-
Jo toho už se bohužel nikdy nedočkáme. *13* -
Disney si zaregistrovalo 24 domén pro neoznámený produkt s názvem Star Wars Attack Squadron.
Co já bych dal za klasický KOTOR 3 -
Přiznám se, že neviděl. Pamatuju si ho z Matrixu a dalších sci-fi (naposled z Den, kdy se zastavila Země, což bylo nedávno v TV) a tam mi vždycky sedl, protože to žádnej velkej herec není, ale měl na to takovej ten xicht.. No třeba by se dal zase do formy (pár profrkaných týdnů kokainem a kila sou dole :-D ).
-
Ubisoft zjišťuje v online dotazníku, kdo by měl hrát Aidena Pearce ve filmové verzi Watch Dogs.
Tak ja urcite Liam Neeson, ikdyž vubec nevypadá jako ve hře, ale toho jsem si v těhle rolích oblíbil *1* -
Me se ted libil v Jack Reacher, tak by mohl hrát zrovna tuhle roli...
-
Viděl jsi, jak teď vypadá?;) Toho by jsi rozhodně nechtěl za hlavního hrdinu. Tedy pokud to není mírně obezní hlavní hrdina, kdy se většina tuku přesunula do ksichtu *1*
-
Ubisoft zjišťuje v online dotazníku, kdo by měl hrát Aidena Pearce ve filmové verzi Watch Dogs.
nechápu jak může vést dřevák Tom Cruise -
No, kdo jinej než Keanu Reeves.. -
Jak uz tady parkrat padlo, Dota1 ma mapu s botama (nevim ale, jaka je jejich kvalita), Dota2 jde hrat s pomerne pekne udelanyma botama. Dal me treba napada Demigods.
-
Dota jde hrát v offline režimu s boty;) LoL nejde vůbec offline, HoN také ne. Napadá mě Awesomenauts, ale to není klasická Dota:)
-
Demigod. DotA se snad taky dá přece hrát offline... a ještě tu jsou Heroes of Newerth, o těch nic nevim.
-
similar dota games
Zdravim, mužete mi prosim poradit nějakou podobnou hru jak je dota a nebo LoL ale offline? -
Tak si najdi ceskou/slovenskou skupinu a udelej giveaway pro ne a nebudes mit problem
-
Mno jen ať brečí blbeček :) Já mu to přeju. *5*
-
Není. Jelikož je to i pro GPU.
-
ano, mají region lock na cz,sk
-
Giana Sisters
Nevíte někdo jestli maj kódy z minulýho Levelu region lock? Rád bych udělal giveaway na Steamgifts, ale doufám že to není třeba jen pro ČR. -
FEZ 2 zrušen
Phil Fish psychicky neunesl, že všichni nejsou hotoví z jeho hry a tak ji zrušil. Čas to obrečet.
http://www.joystiq.com/2013/07/27/fez-2-canceled/ -
ta zpráva je od eurogameru a co jsem si četl diskuze, tak už dřív neměli přesný informace
-
Katapult bez osádky 13 let po Sudden Strike ... děkuji už to mi stačí a ani nemusím vidět jak marně nahání pajdulata .....