-
To spíše souhlasím s http://www.edge-online.com/features/edge-tens-the-greatest-videogames-of-the-last-twenty-years/ -
Ty ses fakt traged *1*
-
Skvělé technologické demo na vyblbnutí *3*
http://www.gamershell.com/download_102365.shtml
Je tam i editor. Rady jsou na jejich stránkách. -
stare handhaldy
Retro handhaldy pro ty co chteji zavzpominat treba na nu,pogodi!
http://pica-pic.com -
The Elder Scrolls V: Skyrim je podle výsledků hlasování v anketě Amazon nejlepší hrou generace
Tak to opravdu můžeme herní scénu odpískat -
Já jsem nepochopil hlavně to, proč je nazývám gayem někdo, kdo využívá toho, co hra nabízí a lítá s letadlem. Ale co, mně to může bejt vlastně fuk, stejně to nehraju.
-
no, problem byl v tom, ze tam byly strasny vykyvy. ani s extra nabusenym pocitacem si nemohl pocitat s tim, ze se nedostanes do situace, kdy chces zahodit klavesnici, zapalit pocitat a jit skocit z mostu *1* .
-
to nevadí, alespoň si člověk normálně zahraje:)
Jinak vystihl jsi to přesně :D +1 -
.
Pokud ale z BF4 vyzenes tyto 3 klicove skupiny, tak budes rad, kdyz se zaplni jeden EU server. -
Prosím všechny kdo mají podobný názor a chtěli by killovat hráče přes admin commandy za to že jsou lepší než oni, prosím nekupujte si Battlefield 4, další brečíčí nooby, frustrované flamery a votekickery za nic ta hra nepotřebuje.
Jděte si hrát něco jiného, když vám BF nejde. Kurvafixuž. -
Dobrej pilot nikdy stingerem sestrelenej nebude... proste ne. To by musel udelat nejakou strasnou botu kterou opravdu dobrej pilot proste neudela. Utect stingeru fakt neni tezky a to zvlast kdyz mas ECM jammer. To vas muze bejt se stingerem klidne pet a neudelate nic...
Opravdu dobrej pilot se sestrelit urcite da ale jen v AA, ve stihacce nebo kdyz to neceka tak pomoci TV rakety. -
Ano, a je dulezite svoje nedostatky a neschopnosti svalovat na ty ostatni zle pubertaky. A neuvedomovat si ze jsi to ty, kdo tu zacal hrat frajera jak bys vsechno zakazal a vsechny killoval.
Btw, rikals ze koncis tak tahni. *7* -
Fakt to rozhlašovali? Co si pamatuju, tak už od začátku se počítalo, že to bude náročný jak prase. Zaručeně jsem alespoň já počítal s tím, že se mi to nespustí ani do menu. *9*
Ale možná si to jen špatně pamatuju, zaručeně ale vím, že já s tím počítal. -
Z casti tvuj problem jo? *1* To je jenom tvuj problem, ze tu brecis nad skillem nekterych hracu a tvoji neschopnosti jim to prekazit... Sebelepsi pilot muze byt sestrelen Stingerem, pokud jste 2 tak je to temer tutovka... Musis byt ale pekne exot kdyz bys je hned autokilloval a jeste se vztekas kdyz to kazdymu prijde nenormalni *1*
-
EDIT: povedlo se mi to postnout o kus vedl. Už sem se v tom vláknu ztratil, nicméně myslím že není až tak těžký přijít na to, kam to patřilo, takže to tak už nechám.
Ne Miseriusy, s třetím Battlefieldem mám mnohem víc problémů, což by jsi věděl, kdyby jsi četl pořádně můj úvodní příspěvek, kde je cituji "Další z důvodů, proč si čtyřku nekoupím". Zároveň bys mohl uhodnout jaký, pokud tu hru skutečně hraješ, což si nejsem jistej na základě toho, cos tu napsal o Stingerech...
Tenhle flame je z části i můj problém, protože mi mělo bejt jasný, že když mezi zdejší komunitu z části tvořenou nedovivinutými puberťáky napíšu nějakou širší myšlenku, začne zákonitě úražení, nadávky a flame. Já jen chtěl, aby měl admin tu možnost ukotvit do pravidel servru "no profi jets", ale jak to s železnou přesností platí, okamžitě v tom každej začal hledat to absolutně nejhorší, od extrému k extrému, takže jsem byl označen za tragéda a nepřímo i gestapáka. Podle některých se tu u počíteče vztekám a brečím (haha), ale co už, podle sebe soudím tebe, že? Fakt bezva jsem si pokecal hoši. Možná, kdyby se někteří snažili uchopit myšlenku z několika úhlů a nejít hned do extrému, ale to je v týhle komunitě čistá utopie... Z toho někteří možná jednou vyrostete. -
Ja nevim co hrajes za mapy ale v posledni dobe jsem se nepripojil na jedinej tisici ticketovej Caspian, Firestorm nebo Kharg kde by takovej pilot nebyl. Ja s tim problem nemam ja si ho rad sestrelim aackem nebo mu budu alespon prerusovat nalety (protoze to je jedina chvile kdy profijet leti rovne a da se spolehlive zasahnout) a rozhodne bych kvuli tomu neplakal jen se docela divim ze na takove letce nenarazis casteji a nebo ze dokonce nejakeho takoveho dokazes zasahnout raketou.
Kdyz jsem v americkym AA tak zadnej jet neni neporazitelnej. Tungusce bohuzel trochu chybi presnost a hlavne rychlost takze nalety shora na budky tak vetsinou konci vitezstvim stihacky :( -
Ale to co ty tu popisujes je problem na kterej narazim tak 1x za den a kdyz uz teda jsi nervni nerdík tak proste leavni a jdi jinam... Nekdo je proste natolik dobrej ze je "neporazitelnej" a ty se z toho muzes pokáknout... Chcete realnejsi a realnejsi vecicky ale brecite i u arkady jako Battl... Byt to realny tak budes lezet v klubicku nekde ve sklepe
-
To mu Drasťo nevysvětlíš. Evidentně na opravdu zkušenýho pilota vživotě nenarazil, nebo tu vykládá pohádky. V jetu mám přes 5 tisíc killů a stinger mě sestřelil jen párkrát, když jsem byl vysloveně drzej a kašlal na lock on. Ta špuntovka nemá žádnej dosah a jet jí zmizí z dostřelu okamžitě. Nehledě na to, že dobrej pilot se dokáže těm raketám i vyhnout, pokud má alespoň letmou představu, odkud vycházejí. Často stačí jen letět plnou rychlostí pryč z mapy a než se k tobě dostanou, tak se ti nabijou znova světlice, protože ty rakety lítaj jen o chlup rychlejc, než samotná stíhačka...
-
Ty?
-
Aha, takze kokutek prisel, zaplakal si ze letadla jsou op ale nikdo nechce killovat piloty admin commandem. Tak se zacal vztekat o tom ze si vybirame jenom co se hodi a sel pryc.
2/10