-
Chtějí mít prodejnost, udělají hru pro masy a zároveň poskytnou prostor pro HC hráče v podobě módů, kde si můžou dělat v podstatě co chcou. A proč by ne? Na steamu máš nainstalovaný mod během 1-5 sekund, je to přehledné, kompatibilní a můžeš si tu hru přizpůsobit jak chceš, co je na tom špatného? A proč by se tím měli ohánět chudáci? Zase útočíš kamaráde a úplně zbytečně... A je přeci jasné že se bavíme o singlu, když se bavíme o Skyrimu, který je čistě single... -
No já to zkusím se do-hádat. Můžeš mi odcitovat, kde se bavíme od singlu. Já jsem reagoval na to, že Dark Souls člověk odloží po dohráti a to jsou lži. Ty jsi neřekl ani jeden argument, proč je Skyrim tak vynikající, jenom ti největší chudáci se ohání modama. Na všechny neduhy mají odpověď mody. Má to špatný inventář? stáhni si mod? má to 90% questu jako přes kopírak? stáhni si další mody. Činy absolutně nemají vliv na to co se ve Skyrimu děje? stáhni si mod! Má to prehistorické ovládaní a bojový systém? stáhni si mod. Hru dabovali tři dabéři? stáhni si mod! Hra od Morrowindu postrácela RPG systém a byl nahrazen perky pro fakany? stáhni si mod! Stáhni si mod!
-
Nj fanouši skyrimu to neřeš nedohádaš se
-
Evidentně došly argumenty tobě, když na mě vytahuješ multiplayer a bavíme se o singlu. A o útočení bys měl pomlčet, když je 9 z 10ti tvých příspěvků právě útočných a postrádajících veškerou konstruktivitu či hodnotu. Stačí si projet historii tvých příspěvků, vsadím se, že slovo "troll" tam je nejčastější.
-
Ti došli argumenty, tak začínáš útočit.. smutné, ale vůbec ne překvapivé od fanouška stupidity Skyrimu.. A nezapomeň si stáhnout další mody, aby se ti dneska postavil. Slušná diskuze je podle tebe urážet mě do fanatika a trolla jo? Tady někdo káže vodu a pije víno.
-
Grafické módy jsou nejpopulárnější, je jich ale spousta dalších, které dělají milovníci hardcore RPG. Evidentně jsi nevyzkoušel ani jeden mód do Skyrimu, max. jsi viděl tak jedno, dvě videa s upravenou grafikou. Že hraješ pvp mi je uplně jedno, bavíme se o singlu, ne o multiplayeru, protože ho Skyrim nemá, takže to nejde objektivně srovnat. Ale víš co, dál si onanuj u DS a dál ignoruj normální a slušnou diskuzi, je ti to podobné.
-
Evidentně víš o DS hovno, jelikož to hraji dva roky a ještě sem ji neodložil, takové pvp nenabídne žádná jíná single-player hra a někdy ani mmorpg. A jako nevím co má společného nulová hratelnost a questy copy and paste u Skyrimu s tím, že ti modeři vytuní grafiku- to je jen náplast pro nulovou hratelnost čili se můžeš kochat tak akorát hezkou grafikou, ale prohnilé základy té hry ti zůstanou. Tečka.
-
Skyrim je hlavně moderská hra, stejně jako byl Oblivion, Morrowind. Jestli si myslíš, že obrovský prostor pro kreativitu hráčů je nejstupidnější věc poslední dekády tak ti přeji příjemné užívání si koridorů a suchého herního obsahu. Mi teda vyhovuje víc sandboxový prostor, který si hráči můžou utvářet, než hra, kterou dohraješ a odložíš.
-
Ano Dark Souls je jenom asi tak milionkrát chytřejší a komplexnější hra než totální odpad Skyrim a pokud si myslíš, že jsem troll, pokud se mi nelíbí jedna z nejstupidnějších her poslední dekády, tak si to klidně mysli, já ti to vyvracet nebudu.
-
Samozřejmě z prdu kulička. Zkrátka všechno, čím se dá kopnout do křesťanství, se v dnešní smutné době hodí.
-
Valve testuje L4D3 na Source 2 enginu.
http://gon.cdn.on.net/uploads/2013/08/source2closeup.jpg
Originální obrázek: http://gon.cdn.on.net/uploads/2013/08/source2.jpg -
Americký televizní kazatel Pat Robertson přirovnal hraní násilných videoher k hříchu.
Juchuuuuuuuuuu, myslíte že mají v pekle Wi-finu? -
Od Rhulada, fanatického zastánce Dark Souls, se ani nic jiného čekat nedá. Pro něj je jenom napsání slova "Skyrim" hřích a ten co to napsal je troll... Já jsem ale zastáncem pravidla, že pro trolla je každý troll.
-
Aha. Já jsem se ptal, protože jsem tu přečetl tento článek http://games.tiscali.cz/pr/trend-dnesnich-hracu-energetak-a-chipsy-62699 a nevěřil jsem tomu.
-
To až ráno v práci ty markeťáku ;)
-
Posilňujete se u hraní her energeťáky?
Posilňujete se u hraní her energeťáky? -
Poslechl sis to? Na konzervativního křesťana nic šokantně kontroverzního. Mimo jiné řekl, že virtuálním vražděním, ať už v televizi, knihách nebo videohrách, člověk okorává. Není to prý něco, za co by se hned chodilo do pekla, ale člověk se vzdaluje od Boha.
Tomu člověku je 83 a je to extrémně konzervativní kazatel. Co by měl říkat? Podle mě je to celé uměle vyvolaná senzace z prdu. -
Americký televizní kazatel Pat Robertson přirovnal hraní násilných videoher k hříchu.
Zfanatizovanej pánbíčkář kterej je moc blbej na to aby si všimnul, že to jeho náboženství kterému zasvětil život, je jen chytrej zbůsob jak zbohatnout na ostatních dutejch ovcích, co si tím nechali vymýt mozek. Nevím proč by měl kdokoli brát v potaz jeho názor...
Vymejvání mozků dětem podobnejma lidma, rovnou už i v televizi, považuju za hřích já... -
Activision: Za nízký počet předobjednávek Call of Duty: Ghosts může Xbox One a PS4 - hráči zatím neví,...
výmluva ! *6* -
Tak to už je tvoje věc. Já sem rozhodnutý už dávno... To už musíš vědět ty, co si chceš koupit.