard mrtvých. *16* *14*
  • Jack1947
    Abys brzo nepraslkl cece, (takhle vykrmenej - ostanima chudakama - Dont Feed a trolls Warning dont feed a trolls, there is a chance to blow up... very soon
  • Tilwaen
    Rozklikla jsem ten článek, cos poslal, a hned první věta mě v celkovém kontextu dostala do kolen *15*

"Městečko Slaughter v Louisianě se vzpamatovává z šoku." *15*
  • Veskoslav
    Však neboj. Ty tam budeš jako pseudointelektuální nevyzrálá dívka, která má problém s identitou a proto tráví svůj čas na games místo nákupů *1*
  • Tilwaen
    "Jasný obrázek o tom, jaký následek na lidskou mysl má dlouhodobé hraní počítačových her, si lze velice snadno udělat už jen navštívením některého z českých herních portálů, například games.tiscali.cz . Pohled je to přitom velice tristní. Vybrali jsme pro vás několik ukázek, aby si každý divák mohl udělat přehled, jak to v takové herní komunitě běžně vypadá:
    "nabidnem mu aby ti rozmlatil ten tvuj dosratej xicht" --blablabla
    "ludia, co to hravate, ze ste celi ztoporeni z tohto kusa hardwaru? hopsacky?" -- skaven123
    "No pay, no play or less play or even dont know whatfctg!§"/"/""!ů§... *12* " -- Jack1947
    "Level dobrý je, nikdy mne nepoblije, a když stránky otáčím, tak se rychleji vymočím." -- Vogon
    "takhle ma vypadat pravy next-gen, ne jak ty vase trapne zastrale battlefieldy, divzny a podobne." -- fluorescent (u CoD diskuze)
    "Všeci ste tak duležiti až je to k pláči.kRITIZUJETE TO CO BYSTE SAMI NIKDY NEZVLADLI VYTVOŘIT.BANDA ČU.... CO SI MYSLI ŽE VÍ VŠECHNO.Skuste si to sami NOOOBOVE" -- Robcak
    "Napsal (blablabla): Tvou p*cu pis si tam este vies a ohovarej mne tam na tom pojeban*m games koko* zasr*ty , co na to rict, asi nic *1* " -- Maggots
    "zajebany pic*s najradse by som ta zajebal" -- blablabla
    Televize Nova speciálně pro vás udělala vědecký výzkum, ze kterého jasně vyplývá, že výše citované je přímým následkem hraní počítačových her plných násilí a měly by se z toho odvodit patřičné důsledky. Pro televizi Nova, whoever." //sorry za formátování, nepovolí to více odstavců
  • Veskoslav
    Vždyť tam je běžné, že dostanou svou zbraň u v útlém věku. Prostě pokrytecký buranov se vším všudy.
  • Jack1947
    Proto jsou hry, bez dusledku a pricin pobihame jako v realu, zabijim rezeme ctvrtime... a pritom jsme zcela normalni smyslejici lide *3* . / jak kdo tedy)
  • shefield2
    "Ve hře Grand Theft Auto IV hráči získávají body především za zabíjení lidí a další zločinecké praktiky. " Say WHAT? *11*
  • Jack1947
    DOOM & WOLF Most legendary ever...
  • Jack1947
    Si zacni zvykat, s tim ja nic neudelam, tak si trp...
    ( mimochodem , jestli ti nevadi pritovnani troll *15* ) BTW: Jsem moc rad , ze si tu a prectes si me vytvory i ty , je to pro tebe trest ... (to ze si neslysel , o dysfunkcnich poruchach je tvoje chyba , hloupejch lidi je koneckoncu na nasi kouli plno...) .
  • Jack1947
    Mozna, s patchem a modem na grafiku, mozna mozna ale nevim ti nevim...
  • Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.

Když po domě necháte válet nabitou pistoli a osmileté dítě bez dozoru, tak to by velice snadno mohlo dojít k vraždě nebo nechtěné sebevraždě, i kdyby si předtím četlo Bibli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit