Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja stihacky sestreluju hlavne pomoci AA kanonu ale rakety kdyz je prilezitost zkusim ale nevidel jsem profijet kterej by na sebe nechal sahnout raketou a to mam v AA ty rakety dve. Nejaky lamky si obcas nespocitaj vysku pri leteckejch soubojich a obcas nestihnou utyct (kdyz nekdo z tvyho tymu lita s AA raketama) ale to se tehle profiletcu o kterych tu je rec vubec netyka i kdyz se daj alespon docela dobre drzet od tela kdyz na ne miri tech raket vic. Tady mluvime o lidech ktery koncej hru v letadle bezne se skore 60/3. Ty maj oci i vzadu a rakete proste frknou za kopec a nechaj za sebou jen oblak dymu.
  • Miserius
    Tvoje pointa je proste v tom, Radioaktivni Surikato, ze si nekoupis Battlefield 4, PROTOŽE v Battlefield 3 jsou lidi dobrý s stíhačkama a ty je neumís sestřelit?
  • Radioaktivni_surikata
    Je základní rozdíl mezi nastavením pravidel, který jsou každýmu oznámený dopředu, stejně jako důsledky za jejich nedodržování a který slouží k vytvoření určitýho prostředí, a mezi tím, když admin běhá po servru a banuje každýho, kdo je lepší, než on.

Nikde jsem netvrdil, že tak maj vypadat všechny servry, jen jsem podotknul, že by bylo fajn dát adminům tu možnost. Ale to zas musel někdo rychle přispěchat, vyzobat si z toho to, co se mu hodilo do krámu a udělat ze mě gestapáka. Že s váma vůbec ztrácim čas, končim...
  • Miserius
    Pokud sestrelujes stihacku stylem Spawnu se, vybehnu pred barak a chci sestrelit! Tak mozna.../oprava Tak určitě *4*
  • Aha (moje chyba) ale pak vubec nechapu jak chces sestrelovat profi jetgeje raketou obycejnou... pusti ECM jammer a nez se vykouri tak uz je davno mimo dostrel nekde za kopcem.
  • Nic takového netvrdím, d*ment tu bude někdo jiný...
  • Vsiml sis ze tu breci jenom anti-jet-gejove? *15*
  • Miserius
    Mluvím o pěchote Drasťo...
  • Ano, stejna pohadka. Ty rozhodujes kdo co muze hrat a kdo nesouhlasi je d.ment.
  • Miserius
    Radši už mlč ty lamere, dělas tu ze sebe hlupáka co jen urazi lidi, kteří dokaži sestrelit jednu stihacku *1*
  • Na ktery mape se lita 2 vs 1?
  • Ne, ty ses nenavazel. Tys jenom tvrdil, ze rozhodujes kdo v cem muze hrat. *5*
  • Miserius
    Ty jsi jeliman co? Rikam ze kdyz jste 2 tak ho vzdy sundate, pokud nejste paka jako popisujes, ze ho neudrzite v hledacku... Jeden vystreli - svetlice - druhy vystreli-sestřel... Když to neumis tak proc to hrajes a pak se vztekas?
  • Na cloveka co si mysli ze bude rozhodovat o hre jinych budu blit s radosti. Udelej si vlastni server, banuj si koho chces. Ale nanestesti pro trosky jako ty jsou servery kde lidi muzou hrat co je bavi.
    A libi se mi jak se vztekas. Jak spravnej traged. *3*
  • Radioaktivni_surikata
    Další maník, co si vyzobne část textu, na který se může povozit, ale celkovou pointu naprosto ignoruje. Zkusím to s váma naposled. Že je někdo anonymní mi nevadí. Že se někdo anonymní akorát dokáže navážet do ostatních, to mi vadí.
  • To už nemá ani cenu řešit tohle. Před vydáním PS2 rozhlašovalo SOE to samé a víme, jak to dopadlo.
  • zdeeneek
    Urcite je skupina hracu, ktery bude bavit hrat uz jednou vydany hry na novych hernich zarizenich. Myslim si ale, ze vetsi cast hracu ma zajem o novy tituly - nemam to podlezeny zadnou dukladnou studii nebo vyzkumem. Proste si myslim, ze hrat cely zivot porad dokola stejny hry nebude uplne vsechny bavit. Ostatne to, ze tvurce nejake hry misto novyho projektu uvazuje jen o portovani svyho staryho titulu na novy zarizeni, je taky docela zvlastni. Asi uz dosly napady, tak je ptreba dojit prachy porad dokola z kdysi dobre hry.
  • Cílem vývojářů Everquest Next bylo, aby hra běžela i na 4-5 let starých počítačích. Hra poběží na stejném...

Když to vydají za těch 4-5 let, tak to zas takový protimluv nebude *3*. Ale třeba teď makaj na optimalizaci, když chtěj vydat PS2 na PS4.
  • Autokill se mi zdá moc, ale zamknout jim vehikly, ve kterých jsou nepoměrně silní a který používají neůměrně často by nebylo od věci, už jen proto, aby si mohli zalítat ostatní. Ale dementů, kteří by v takovém případě sabotovali se najde v BF až až.
  • prostě to neumíš hrát:). Tak hraj něco co ti jde, her je dost.
    Bulet nemá smysl:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit