-
Vývojáři Need for Speed: Rivals se rozhodli pro systém AllDrive na úkor vyššího počtu (60) FPS.
To je trochu o necem jinym , nez s kolegou The crew. -
S "Dukazy¸¸ se da poradit mnoha rozlicnymi cestami... *3*
-
Beztak by Ti post mortem prohledali počítač, zjistili by, žes bezprostředně před smrtí hrál GTA, CoD, CS, BF, Crysis, Simsy a Armu, Nova by měla o čem žvatlat a mě by zavřeli *2*
-
Ano nejvetsim poctem, zabiti ozbrojenymi utocniky ano . ( nebo zbranemi to uz je fuk. Statistika nekde je jen se mi hledat ted nechce.
-
A to si rikas ¸¸cech"? *8*
-
Jo, ok a kdyby nahodou , ja umim (snad) drzet jazyk za zuby *15* .
-
Jako tím jsem Tě k němu nepřirovnávala a už vůbec Tě k něčemu takovému neponoukala - najednou Ti trkne v kebuli, vyvraždíš teď o prázdninách někde školu a nakonec to bude na mě, to by mi tak chybělo *1*
-
To nevim, kazdopadne ja jsem v poho. (Uz jsem u payday2 recenze napsal ze ja zbrane ani nasily nerad jen v tv a filmu, a ve hrach samozrejmne.)
-
Jen jestli si to samé neříkal i ten osmiletý ostrostřelec, o kterém se tu celý dnešek bavíme *15*
-
Otazka, je jestli bych o to vubec stal. *4*
-
Tak to vubec neres. *15* Sranda prece musi bejt, i kdyby to melo stat cloveka zivot *3* .
-
Ale tak, když se budeš hodně snažit... *1*
-
Presne, taky dostavam posledni dobou minuska, jenze ty patris mezi elitu, tebe uz nedozenu *15* .
-
EA plánuje free-to-play verzi každé své větší značky. Nevydá hru, která by byla offline.
A ucel splnilo, mne davali souveti a delsi vety, vzdycky problem ( jak eng nebo cz ale ty cesky taky vic ). -
Jen mi to přišlo vtipně napsané, nechci se Tě nijak dotknout *2* *3*
-
Česky to sice nebylo, ale už se tomu dalo rozumět *2*
-
EA plánuje free-to-play verzi každé své větší značky. Nevydá hru, která by byla offline.
¸Its time to ruin everything" Doufam ze to ted je lepsi... -
Za to zmineni, diky , v textu akorat to zas ... vim ze to byla jen ukazka ( nebylo uplne nej.)
-
Spíše kdyby mi za každý mínus za poslední měsíc dali korunu *1*
-
Kdyby mínusy zahřívaly, tak Ty už jsi několikrát vaporizován *15*