Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Citadels

Tož naši bratia to solidně schytali. *1*

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F6b7xXKgvsY#at=875
  • Je to strašnej žrout času (posadil jsem se po obědě na chvilku a už hraji skoro pět hodin ) a i kvůli tomu ukládání pozice ... takové to no tak ještě tuhle lokaci dám když jsem tak daleko ... Kdyby se dalo ukládat kdekoli , tak bych uložil a pak se zase týden ke hře nevrátil , takhle mne nutí hrát , i když bych měl už dělat něco jiného :DDD
  • Keyz
    Tak ta paměť je i pro GPU ne? Pak RAM nebude tak velká, jestliže tam budou HD textury atd.
  • God-of-War
    I těch 4.5 je víc, než co máš v kompu, takže v klidu. 4.5 GB budou mít jen do začátku.
  • Stejně se ale vsadim, že posun bude leda ve "fidelitě", sledování aktivit hráče a nabízení dalších produktů/služeb (což samozřejmě zvýší náklady do ještě absurdnějších hodnot). Ne že by mi to teda nějak extra vadilo, ale za rok 2012 jsem si koupil asi 4 AAA hry :D .
    Na druhou stranu to vypadá, že open world (nebo dokonce sandbox a nebo dokonce emergent gameplay) se dostávají silně do módy. To bych si nechal líbit.
  • S novou generací se mi zdá, že každý chce dělat sandbox, když už na to ty konzole mají výkon... *1*
  • PSV může sloužit jako přídavný ovladač pro PS4, záleží však na jednotlivých vývojářích, zda tuto funkci...

*1* Ano povolit mohou , vyžadovat však nesmí ..... jako každý nadstandardní HW pro konzole by jim jen rapidně snižoval počty chtivých zákazníků .
  • A já bych se toho vůbec nebál . Teď když se konzole výkonově opět dotáhnou na PC. Posun v grafice bude od začátku a gamedesign - no, nikdo zásadně nebude měnit jen kvůli tomu že teď už může dělat pořádný sandbox .
  • Miserius
    Vzdyt jo, 4.5 bude stale na hry s tim ze bude 1 giga litat sem tam *2* Je to uplne jedno, hlavni je vysledek a kdyz to porovname se soucasnyma, tak je jisty ze "nejakej" posun tam bude, časem *3*
  • Pokud teda vím, tak PS4 bude mít 7GB pro hry, 1GB systém a Xbone bude mít 5GB pro hry, 3 pro svůj dementní systém. Nebo se to zas změnilo?

Edit: Aha, tak změnilo. Tak to dopadá, když je někdo hydiot a nedává odkazy na původní zprávu.
    Nicméně, stejně to pro hráče není zrovna relevantní informace. Relevantní je akorát "Ano, máme několikanásobně víc RAM, než dříve."
  • oni tam píšou "imagine the Soviet Union would still exist and all "its" countries would make great games" nebo tak něco ;) ale něco na tom bude, že v tom promu moc polskejch her není :D
  • :) Já jsem zatím jen tak trochu ochutnal na patnáct minut , než jsem musel do práce .... No překvapilo mne samotné pojetí , kdy příběh i s assety nahráváš jako extra součást (další dvě workshopové kampaně které sleduji se mi zobrazují jako nedostupné ) , žádné velké intro , žádné velké animace jako v SNES (postavička vypadala jako Gájbraš Tripvůd a když padala z lednice , nebo něco popadla či shodila, tak natáhla ruku a předmět na obrazovce viditelný pak zmizel .... nebo se objevil . To co jsem viděl byly jen bubliny pro popis předmětů a interakce s okolím byla většinou formou objevivších se titulků po doběhnutí k ikoně/ popisku - vůči SNES verzi je to zatím vyhlazený pěkný , ale po hříchu málo interaktivní svět .

No do hry jsem se napoprvé neponořil . Možná je to tím , že hra na vás hned vysype rozhovory na téma geekování , fixování atd ... takže žádné za ručičku nováčku ;)
    Doufám , že se ve hře objeví i atributy jako :
    Motorky , Auta ,Vznášedla ,Motorové čluny,Lodě,Plachetnice ,Letadla ,Vrtulníky,Koleoptéry ,Vzducholodě ,Ponorky ... , pravda při tvorbě postavy jsem na nic podobného nenarazil :(
  • :) No jo rusáci z Brna .... co jiného taky čekat od poláků ;)
    A jen tak mimochodem : Děkuju pěkně za Hooda ....
  • Miserius
    Ty jsi expert *1* 4.5 giga bude mit PS4 na hry (celkem ma 8 a AŽ 3.5 si bere OS), kolik si vezme v Xboxu už vis? A vis ze soucasny PS3 ma na hry 256 MB a jak treba Last of Us vypada? Tak radši zalez zpatky odkudkoliv jsi vylezl
  • 4.5 GB pro hry na PS4?

Že by jen 4.5GB pro hry na PS4???? Xbox ONE 5GB, ale je to málo, Xbox ONE je s***a........ PS4 má 4.5 GB pro hry, to bude naprosto dostatečný.....HAHAHAHAHAHA(zdroj třeba IGN).
  • :-)

http://www.joystiq.com/2013/07/26/ouya-ceo-27-percent-of-ouya-owners-have-bought-a-game/

Pouze 27% vlastníků OUYi si pro ni koupilo nějakou hru.
  • Zahájení předprodeje a promo video IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad

http://www.youtube.com/watch?v=c4014tNwcao
  • Pilgrim66
    To ale šlo dohromady, stejně jako u SC. Nejdřív to měli na svý stránce a pak přidali Kickstarter.
  • neni to treba i tim ze vetsina sportovnich her uz na PC nevychazi?
  • ale vsak to se vzajemne nevylucuje....hra mne bavi ale je nedodelana...moznost komunikace jen pres forum...friendlist ale naprosto zbytecnej....lobby naprosto nevhodna pro tenhle typ hry a tez vypada jako nedodelany....a obecne cely menu a ten autolog je hodne spatnej....

tim padem je to jako celek spatna hra....ale jizdy mne bavi,)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit