-
Tak asi si nepredobednas PS4 hru kdyz nevis jestli si treba nekoupis BigOne. -
To je možný, ale já už mám třeba objednanou PS 4 + Killzone Shadow Fall a Knacka.. DriveClub budu mít zdarma, za plusko, takže to beru jako samozřejmost.. Okej, někdo to třeba nepředobjedná, když tu konzoli ještě nemá doma... ale stejně to je kec *5* . Nežeru jim to *3* .
-
já myslím, že to bude mít prodeje slušný. proč si ale předobjednávat něco na konzoli, kterou ještě ani nemá člověk doma. je to takový divný. navíc se dá čekat, že s uvedením na trh ke konzoli obchody můžou nějakou gamesu šoupnout. je to prostě taková blbá fáze pro nakupování dopředu...
-
Jasný no *15* . Spíš už hráči dostali rozum a nebudou kupovat takovouhle sra*ku.
-
Activision: Za nízký počet předobjednávek Call of Duty: Ghosts může Xbox One a PS4 - hráči zatím neví,...
To jako myslí vážně???? -
Activision: Za nízký počet předobjednávek Call of Duty: Ghosts může Xbox One a PS4 - hráči zatím neví,...
Jojo, hlavně že maj vždy nějakou výmluvu... -
Hadej *1*
-
Petice za vydání Ryse: Son of Rome i na ostatní (PC a PS4) platformy.
Nic nebude! -
Připomněls mi jeden hezký obrázek... *15*
http://i40.tinypic.com/e0fjbk.jpg -
Wow, to vypadá dost zajímavě *4* Chudák moje stařešinová GK, asi by takové krásné particle efekty pořádně nerozjela *15*
-
Tak za mě je to bioshock (první) a portal 2.
To, že si víc lidí myslí, že je skyrim lepší je mi úplně jedno. -
Petice za vydání Ryse: Son of Rome i na ostatní (PC a PS4) platformy.
Z toho co jsem viděl musim říct, že se divim, že je o to zájem. Na PC mi tahle hra asi chybět moc nebude, ale tak někomu se to asi zamlouvá. -
jsem si nejdřív myslel, že ten link povede sem :) ale web dobrej, já měl (asi ruskou verzi) Octopus a ještě něco
-
The Elder Scrolls V: Skyrim je podle výsledků hlasování v anketě Amazon nejlepší hrou generace
Z nominovaných si to nejvíc zaslouží RDR nebo Arkham City. Ale co, u takových hlasování je to vždycky víc o popularitě než o kvalitě -
To je dobře. Ne že bych Skyrim přímo žral, ale na ty vzteklý pozéry, co si nadáváním na Skyrim asi vyplňují čas je to dobrá sprcha. Doufám, že TES online si taky povede dobře. Pak to s nima možná konečně sekne.
-
Za palec nahoru děkuji, ale proč mě nazíváte trollem ?
-
The Elder Scrolls V: Skyrim je podle výsledků hlasování v anketě Amazon nejlepší hrou generace
Palec nahoru *3* tvůj trolling je vskutku neotřelý. -
Alespoň ve světě jsou hráči normální, mají svojí hlavu a nedají se zblbnout trapnými trolli ,narozdíl od čechů zfanatizovaných vávrou, holt trapná česká povaha -
jo no Orange Box *14* -
Očividně nehráli Last of Us *7*